trening

Miljøsamling

Heii!

Dette blir et kjedelig innlegg om bare det jeg har gjort i dag, men jeg har ikke noe annet spesielt å skrive om, så det må bare bli slike her innlegg en gang i blant fordi jeg ikke har så mye å blogge om. Men vil egentlig bare si at etter jeg har malt og ordnet rommet mitt, skal jeg lage mange fler videoblogger! :-)

Tilbake til overskriften. I dag har jeg vært på en vanlig mandag med skole. Denne mandagen ble det ikke vanlig håndballtrening rett etter skola. Men det ble en tur hjem og på fotballtrening halv 6. Var ikke på treningen helt  til 7, siden miljøsamlingen startet halv 7 til 9. Det var en sånn samling der flere trenerer kom og skulle vise hva dem gjorde på treningene sine. Læreren min er håndballspiller så hun var der og fler fra ungdomsskolen + andre. Det var ikke mye styrke, men mest teknikk. Det var veldig gøy faktisk! Så det ble fortsatt en lang dag, selv om det ble en tur hjem. 

Veeeeeeldig spennende innlegg ja..

Går du på håndball?

Slalåmsøndag

Hei alle 

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en lang dag i slalåmbakken på Os med Andrea. Det var sånn gratis kjøring i dag, så det ble veldig bra. Det var 5 bakker der eller noe og kjempe bra føre. Jeg har bare stått på slalåm der kanskje 2 ganger før eller noe, så det var veldig gøy. Også har jeg ikke stått så mye på slalåm med Andrea før! Det ble veldig gøy og kjempe koselig! :-)

Tenkte også egentlig å blogge før jeg dro men jeg fikk veldig dårlig tid. Jeg sto opp kvart på ti og vi skulle dra halv elleve og jeg skulle rekke å spise, ordne meg, ta bilder og blogge på samme tid. Så rakk desverre ikke det ...

Hva synes du om bildene? Har du kjørt slalåm i dag?

Trening

Hallo!

Har vært på håndballtrening fra 18 til 20. Treninga varer egentlig bare fra 18 til 19:30, men gutter14 hadde ikke fått spilt kamp i helga, så da ville dem gjerne ha en treningskamp mot oss, hah! Vi var bare 4 jenter på banen pluss ei i mål. Så vi fikk med oss tre gutter, haha! Interesant? Ja, jeg vet, haha! Nå må jeg nesten ta en rask dusj, så snakkes vi i morgen! :-)

Vil gjerne vise dere et tips til å lage deres egen, f.eks: sminkekost-beholder:

haha, ble litt raaaar

Håndballkamp

Heii!

Har komme hjem fra håndballkamper på Røros. (derfor så sen oppdatering) Vi spilte to kamper - tapte den ene og VANT DEN ANDRE!!!! Var bare såå gøy å vinne for en gangs skyld!

I dag er det jo 1. Desember! Og jeg kan gjerne lage en liten video (nesten) hver dag av hva jeg får i julekalenderen, hvis dere synes det er gøy da, hvis ikke trenger jeg ikke det - dere bestemmer! Jeg har sånn gavekalender. Dere synes sikkert det er barnslig men for med er det en tradisjon og jeg synes det er veldig koselig, hah! :-)

Nummer 7 <3

Hva har dere gjort i dag?