outfits

Dream outfit

Dream outfit

Ganske enkelt og basic anntrekk, men jeg synes det ble ganske kult

Hva synes dere?

Dream outfit

Dream outfit
Etter at jeg fikk macen har blogglysten min økt. Bare det at det er vanskelig å få til de innleggene jeg vil i ukedagene, siden det er litt annet å gjøre. Men jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan framover. Har nemlig kommet med en den ideer om innlegg og videoer, så følg med framover. Blir enda glad for forslag! Men som sagt har jeg en del ideer på lur som kommer i den nærmeste tiden. Tenkte å kanskje ta en del bilder og forhåndspublisere innlegg i helgene, så jeg ikke trenger å stresse med det hele tiden i ukedagene ;-)

Ellers så tenkte jeg å minne dere på at jeg tar fortsatt inn masse spørsmål til ukens spørsmål, som jeg tenkte å starte med, om det blir noen spørsmål etterhvert. Hvis det kommer inn spørsmål tar jeg det i video i første omgang, så blir det nok ukens spørsmål i innlegg senere. 

Bare lagde dette dream outfitet. Ganske kjedelig denne gangen, men med veldig fine farger i toppen, clutchen (sånn det skrives?) og skoene.

Hva synes dere om ukens spørsmål? Hva synes dere om outfitet? Hva tror dere dere vil komme til å få se i innlegg og videoer framover? Har dere noen spørsmål? 

 

Outfit VS outfit

Dream outfit

 

VS

Dream outfit

 

Hvilken av disse er din favoritt?

Dream outfit

Dream outfit

Hei!

Har ikke noe spesielt å blogge om nå, si lagde bare dette dream outfitet. Har bare vært på skola og det jeg pleier å gjøre etter skola på torsdager. Nå er det kun fredagen igjen, så er det helg! Fantastiiisk, haha også er det bare en uke igjen så er det VINTERFERIE enda bedre! :-)

Hva synes dere om outfitet?

Dagens antrekk
Cubus

Hva synes du?

(Bildene over: Ikke på rommet om noen skulle lure)

Dagens outfitGenser Cubus

Denne genseren brukte jeg også i går på bursdagen. Det ble ikke noe spesielt antrekk, men det er fordi det var overnattingsbursdag. 

Jeg legger ut et inlegg senere i kveld med bilder fra kvelden i går!

Hva synes du om outfitet? 

Dagens outfit
Dårlige bilder, men buksa er ihvertfall blåHva synes du om outfitet?

Dream outfit

Dream outfit

 

Har ikke noen bilder akuratt nå og skal legge ut noen bilder senere i dag, så lagde bare denne dream outfiten. 
I kveld skal vi faktisk på stjernekveld med 8 trinn. Tror det blir ganske spennende og gøy. Så vi drar til fådalen rundt halv 6. Ellers har det ikke skjedd noe i dag. Er ikke noe som helst spennende å blogge om nå. Menuansett. Får se om jeg lager en videoblogg snart! Kom så gjerne med forslag! :-)
Hva synes du om outfitet?
Forresten så lager jeg dream outfitene i Polyvore som dere finner HER! :-)

Dagens antrekk


Dårlige bilder

Veldig fin outfit ikke sant? Haha.. bare slengte på meg verdens besteee hettegenser i dag. Hadde egentlig ikke noe dårlig tid til å finne noe å ha på meg, men... fant ingenting å ha på. ahahh

Hva synes du om antrekket? hahaa

Dream outfit - Wintertime

Dream outfit - Wintertime

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heisann

Mandag. Ny uke. Ny skoleuke. Sist uke var det jo ikke en ordentlig uke, siden det bare var to skoledager. Men nå starter det på fult igjen, som det gjør for dere også sikkert. Jeg har egentlig INGENTING å blogge om fortiden. Det går liksom i det samme hver dag. Og det er om skole, trening og enda mer skole. Hvis dere har noen ideer til videoer og innlegg og bilder og slikt, hadde jeg blitt VELDIG  glad for det, sånn at jeg har noe mer spennende å blogge om! :-)

Siden jeg ikke akuratt har noe mer spennende å blogge om kan jeg vel fortelle om det jeg har gjort i dag; Har ikke vært hjemme på ca 10 timer nå. Var jo på skola fra 9 til kvart på 3 så håndball halv 4 til 5 også fotball fra halv 6 til 7. Så nå sitter dødsliten i sofaen og venter på pizzaen også ska jeg hoppe i dusjen etterpå.

Hva synes du om outfite? // Hva gjør du om dagene?

Dagens antrekk

Genser Cubus bukse Cubus 

Hva synes du om antrekket? 

Dream outfit

Dream outfit
Hva synes du?

Dagens outfit

topp cubus bukse cubus

Ble drålige bilder nå, men måtte bare ta noen raske, stygge bilder, før jeg skal til Andrea og ta bilder. Så oppdaterer dere senere og hvis det blir bra nok bilder kan jeg lage en ny header eller at noen av dere kunne ha laget en fin header, hadde jeg blitt happy! :-)

Har ikke akuratt blitt mye bilder av med selv i deg siste ... hvertfall ikke nye bilder. Men skal skjerpe meg på deg og ta bilder av meg selv hver dag og i hvert innlegg! 

Også forresten; hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så kan jeg gjerne samle opp (hvis det blir noen spørsmål etterhvert) spørsmålene og lage spørsmålsrunde, eller ukens spørsmål på video eller i et innlegg! Just so you know, haha, ble det riktig? 

Hva synes du om oufit? // Noe du lurer på? // Hvilke videoer vil dere ha?

 

Dagens outfit

Tror dere har sett dette antrekket før (?) . . . Tok ihvertfall bare på meg noe, så vi kunne komme oss ut, hah

Vi rakk ikke å ta noen særlig bilder også ble det egentlig ikke noen fine, fordi det er såpass kaldt, så man blir liksom rød i annsiktet av kulden, hahaa. Men kan uansett legge ut noen av de veldig få bildene..to bilder.. haha, jada, sorry men skal prøve å få gjort det godt igjen med å spille inn en video i morgen

hva synes du om de fæe bildene?

Dream outfit

Dream outfit

 

Likte du det?

Feil video!

Hei!

Sto opp for ca. en time siden og nå sitter jeg her og ser på tv og erger meg over at jeg lasta ned feil video. Dere så kanskje den innkjøpsvidoen i går? Ja ... det var den første filmen jeg filma og den ble jo feil, så klarte jeg å laste ned den videoen i steden for den andre (som ble hel og riktig.) Flink jeg er. Så da sletta jeg det innlegget, siden det var feil video og alle innkjøpene ikke var med. Haha, føler meg veldig smart nå - nei. Ogsåååå, den andre (og riktige) videoen, vil ikke komme opp? Så beklager, men da blir det ikke noen innkjøpsvideo denne gangen. 

Jaja, uansett, da kan jeg vise dere innkjøpene med bilder bare. Nå har det seg sånn at gratisversjonen av picmonkey har gått ut, så får ikke redigert bildene mine ... Har dere noen andre forslag til bra redigeringsprogram, som er gratis? :-)

Topp Cubus 149 

Kjole Cubus halv pris 150 orginalpris 300

svart bluse cubus tilbud  99 orginal pris 200

I dag avspasserer jeg fra skolen. Så nå er det bare igjen 2 dager med skole! Siste innspurt! I dag blir det bare å slappe av og møte ei venninne, som faktsisk også avspasserer i dag. Hadde også tenkt å spille inn en video til dere i dag; "favoritt plagg" Så satser på at det blir riktig denne gangen! 

I går hadde jeg besøk av Ingvill. Vi prøvde kjoler og tok bilder, haha. Utrolig kaldt å stå ute i kjole og pensko i snøen, haha. Godt at det endelig kjem snø. Det virker virkelig på julestemningen!Ble ikke så veldig fine bilder, siden jeg ikke fikk redigere dem lysere...

Fler som har fått snø?

Dagens outfitsorry for uklart bilde

Genser cubus // skjorte kapalh // bukse cubus Heii beste lesere! ♥

Tar en pause fra pugging til mattetentamen for å slenge ut et innlegg til dere!

Nå gidder jeg ikke å blogge om skole lenger, blogger jo alltid om det. Haha! Skal prøve å blogge om noe anna enn det for en gangs skyld. Så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk i 5 luke i gavekalenderen! Drar på trening om en times tid, så blogges vi i kveld!


Hatt en fin "5.desember dag"? 

New week

Heidu!

Mandag igjen da. Føler at helgene går så utrolig fort! Det er ikke bra, haha! Mandager er den værste dagen i uka. For det første så er det jo første dag i uka, og da er jeg alltid helt halveis dø av trøtthet, haha! Også er det håndballtrening fra halv 4 til 5, så jeg rekker ikke å gjøre alle leksene som jeg vil gjøre på mandager. Men vi har bare mattelekse denne uka + pugging til tentamen på torsdag og fredag. ååh.. tentamen i nynorsk og norsk, æsjj.. jaja, får pugge, så det ikke går helt ræva. Har jo vært på trening, så ser ikke så bra ut, hah! Så det blir ikke noen nye bilder.

//arkivbilder

BARE Å KOMME MED FORSLAG TIL VIDEOER! :-)

26.11.2012

Heii!

Sorry for at jeg blogga kun en gang i går, som ikke var sånn ordentlig blogging.. men uansett, det var fordi jeg satt hele kvelden og strevde med å få inn sånn reklameting fra bloggerfy, jeg vet hvordan man setter den inn og sånt, men uansett hvor mange ganger jeg prøvde så ville den ikke komme inn, blir så irritert! haha! Skal prøve å få fikset det i dag. Men... i går hadde jeg besøk, da ble det photoshot vettu, som alltid! <3 Men det ble ikke så bra bilder, det var jo så tragisk grått ute, haha! Så jeg ble enten heeelt blek, eller rød. Så tenkte å redigere dem litt, så kommer dem i dag. Men her er hvertfall antrekke i går

genser - hapalh bukse - cubus sko - eurosko

Synes?

Men nå må jeg stikke på skola, snakkes!  Gjerne kom med forslag til videoer! :-)