desember 2012

Dagens innkjøp

Krem Garnier Skin Naturals. Verdens beste krem! Det er maske + skrubb + rensing i en! Utrolig god å ha på annsiktet også lukter den himmelsk. 53 krUtrolig bra maskara; Big Bold mascara Cubus 139 kr. Hva synes du om innkjøpene?

GODT NYTTÅR ALLE!

Hei verdens beste lesere! ?

Siste dagen i dette året nå! I morgen er det utrolig nok 1. januar. Desember har bare gått såååå utrolig fort; kan egentlig ikke tro at det er 2013 i morgen. Men uansett ... det kommer til å bli en fin kveld. Vi skal til bestemor og spise god mat, så drar vi hjem føt 12 en gang og sender opp raketter! :-) Skal ihvertfall dele bilder med dere!

Jeg har sett på denne bloggen HER og fått tips til å ta gode bilder av fyrverkerig;

-Lang lukkertid

-Skru av blitsen

+ mer! Så les innlegget HER for å få vite mer!


I dag sto jeg opp kl 8 for å dra til "senteret" kl 9 og stripe håret kl 10. Jeg stripa det selvsagt lysere og jeg ble driiiit fornøyd! Jeg stripa det for ca 1/2 år siden, men det har blitt en del ettervekst og fargen begynte å bli litt gul på en måte. Jeg tok ikke noen skikkelige "før og etter"-bilder og jeg har ingen bilder nå som viser det skikkelig, det eneste som jeg tok så stripene skulle synes, ble utydelig, så kan heller vise dere et ordentlig bilde senere! 

Jeg og Andrea gikk litt rundt på cubus og litt sånt. Kjøpte meg tre ting, som jeg kan vise i et innlegg senere i kveld. Så dro vi hjem til Andrea og avtalte at vi skulle ha en jentekveld i morgen. Blir sikkert veldig koselig; med Andrea, Malin, Ingjerd-Helene og meg. Blir spilling, bilder, masse godteri og brus, filming og musikk og mye mer kos. Tar med kameraet! ;-)

Her er det et bilde av mitt nye hår, men det ble litt utydelig og stripene synes ikke så veldig godt, men, som sagt, skal ta noen bedre bilder i kveld eller i morgen! :-)

Håper alle får en finfin kveld oooooooooog GODT NYTTÅR ALLE FINE!! ♥♥

Dream outfit

Dream outfit
Hva synes du?

BILDER - Andrea og megææ.. var helt rød i kinnene, så ... ble ikke noe fine bilder av meg!

uansett . . . hva synes dere om bildene?

Dagens outfit

topp cubus bukse cubus

Ble drålige bilder nå, men måtte bare ta noen raske, stygge bilder, før jeg skal til Andrea og ta bilder. Så oppdaterer dere senere og hvis det blir bra nok bilder kan jeg lage en ny header eller at noen av dere kunne ha laget en fin header, hadde jeg blitt happy! :-)

Har ikke akuratt blitt mye bilder av med selv i deg siste ... hvertfall ikke nye bilder. Men skal skjerpe meg på deg og ta bilder av meg selv hver dag og i hvert innlegg! 

Også forresten; hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så kan jeg gjerne samle opp (hvis det blir noen spørsmål etterhvert) spørsmålene og lage spørsmålsrunde, eller ukens spørsmål på video eller i et innlegg! Just so you know, haha, ble det riktig? 

Hva synes du om oufit? // Noe du lurer på? // Hvilke videoer vil dere ha?

 

Header

Her er den nye headeren ... Det er bare midlertidelig header. Skal få lage en når jeg får bedre bilder! ;-) Den er utydelig og ikke noe fin, men som sagt, skal lage en ny, når jeg får bilder! 

wants - Nelly.com

HER!

HER!


HER!

HER!

HER!

Vet.. jeg har blogga sinnsykt dårlig i det siste ... Men det er fordi jeg ikke aaaaner hva jeg skal blogge om. Det blir liksom bare hva jeg har gjort hver eneste dag, og det er ikke akuratt så spennende hele tida. Så hadde blitt veldig glad om noen kom med noen tips til hva jeg skal blogge om; videoblogger og innlegg! ;-)

Synes dere nelly har mye fint?

Dagens outfit

Tror dere har sett dette antrekket før (?) . . . Tok ihvertfall bare på meg noe, så vi kunne komme oss ut, hah

Vi rakk ikke å ta noen særlig bilder også ble det egentlig ikke noen fine, fordi det er såpass kaldt, så man blir liksom rød i annsiktet av kulden, hahaa. Men kan uansett legge ut noen av de veldig få bildene..to bilder.. haha, jada, sorry men skal prøve å få gjort det godt igjen med å spille inn en video i morgen

hva synes du om de fæe bildene?

på vei ut

Ble utydelig fordi kameraet ikke var i fokus; fant det ikke ut før nå ...

Hei

Jeg og Ingjerd-Helene våkna kl. 12 i dag, så ble ikke så mye tid på Savalen, når vi ikke dro før halv 2 og det stenger 3. Så det ble en time å kjøre slalåm på. Blir kanskje i morra også. Men ihvertfall ... nå er i på vei ut av døra for å ta bilder, så oppdaterer dere senere på det. Etter på skal jeg til Ingjerd-Helene. 

Her er ihvertfall neggelakken (depend) jeg tok på i går. Den er litt hudfarga, så synes ikke så godt

Hva går deres dager til?

Nails

Heihei!
Jeg og Ingjerd-Helene har egentlig ikke gjort noe særlig spesielt; sittet på dataen og tatt på neggelakk.
Kan vis litt mer og bedre bilder fra neglene og selve neggellakken i morgen? :-)

I morgen blir det kanskje en tur til Savalen igjen, så kan jeg lade opp kameraet og ta med det, så dere får bedre bilder enn iPhone-bilder hele tida(som det har blitt mye av i det siste) Også skal vi ut og ta noen bilder i morgen, så kan vise det og litt outfit og sånt.
Dere skal ihvertfall få litt mer bilder og bedre innlegg i morgen, da har jeg nemlig bedre tid.
Tror jeg lager en video i morgen (kanskje) hvis jeg for tid!

Nå ligger vi i senga og spiller og sånt, så ble ikke noen bilder av oss nå, men, som sagt, lover mye mer bilder i morgen!

Hvilket kamera bruker du til å ta bilder?

Savalen

Heii!
Har nettopp spist middag etter å ha vært på Savalen i 2 timer, eller noe sånt. Var der med Ingjerd-Helene og pappa og kjørte slalåm; årets første turer nedover bakken! Kjemp gøy at det endelig åpnet igjen!

Snart så kommer Ingjerd-Helene og skal overnatte. Blir kos!
Oppdaterer dere senere!
Hva har dere gjort i dag? Kjører dere slalåm/twintip eller snowboard?

Sims3

Heipådere!
Sorry for dårlig og lite blogging i det siste, skal prøve å få til litt mer i morgen, kommer bare et lite og kjedelig innlegg nå også. Men uansett, så har vi vært på middagsbesøk hos bestemor i dag og, og spiste opp resten av ribba og trollkrem til dessert. Kjempe godt i dag og!
Nå sitter jeg hos Ingjerd-Helene og nørder sims3. Skal overnatte her. Sims er seriøst utrolig gøy. Det høres sikkert dritbarnselig ut, men sånn seriøst; prøv det, du blir avhengig(ihvertfall vi) Tror jeg har rundt 15 sims3 spill eller noe. Har ihvertfall utrolig mange! Men det er jo så sinnsykt gøy

Vi har lagd en sminkevideo, kødd, som vi ikke tørr å legge ut, haha!

Fler som har rundt 15 sims3 spill?

BILDER - julaften og 1. juledag

Julaften:

1. juledag:

Haha.. ett bilde fra 1. juledag ... jaja, tok ikke noen bilder i dag, bare dette og mange tullebilder av meg og slikt, hah! 

Anyways ... Det var en fin og koselig kveld. Vi spiste ribbe og julepølse. Så var det kaker og trollkrem, namnam! Spilte også kort, amerikaner. Jeg vaaant! Haha, men det var veldig jevnt gjennom hele spillet, så var sånn akuratt at jeg vant. Det var ihvertfall en kjempe fin kveld! Og det samme var julaften (;kjempe koselig) men det har jeg skrevet litt om i innlegget jeg la ut i morges! ;-)

Nå skal jeg snart ta kvelden. Jeg la med ca. 1 eller noe i går og sto opp halv 8 i morres ... skjønner ikke at jeg gidder å stå opp så tidlig (?)

Fler som har hatt noen fine julekvelder med familien? // hva synes du om bildene?

God morgen!

Hei dere!

Unskyld for at det ble NULL blogging i går. Jeg burde ha blogget på morgenen, men det ble det altså ikke og på ettermiddagen rakk jeg ikke, siden vi skulle til bestemor og feire kl 5. Men i dag skal jeg få til litt. Men uansett håper jeg alle fikk en super dag i går med god mat og mange gaver og kos.Vi hadde ihvertfall nok å bære med hjem. Det ble en kjempe fin kveld! Vi spiste først lutfisk, så var det gaveåpning også i 11-tida,  så ble det kaker og sånt. Tenkte å lage en video om hva jeg fikk til jul.

Jeg tenkte å lage et innlegg i kveld med bilder og sånt fra julaften og fra i kveld, når vi skal til bestemor igjen for å spise ribbe og kose oss litt i kveld og!

Nå sitter jeg i sofaen med varm skjokolade og min og Anettes vellyket bakst, namnam! God start på morgenen! ♥Håper alle hadde en SUUUUUUPER dag i går!

 

dagen før dagen

Heisann!

Sorry for at det ikke ble blogging før nå, men jeg var først på byen, i dag, så ble det middag, så fikk jeg besøk av verdens storesøster, Anette! ♥Vi bakte og koste oss med julemusikk. Kjempe koselig! Det er på en måte en tradisjon å bake for oss, hvert år. Det blir som oftest pepperkaker, men i år ble det julgubber. Det er bare så utrolig godt! Så måtte bare bake det i år! Ser sikkert ut som (lyse) pepperkaker, men det smaker ganske annerledes, men uansett så er det kjempe godt! Deigen er egentlig en stor dose "usunt" og søtt haha, men det er vel derfor vi bare baker det en gang i året, ikke sant?

Det ble faktisk to stappfulle kakebokser + at vi fikk skjokoladekake, krommer, gjønnbrød og nå har vi julgubber, så vi har nok kaker fram til neste jul, haha, neida.. joda. Men det blir ihvertfall veldig koselig utover romjula med masse kaker!

Også er det den nydelige engelen min som jeg lagde i barnehagen. (den store, hvite tingen)Nå har vi nettopp pyntet juletreet og synes det ble veldig fint. Først så fant vi ikke boksen med alle kulene til treet og det blir ikke noe juletre uten pynt og det blir ikke noe jul uten juletre ... Juletreet er det som gjør at det blir jul i følge min mening. Heldigvis ... så fant vi esken med kulene, som dere ser. Så da blir det jul i år og, haha!

Nå ønsker jeg dere en suuuper lillejulaften! Så er det julaften i MORGEN! Yeaaahhh!! Får besøk og greier, så dette blir koselig ♥ 

Håper dere har hatt en fiiin dag!

Julestemning

Hei

I dag fikk vi besøk av de to eldse brødrene mine, storesøstra mi og niesen min, (tantungen) Linnea, som forresten er 2 og et halvt år. Så vi koste oss med julebakst og sånt. Kjempe koselig å møte dem igjen, lenge siden sist også! Tok ingen bilder desverre, men i morgen kommer storsøstra mi en tur for å  bake, så da lover jeg bilder!

Nå er ihvertfall juletreet satt opp, men uten pynt. Bare med lys. Men skal selvsagt sette på julepynten i morgen, så da er det fiksa! Tenkte også å kanskje lage en video, i morgen eller på julaften, der jeg viser kjolen min og håret og sånt, så det ihvertfall kommer en video! Men lover fler utrover juleferien.

Endelig begynner jeg å få litt julestemning med lys, julemusikk og julebakst! Gleder meg sånn til julaften. Lille julaften i morgen, så er det JUUUUUUUUULAFTEN!! Men jeg synes det kunne snø en meter eller noe sånt, til julaften jeg ... haha, neida.. joda. Det kunne ihvertfall komme litt (mye) mer enn de få centimeterne vi har nå. Fikk denne suuuper fine juledekrasjonen av Ingvill (m/fam) som en før-julsgave! Til og med Ingvill som har lagd den selv! 

Sorry for at det ikke ble noen fler bilder i dag ... skal lage et bedre innlegg med fler bilder av baksen og slikt i morgen. 

Har dere fått julestemning?

Dream outfit

Dream outfit

 

Likte du det?

JULEFERIE

Hei!

Hadde en koselig dag med litt spørsmål og slikt med grupper på førsten av dagen, så ble det fotball- og håndballkamp. (10.klasse mot lærerne) Lærerne vant begge kampene! Så var det en fin forestilling til ti på ett, eller noe... SÅÅÅÅ; JULEFERIE!!(!!!!!!) Utrolig godt med en velfortjent (hah) juleferie! Får sikkert god tid til å filme inn en video og giveaways! Og det aller beste er at det er lørdag og søndag, så er julaften på mandag! Blir koselig med mat og besøk og gaver. Gleder meg! 

Nå har nettopp besøket mitt dratt, så sitter på snapchat og facebook. Ellers skjer det ikke noe særlig. Men i går så lasta jeg ned alle de 1401 bildene fra mobilen til dataen og siden jeg ikke har tatt noen bilder nå, så kan jeg bare slenge med noen random bilder til dere.


LYKKE!

Hadde dere noen avslutning på skola? Håper alle får en FIIIN JULEFERIE!

My life

Hei

Sorry for dårlig blogging i det siste, men jeg har ikke hatt noe spennende å skrive om. Har ikke det nå heller egentlig, but hello! Livet mitt er ikke spesielt innteresant liv jeg heller! :P

Var egentlig en bra skoledag med valgfag på slutten. Jeg går på design og re-design som er kjempe gøy! Men det som var aller best med dagen var at fransken må ha vært den beste skoletimen noensinne! Først var vi på dataen, hørte på musikk og lagde julekort. Så kom frankslæreren inn med to (liter) med julebrus, skjokolade og pepperkaker! Verdens beste lærer, uten tvil! Så fikk vi sitte på facebook, og egentlig det vi ville på dataen og kose oss med brus og goddis.

Var ikke på skolen i går, men fikk desverre ikke spilt inn video til dere. Men kan få gjort det i juleferien, da som jeg har så god tid til å filme, gjøre det jeg vil og blogge! Siste dagen på skolen i morgen! Blir nok en utrolig koselig dag i morgen. For da får vi ha med litt julebakst og litt brus også blir det ikke noe fag. Så skal lærerne spille mot 10. klasse i fotball og håndball! Blir kjempe gøy! Og det beste av alt: vi slutter halv 1! :-)

I kveld var jeg hos bestemor så hun kunne fikse kjolen som var for lang. Dere så sikkert at jeg hadde kjøpt en hvit blonderkjole? Den bytta jeg inn i svart, fordi jeg ville ha den på julaften og kanskje på ballet og svart (synes jeg ihvertfall) er mer jule-farge enn hvit! ;-) Så satte vi opp juletreet og så på The Julekalender. Det er så morsomt med julekalender på tv, da får jeg mye mer julestemning! 

 Husker dere at jeg sa jeg kunne ha noen givaways i desember? Jeg skal nemlig prøve å lage en til dere! Så følg med de siste dagene før desember!

Har dere noe spessielt på skolen om avslutning eller noe?

Feil video!

Hei!

Sto opp for ca. en time siden og nå sitter jeg her og ser på tv og erger meg over at jeg lasta ned feil video. Dere så kanskje den innkjøpsvidoen i går? Ja ... det var den første filmen jeg filma og den ble jo feil, så klarte jeg å laste ned den videoen i steden for den andre (som ble hel og riktig.) Flink jeg er. Så da sletta jeg det innlegget, siden det var feil video og alle innkjøpene ikke var med. Haha, føler meg veldig smart nå - nei. Ogsåååå, den andre (og riktige) videoen, vil ikke komme opp? Så beklager, men da blir det ikke noen innkjøpsvideo denne gangen. 

Jaja, uansett, da kan jeg vise dere innkjøpene med bilder bare. Nå har det seg sånn at gratisversjonen av picmonkey har gått ut, så får ikke redigert bildene mine ... Har dere noen andre forslag til bra redigeringsprogram, som er gratis? :-)

Topp Cubus 149 

Kjole Cubus halv pris 150 orginalpris 300

svart bluse cubus tilbud  99 orginal pris 200

I dag avspasserer jeg fra skolen. Så nå er det bare igjen 2 dager med skole! Siste innspurt! I dag blir det bare å slappe av og møte ei venninne, som faktsisk også avspasserer i dag. Hadde også tenkt å spille inn en video til dere i dag; "favoritt plagg" Så satser på at det blir riktig denne gangen! 

I går hadde jeg besøk av Ingvill. Vi prøvde kjoler og tok bilder, haha. Utrolig kaldt å stå ute i kjole og pensko i snøen, haha. Godt at det endelig kjem snø. Det virker virkelig på julestemningen!Ble ikke så veldig fine bilder, siden jeg ikke fikk redigere dem lysere...

Fler som har fått snø?

Video på vei!Hei!

Nå har jeg nettopp spilt inn en video til dere. Ble ganske klein haha. Men håper dere liker den da. Kommer nok i kveld eller morgen tipper jeg. 

Tenkte også å lage en video til dere på onsdag, fordi da skal jeg nemlig ta meg fri fra skola. Men først må jeg få vite om jeg har 6 eller fler flexi-timer. (Får dere som ikke vet hva det er: Det er sånn at man kan gå på skolen en time før og etter skolen, to dager i uka, for å gjøre lesker.) Så satser på at det blir fri da, hvis jeg har nok timer  ... Håper det! :-)ææh.. ble bare stygge bilder i dag

I dag fikk jeg denne utroliiig gode lepomaden fra Nivea. (luke 17) Hadde ikke akuratt denne fra før, men har to andre, som bare er forskjellige lukter/smaker, og denne er den beste. Står "cranberry & raspberry." Den lukter utrolig godt og disse lepomadene får man til og med litt lys, fin farge av også.

I morgen på skola, skal vi ha filmpremiere, med rødløper, "hollywood"-style og greier. Med rødløper til og med! Blir nok kjempe kos og kult! Vi har nemlig lagd en video om oss selv. Så har læreren spleiset sammen alt til en hel video! Tror det blir veeeldig flaut når det kommer til meg ... haha! Menmen, må vel velge ut noen freshe klær i morgen som passer til Hollywood! 

Haha

Synes?

Siste innspurt i julegavehandlingen
Heisann!

Denne søndagen gikk til siste innspurt med julegavehandling. Ble et lite innkjøp til meg selv og, så tenkte kanskje å lage en liten innkjøpsvideo? Ellers har jeg ikke gjort noe særlig i dag. Jeg og noen venner skulle egentlig på kino i dag, men så skulle 3 av dem på bursdag, så det blir flytta till onsdag i steden for. Blir koselig! ♥

luke 12

luke 13

luke 14

luke 15

luke 16

Fikk forresten et spøsmål for en stund siden som jeg har glemt å svare på. Og det var hvem lager kalenderen din? Og det er pappa som lager kalenderen min! :-)

På Cubus i dag var det virkelig helt stappfult, men det var vel sikkert fordi det var søndagsåpent. Også skulle jeg jo handle en del og da  så jeg at summen steg oppover mot 800, da ble jeg virkelig varm, haha.. jeg skjønte jo ingenting for de tingene som jeg kjøpte til meg, hang jo på "50 % og 90 kr" stativet. Sa selfølgelig i fra at det ble feil at det ble såpass dyrt og sa at noe av det hang på disse stativene, så da ble det rundt 500 isteden for 800, fjoo.. :PSnø hjelper på julestemningne, ikke sant? 

Synes? // Er dere ferdig med julegavehandlingen?

 

Finfin dag

Hei!

Kom nettopp hjem fra en super kveld med håndballgruppa. Vi var først på Milano og koste oss med kjempegod pizza. Så ble det en liten tur på byen for å kjøpe litt goddis til filmen, kl 8, "Hobitten" Den varte faktisk i 2 t og 45 min Ble egentlig ganske sliten etter å sitte i kinosalen i nesten 3 timer. Men filmen var ganske spennende og skummel med mange skumle, men samtidlig morsomme, figurer. Haha! 

Ble ihvertfall en kjempe koselig kveld med hele jenter og gutter 14! (håndballgruppe)
Gadd ikke å redigere dem litt lysere nå.. fikk litt dårlig tid til å blogge nå oooog må snart legge meg, er trøtt etter en finfin kveld med gjengen ♥

Før i dag var jeg med Andrea en liten tur på byen for å finne gave til lillesøstra hennes. Dro også på cafe og drakk en varm og god kakao, i kulda, og kake og boller. Kjempe godt og kjempe koselig. Ble en veldig fin dag i dag. 

Kan forresten vise dere det (bittelille) innkjøpet og det jeg har fått i kalenderen den siste tiden, i morgen. Rekker ikke det nå for nå må jeg legge meg.. er egentlig helt trøøøøtt. haha!

Håper dere har hatt en fin dag! 

Synes? // er dere med på håndball?

FredagskosSynes? Har dere hatt en fin fredagskveld? 

SUM

Heidere!

Grunnen til at det ble litt sen oppdatering var fordi jeg var på skola til kvart på 3 også skulle jeg til Røros kl. 5, så rakk ikke å oppdatere dere før jeg dro. Uansett... det som skjedde på Røros var at det var SUM-samling, som er håndballtrening bare at Tynset, Røros og Ålen møtes og trener håndball. Det var veldig gøy og veldig koselig å bli litt kjent med nye folk også :-)

Jeg kan vise dere bildene av det jeg fikk i julekalenderen di siste dagene, siden jeg ikke rekker så særlig å ta bilder og styre med det nå. Så jeg viser det i morgen! :-)

Tar bare noen arkivbilderSynes?

5 ting jeg hater

♦ Folk som tror dem er så kul og skal ta oppmerksomheten. Det er bare så irriterende når dem f.eks: skal ha tyggis i timen og liksom tygger sånn at læreren ser det, bare fordi dem tror dem er så kul. Eller når dem sier noe som dem tror er så kult og skal tøffe seg. Unskyld meg, men det er bare så irriterende. 

♦ Folk som klager på at dem er så tjukk, når dem egentlig er helt tynn. Hvis dem står og sier sånn her: "Åå.. jeg er så tjukk" også står det liksom en som er større enn den personen som klager, hvordan tror man at den personen som faktisk er litt sto føler seg da. Bare LA vær å si sånn når du er normal og ikke skal ha noe å klage på.

♦ Folk som skryter av seg selv og tror at dem er noe. Man kan bare la være? Hvis du synes du er flink i noe, så trenger du ikke å si det til alle. Du kan holde det inne eller la dem se deg f.eks: spille fotball, hvis du eks er god i det, og la dem se at du er flink i det isteden for å bryte ut selv.

♦ Når jeg ikke finner noe som helst å ha på meg. 

♦ Når jeg gleder meg til en spesiell da, f.eks: bursdag eller kino eller noe, også er det noe som skjer eller noen ødelegger så blir aalttt surt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noe du er enig i?

christmas

Heii! 

I dag er det 12.12.2012! Så kuult, haha! Så derfor poster jeg dette innlegget 12.12.2012 kl. 12:12 Og tenk at dette er aller siste året på maaange år at det er samme dato, måned og år. 

Synes?

Har dere julestemning nå som det kun er igjen 12 dager til julaften?

Hvis noen lurer så forhåndpubliserte jeg dette innlegge, så ingen tror at jeg blogger fra skola eller noe

Havuz

Heisann!

Haha! Oversatte bassenget til Tyrkiskpå Google-oversetter, da ble det altså havuz, hah! ?? Kom nettopp hjem fra en tur i bassenget meg Ingjerd. Var kjempe koselig! Veldig godt å være i bassenget og slappe av litt. Blir så utrolig trøtt etter jeg har vært der, så da er det veldig godt å komme hjem og sette seg i koseklær!

I dag fikk jeg denne suuupersøte notisblokken i kalenderen! Bare så søøøøt, naww! Var den ikke søt, heh!

Synes?

Let it snow

Heija!

14 dager til julaften! 2 uker! Juleferie fredag 21 desember også. Men det jeg savner er snø... halo? Den kan ihvertfall komme FØR julaften. Vi har kanskje en 1/2 cm eller noe sånt, med snø. En dag for ca en måned siden kom det maaaasse snø på en natt også ble den borte igjen... det bare må komme snø før julaften, ellers så blir det ikke ordentlig julestemning.I kalenderen i dag fikk jeg denne utrolig gode shampooen. Den lukter for det første utrolig godt og den gir et glansfult og mykt hår. 

Har nettopp tatt en kjapp dusj etter en hånbaltrening. Gleder meg sånn til lørdag, da er det juleavslutning på håndballen. (blir selfølgelig mere etter nyttår, som dere sikkert skjønner) Da skal vi være med gutter14 også blir det god pizza på Milano (tror jeg) også blir det kino etterpå. Tror det blir utrolig koselig!

Vi har nettopp starta med et prosjekt på skola innenfor naturfag der vi skal lage en powerpoint. Tror det blir ganske spennende og lage det om Big Bang, så må nesten gjøre ferdig litt notarer og slikt til i morgen. Så mye snø er det altså nå, ikke en meter for å si det sånn, haha! Satset ihvertfall på snø til juuuul! ♥

Har dere snø der dere bor? 

andre søndag i advent


Hei søtinger!

I luke 9 fikk jeg denne fantastiske børsten. Det er en naturbørste (?) som dere sikkert har hørt om før. Den grer ut flokene utrolig lett i sammenlikning med andre vanlige børster. Som dere kanskje ser så har den lange "pigger" og korte "pigger" innimellom de lange. Piggene er også utrolig myke og glir veldig lett gjennom håret. Den er super til dem som har hårsår og vanskeligheter med å få ut floker, selfølgelig passer den bra til alle.

Denne her er fra apotek1, men dere kan også finne den HER 

Har dere en slik børste?I dag har jeg spit håndbalkamp mot Rennebu og tapte 19-2 eller noe, haha.. Men vi spilte egentlig ikke noe dårlig, skulle bare å truffet på alle forsøkene våres, men vi tapte med stil! Etter det dro vi til bestemor og spiste en veldig god middag. Nå sitter jeg i sofaen og ser på TV med joggis og sjokkis, haha! 2 søndag i advent allerede ♥

Hva har dere gjort i dag?

Header til meg?

Hei!

Jeg vil gjerne ha en ny header med di to bildene under. Jeg klarer ikke å lage header, haha, så derfor spør jeg om det er noen som vil lage en header til meg? Hadde blitt veldig glad for det! :-) Bare å kommentere den som gjerne vil lage en header til meg, så kan dere sende headeren til marste99@hotmail.com


Håper jeg får inn noen forslag! Det hadde jeg satt utrolig stor pris på! ♥

Bursdag

Hei dere!

Håper dere har hatt en super 8.desember, det går bare så utrolig fort. Er ikke lenge til jul nå! Jeg har hvertfall hatt en kjempe bra kveld med hawaii-tema bursdag hos Marlene. Det var utrolig gøy! Utrolig god mat også! Bursdagen varte fra 6 til halv 10 og det var full party hele tida, hah! Kjempe gøy! Danse konkuranse, stollek, "skal vi danse?" Masse latter, bilder og filmer. Det var kjempe kult. Dem hadde lagd kokosdrink, som dere ser på et bilde nedenfor. Dem hadde lagd fruktdessert og masse annet god mat, dessert, drinker og godteri. 


Synes? 

Blogger - tips

Design

Det er liksom ikke så flott når det er f.eks: knall rosa bakgrunn, blinkende stjerner, grønn bakgrunn bak innleggene, helt forskjellige skrifter over hele. Nei. Ha et design som passer det, f.eks: jeg liker veldig godt lyse design med f.eks lyserosa og sånt. 

Bilder

Ha store, lyse bilder. Jeg redigerer alltid bildene mine litt lysere, da synes jeg de blir mye finere. Jeg redigerer aldri bildene unaturlig (bare når jeg sier at disse bildene er redigerte.) Gjerne, gjør som meg og maaange andre, rediger bildene dine litt lysere og ha dem så store som mulig.

Skrift

Hva kan være mer plagsomt enn å lese en tekst som er skrevet sånn her: Heijjjjaaaaa!!! :DD <3 <3 :* i dag har jeg VÆÆÆÆRT på byen med friends (<3<3<3) lizzzoom :P xD bare så funnnny, l00ve l000ve <3 <3 <3 nåå chiller jeg'n on det SOFAA! whit potæætgull dååå :PPP :)) =)))) :DD <3 <3 Overdrev selfølgelig nå, men uansett.. dere fortstår hva jeg mener. Det er jo selvsagt helt lov å bruke en eller to smilefjes eller hjerter, eller hva som helst, i en setning, men ungå å bruke det etter hver eneste setning og ord, haha.

En annen ting er skrivefeil, det er også ganske plagsomt å lese sånn her: Hie, i dag vra ejg på byne edm none vener, dett vra så gyø. Ogsp vill ejg bare si tsuen tak til ale som lesre min blog. Prøv å ungså sånne feil som dette: hvis du skal si "jeg" også skriver du f.eks for fort å da ble det "ejg" isteden for jeg. les også gjerne igjennom etter du har skrevet, så du er sikker.

Innlegg

Det er jo veldig gøy å blogge, særlig når man har mye å skrive om. Jeg blogger som oftest 3 ganger daglig i helgene og 2 eller 1 gang daglig på en vanlig ukedag. Det er egentlig mye bedere å skrive et langt å nyttig innlegg om kvelden der du skriver om f.eks: alt du har gjort den dagen, med bilder og alt, isteden for å blogge en gang her med ett bilde og en setning og sånt. (Dette er noe jeg bør skjerpe meg på. Jeg må prøve å blogge en eller to ganger daglig som kan bli et langt og fint innlegg med bilder isteden for noen få setninger og et bilde, som desverre skjer med meg noen ganger, haha!)

Video

Det er jo alltid gøy med en video innimellom. Men selv om det er gøy med en video, så prøv å ikke legge ut en video 4 ganger per uke, da vil det i lengden bli litt kjedelig med bare video. Men en video en gang i blant er bare gøy.

Navn

Ha et kort bloggnavn som er lett å huske. Ikke ha et bloggnavn som dette: Xscooovl0veyouweqxOO.blogg.no eller som dette: MariannSl0veFotballHåndballFOREVER.blogg.no det vil bli alt for vanskelig å huske.

Kommentarer

Gjerne kommeter andre blogger. Da vil du både glede andre og få flere lesere. Det er ikke alltid folk blir like glad hvis du kommeter sånn som dette: Fin blogg. Gjerne ta enn titt på min blogg!!! :-D Men hvis du kommenter f.eks: Kjempe fin blogg og fine bilder! Og så utrolig pen du er! :-)  Pluss at du har lagt igjen bloggnavnet ditt, så vil flere gå inn på bloggen din, enn om du skriver fin blogg og spør og spør om dem kan gå inpå bloggen din. Hvis jeg får en kommentar der det står f.eks: Så fine bilder og kjempe bra blogg! :-) Ta gjerne en titt innpå min blogg og.  Da tar jeg selvsagt en tur innom bloggen, men det hjelper ikke med fin blogg, ta en titt innom min da!! :-)))) Ikke sant? Dere forstår. Jeg går alltid innpå bloggen din, og kommenterer tilbake, hvis du legger igjen en kommentar pluss at bloggnavnet ditt står der.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg skriver dette for å (kanskje) gi dere noen tips. 

three rings, three hopesTycks?

Bilder - dagen

Heii!

Nå har jeg kommet hjem fra en bytur med Malin. Vi fant gaver til Marlene, gikk litt rundt, prøvde sko og spiste sjokolade haha! Fant et bare sko som var sååå fine;
Sinnsyyykt fine ikke sant? elsk

Synes? Har dere noen planer for helgen?

 

friday

Hei!

Nå er det fredag igjen! Avsluttet uka med en tentamen, men gikk ganske bra. Kl 5 skal jeg møte Malin på byen så skal vi kjøpe gave til Marlene, som vi skal på bursdag til i morgen! Gleder meg til bursdagen, lover dere masse bilder! Blir nok utrolig koselig! Ellers i helgen skjer det ikke noe særlig.

Hadde ikke noe bilder nåå 

Snakkes

 

Mine 3 favoritt sanger akkurat nå

luke 6

Synes?

06.12.2012

Hello

Har vært på fotballtrening fra 4 til halv 6, ble bare en rask tur hjem, for å spise middag før det ble trening. Nå sitter jeg nydusjet i sofaen og øver litt mer til mattetentamen i morgen. Forresten.. fik -5 på nynorsktentamen. Også kan jeg gjerne spille inn favorittplagg video i helgen! :-)


Hva har dere gjort idag?

Trening

Hallo!

Har vært på håndballtrening fra 18 til 20. Treninga varer egentlig bare fra 18 til 19:30, men gutter14 hadde ikke fått spilt kamp i helga, så da ville dem gjerne ha en treningskamp mot oss, hah! Vi var bare 4 jenter på banen pluss ei i mål. Så vi fikk med oss tre gutter, haha! Interesant? Ja, jeg vet, haha! Nå må jeg nesten ta en rask dusj, så snakkes vi i morgen! :-)

Vil gjerne vise dere et tips til å lage deres egen, f.eks: sminkekost-beholder:

haha, ble litt raaaar

Dagens outfitsorry for uklart bilde

Genser cubus // skjorte kapalh // bukse cubus Heii beste lesere! ♥

Tar en pause fra pugging til mattetentamen for å slenge ut et innlegg til dere!

Nå gidder jeg ikke å blogge om skole lenger, blogger jo alltid om det. Haha! Skal prøve å blogge om noe anna enn det for en gangs skyld. Så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk i 5 luke i gavekalenderen! Drar på trening om en times tid, så blogges vi i kveld!


Hatt en fin "5.desember dag"? 

Tusen takk!

Heii!

Jeg ble så glad da jeg logget inn på bloggen og så at jeg hadde hele 73 lesere! På mandag hadde jeg rundt 20 og i dag hadde jeg 73. Det er helt utrolig! For noen av dere høres det sikkert veldig lite ut, men for meg, som er en amatørblogger (haha) så er det ganske så mye. Så tusen, tusen takk for at akuratt du leser min blogg! Det er helt fantastisk! Dere er verdens beste lesere! :*

Bilder fra bassenget

Heidu!

Nå har jeg vært i bassenget med bestebeste! Det var egentlig veldig mange folk der i dag, som det ikke pleier å være midt i uka, men det var jo gøy for det da. Det er egentlig ingen ting å gjør der, med tanke på at det ikke er sklier eller noe, men det er veldig godt å bare være der, slappe av, hoppe og kaste ball, hahah! :pTok ikke så mange bilder, men kan vel fortsatt dele noen med dere. 

Nam, dobbelthakeSynes?

Dayyyy

Heii!

Hadde, som sagt, tentamen i dag. Tror det gikk bra, faktisk. Var først rettskrivings-oppgaver så skulle vi skrive en fortelling på dataen. Sorry for mobilbilder. Men nå skal jeg i bassenge og møte Andrea og Ingvill. :-) så dere får et bedre innlegg litt senere i kveld med masse bilder og greier, haha! Hva skal dere i dag?

Video?

Hei dere!

Jeg har sagt til dere at jeg skulle lage en video. Og jeg tenkte at jeg skulle lage "favoritt plagg-video" Tror jeg har sagt det før? Ja.. men uansett, jeg skal spille inn den, men har desverre ikke fått tid enda. Men den skal komme snart! 

I dag skal jeg bare på skola og ha tentamen. Ikke hele dagen, men halvdags. Ellers så har jeg ikke planlagt noe spessielt, skal sikkert møte noen venninner, eller så kan jeg sikkert spille inn videoen i dag, for i dag er det ikke trening eller noe. Håper jeg kan spille inn den så den kan komme nå snart. :-)

Har ikke noen bilder nå, så viser noen bilder fra bursdagen min å år!Haha! Synes?

Takk for at akuratt DU leser min blogg og kommenterer. Det setter jeg utroliiig stor pris på. Tusen takk!

Hva skal dere i dag? Høres det bra ut med video?

day after day after day

Heii!

Mandag igjen da. Føles nesten ut som om jeg sier det hver dag, haha! Neida.. joda. Men ukene går egentlig utrolig fort! I morgen er det jo bare 20 dager igjen til julaften! Har egentlig ikke noe julefølelse enda, men den kommer nok når jeg hører på julemusikk, julekalender og når det kommer snø! Håper virkelig det kommer snø til julaften i hvertfall. 

Uansett. I dag var det, som alltid, en helt vanlig skoledag. Med svømming som vi har hver mandag, men i dag var det faktisk siste gangen med svømming. Har hatt det fire ganger, litt godt egentlig fordi vi får så innmariiiiii dårlig tid i garderoben etterpå, men svømming er ganske gøy da, untatt at vi, som sagt, får veldig dårlig tid i garderoben etter. På skola i morgen har vi tentamen, denne gangen er det norks tentamen og på torsdag eller fredag, eller noe, så blir det matte tentamen, den gruer jeg meg mest til, men skal pugge til det sitter, hah! Flere som har tentamener?

Nå har jeg vært på trening fra 15 til 18 og dusjert og sånt, så derfor sen oppdatering. Har tatt noen bilder til dere, ikke noe særlig interesant men, haha!

Nå må jeg gjøre matten til i morgen!

Synes? Hva har dere gjort i dag?

Bilder fra dagen - 2. desember

 

Heii!

Det var bare så fint vær i morres, så måtte bare ta noen bilder!

I dag har jeg vært med Ingvill og Ingjerd-Helene. Vi var hos Ingjerd-H og spilt SingStar, haha! Så gøy! 
2. desember gaven var skjokkiiiis, nammi! Og nå sitter jeg og ser på Istid 4, det er sååå gøy, hahah! Flere som har sett den?Hva har dere gjort i dag? Håper dere har hatt en super start på desember og kos dere i kveld! :-)

 //to siste - arkivbilder //


My angelSmåen ♥ Sweeetiii

HELT øverst på ønskelista

Before I die


Bilder tatt fre weheartit

Synes?

 

1.desember

Hei igjen! 

Jeg sa jeg kunne ha hva jeg fikk i gave-julekalenderen (nesten) hver dag, hvis dere har noe innteresse av det da - dere bestemmer det! Men uansett.. jeg kan enten ha det på video eller innlegg. Jeg tar det på video, når jeg får tid til det, men nå tar jeg det i innlegg, siden jeg ikke rekker på video i dag. ;-)

Og det er en suuuper søt notisbok! På hver side står det sånne søte setninger. Den er så fiin! :-)

Hva fikk dere? (hvis dere har da, haha)

Håndballkamp

Heii!

Har komme hjem fra håndballkamper på Røros. (derfor så sen oppdatering) Vi spilte to kamper - tapte den ene og VANT DEN ANDRE!!!! Var bare såå gøy å vinne for en gangs skyld!

I dag er det jo 1. Desember! Og jeg kan gjerne lage en liten video (nesten) hver dag av hva jeg får i julekalenderen, hvis dere synes det er gøy da, hvis ikke trenger jeg ikke det - dere bestemmer! Jeg har sånn gavekalender. Dere synes sikkert det er barnslig men for med er det en tradisjon og jeg synes det er veldig koselig, hah! :-)

Nummer 7 <3

Hva har dere gjort i dag?