november 2012

Winter inspiration
Synes?


Heeeelg!

Heii!

Heeelg, endelig! Så godt å bli ferdig med to tentamener denne uka! Ukene går egentlig utrolig fort! Er ikke lenge til jul, tenk at det er 1. desember i morgen! Og det betyr at det bare er 24 dager til juuuulaften! 

Nå har jeg kommet hjem fra billedkunst. Var der fra 3 til 6, så det ble litt sen oppdatering i dag, unskyld for det, men håper det går bra. På skola hadde vi, som sagt, nynorsk-tentamen. Det var faktisk ikke noe særlig vanskelig, tror det gikk ganske bra! :-) 

Men så er det sånn at jeg har sagt at jeg skal spille inn favoritt plagg-video. Men movie makeren min får jeg ikke opp.. så jeg skal til expert i morra og få fikset det, så dere får det jeg har lovet! Vet ikke om jeg får spilt den inn i morgen (desverre) fordi jeg har en del å gjøre i morgen. Men hvertfall på søndag! Og den dagen jeg spiller den inn (satser på at det blir på søndag) så skal jeg prøve å være raskt med redigeringen så jeg kan legge den ut samme dag som jeg spiller den inn! Beklager at den blir litt forsinket.

I morgen skal jeg først på billedkunst halv ti til 1, men jeg kan ikke være der til 1, fordi jeg skal nemelig dra til Røros på håndballkamp. Vi skal spille to håndball kamper. Den ene mot 98'ere og den andre mot 99'ere. Satser på at vi hvertfall vinner mot 99'erne, skal prøve så godt vi kan. Vi har jo ikke vunnet en eneste håndballkamp i år, men det er egentlig fordi vi bare spiller mot 98'ere og egentlig alle 98'ere er større og sterkere enn oss stakkarse 99'ere, haha, neida! Dårlig unskylding? Men det er faktisk sant! :P

//arkivbilder//

Hva skal dere i helgen?

Tentamen - igjen

Heidere!

I dag har vi en tentamen igjen. Hadde jo engelsktentamen i går og i dag har vi nynorsktentamen. Vi har nettopp starta med nynorsk - har hatt to timer med det. Men vi starta ikke så vanskelig da, bare med hokjønn, hannkjønn og det der. Læreren sa hvertfall at det bare er med hokjønn og sånt også skal vi svare på noen spørsmål. Får håpe det går bra, vil gjerne starte ungdomsskola med ganske gode karrakterer! ;-) Flere som har hatt tentamen denne uken? 


Andrea <3 Bloggen hennes HER

Snakkes senere i dag! 

Wish list

Pluss klær og penger! :-)

Synes? // Hva øsnker dere dere til jul?

Dagen

Heijaa!

På skola i dag hadde vi engelsktentamen. Den car faktisk lettere enn det jeg trodde. Det tror jeg flere av dem i klassen synes. Det som var på tentamenen var 3 oppgaver + en historie på minst 2 sider. Følte at det gikk ganske bra, men får se når karakteren kommer!

Dagens antrekk:

Sorry for dårlig bilde ;P

Video!

(ikke helt ny video, men måtte dele den med dere!) Meg og Andrea, hvis dere lurte. Link til bloggen hennes HER

Synes?

Bryllup 2012

 Hei! 

Har ikke fortalt dere det før, men for ca. en uke siden, altså 17.11.12, var jeg og pappa i bryllup til en på jobben til pappa. Vi dro med toget, på fredagen 16.11 siden det var fri fra skolen den dagen, kl. 15 til Porsgrunn, to timer utenfor Oslo. Det var bare så utroliig gøy! Det var første gangen jeg hadde vært i bryllup, så da ble det jo ekstra spennende! 

Hva synes du?

Besøk

Hei igjen!

Nå har jeg besøk av Ingvill! Vi gjør egentlig ikke noe spesielt. Sitter bare på dataen og cillern, hah! Etterpå, Kl 18, skal jeg på håndballtrening. Har forresten forhåndspublisert en video til dere, den kommer på bloggen i kveld :-) Snakkes søtinger!

(fortsatt bare å komme med masse spørsmål, så blir det spm-video også skal jeg filme inn favoritt plagg i morra!)

Ingvill ♥

(Sorry for dårlige bilder.. Tatt med iPhonen)

Video!

(ikke helt ny video, men måtte dele den med dere!) Meg og Andrea, hvis dere lurte. Link til bloggen hennes HER

Synes?

28.11.2012

Hei!

Nå har jeg fått inn noen spørsmål til spørsmålrunden. Men det er bare å komme med flere spørsmål. Jo fler spørsmål, jo lengre film og det betyr bedre film! :-) Også har jeg blitt tipset om å lage favoritt plagg-video og det kan jeg sjølsagt gjøre! Den kan jeg spille inn i morgen.  På skola i dag, skjedde det ikke noe spessielt egentlig. Bare fagdag. Men.. jeg fikk vite at vi skal ha engelsk tentamen i morra! Jeg trodde det var norsk-tentamen i morgen, men neida, det er engelsk. Haha! Så må bare pugge. Siden jeg ikke har så mye å blogge om, så skal jeg vise dere de bloggene jeg leser hver dag! (link på bildene)//Også leser jeg andreawestbye.blogg.no HER // Og thislife.blogg.no HER// Og theaaah.blogg.no HER //Fant nemmelig ikke et bilde av de bloggene //

Hvilke blogger leser du?

Videoer og giveaway

Hallo!

(Som sagt) så tenkte jeg å ha noen videoer. Men det er det dere som bestemmer! Hvilke videoer skal jeg ha? Spørsmålsrunde, favoritt plagg, mågjørevideo? Dere bestemmer! :-) Bare å komme med forslag i kommentarfeltet. Da kan det sikkert bli en videouke! 

Giveaway kommer i desember! Så følg med! 


Synes? // BARE Å KOMME MED FORSLAG TIL VIDEO! SÅ BLIR DET MANGE VIDEOER, SIKKERT EN VIDEO UKE OG! :-)

Photoshot

 
Hva synes du om bildene? 

Snakkes i morra!

ett bilde, tre redigeringer


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Synes? // hvilket likte dere best?

Hva skal jeg ha?

Hei dere!

Nå har jeg vært på skola. Skjedde ikke noe spseielt. Bare matte, norsk og sånt. Men.. kl 13:30 var jeg til tannlegen, ææææ.. Grudde meg litt men jeg viste at det ikke gjorde noe vondt fordi jeg bare skulle lakke 12 års jekkslene. ;-) Flere som har gjort det eller? // Anyways.. det jeg skulle spørre om var: Skal jeg ha spørsmålsrunde? Jeg tenkte jeg kunne det, men da MÅ dere komme med spørsmål, ellers så blir det ikke noe video! (skriv spørsmålene her og ikke i et annet innlegg, for hvis dere skriver de her er det mye enklere for meg å finne spørsmålene ;-)  Også var det en ting til. Jeg tenkte å ha noen gaver i desember. Men da blir det ikke hver dag, men det blir kanskje en gang i desember, men det blir hvertfall 24. desember! Så følg ekstra med i desember! 


Bare å komme med masse spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget! :-)

Hva har dere gjort i dag? // hvilke videoer vil dere at jeg skal ha?

Tirsdag

Heii!

Skriver et lite innlegg før jeg stikker til skola. Må forte med litt, for det er 2 min til jeg må dra. Haha! Jeg skal liksom alltid skrive et innlegg i siste minnutt. Hah! Jaja, uansett. Vi har egentlig ikke noe spesielt på skola i dag. Ikke gym eller noe. Bare fag i dag tenker jeg. Men jeg tror vi i hvertfall skal pugge og litt sånn til tentamen. Vi har tentamen på både torsdag og fredag, ææ. Det er i norsk og nynorsk da, så går (forhåpentligvis) bra. Håper det i hvertfall. Får bare pugge i dag og i morgen, så! :-) Ellers i dag skjer det ikke noe særlig, tror jeg. Hva skal dere i dag?


Beste :*

Snakkes søtinger <3

Redigerte bilderSynes?

Husk å komme med forslag til video! :-)

New week

Heidu!

Mandag igjen da. Føler at helgene går så utrolig fort! Det er ikke bra, haha! Mandager er den værste dagen i uka. For det første så er det jo første dag i uka, og da er jeg alltid helt halveis dø av trøtthet, haha! Også er det håndballtrening fra halv 4 til 5, så jeg rekker ikke å gjøre alle leksene som jeg vil gjøre på mandager. Men vi har bare mattelekse denne uka + pugging til tentamen på torsdag og fredag. ååh.. tentamen i nynorsk og norsk, æsjj.. jaja, får pugge, så det ikke går helt ræva. Har jo vært på trening, så ser ikke så bra ut, hah! Så det blir ikke noen nye bilder.

//arkivbilder

BARE Å KOMME MED FORSLAG TIL VIDEOER! :-)

26.11.2012

Heii!

Sorry for at jeg blogga kun en gang i går, som ikke var sånn ordentlig blogging.. men uansett, det var fordi jeg satt hele kvelden og strevde med å få inn sånn reklameting fra bloggerfy, jeg vet hvordan man setter den inn og sånt, men uansett hvor mange ganger jeg prøvde så ville den ikke komme inn, blir så irritert! haha! Skal prøve å få fikset det i dag. Men... i går hadde jeg besøk, da ble det photoshot vettu, som alltid! <3 Men det ble ikke så bra bilder, det var jo så tragisk grått ute, haha! Så jeg ble enten heeelt blek, eller rød. Så tenkte å redigere dem litt, så kommer dem i dag. Men her er hvertfall antrekke i går

genser - hapalh bukse - cubus sko - eurosko

Synes?

Men nå må jeg stikke på skola, snakkes!  Gjerne kom med forslag til videoer! :-)

 

Tilbake

Heiduu!

Jeg vet. Jeg har ikke blogga på lenge. Det er mest fordi jeg har mista blogglysten her. Men nå tror jeg blogglysten er tilbake, haha! Nå prøver jeg å starte på nytt på en måte, så da kommer det en liten beskrivelse av meg på nytt, selv om den kom på førsten av bloggen. 

Litt om Mariann:

- Spiller fotball og håndball

- Også tegner jeg

- Elsker familie, venner og dyr

- Jeg er 13 år

- Bor på Tynset 

- Inserkter er noe av det verste jeg vet, hjæælp

- Elsker å ta bilder (Nikon <3)

Facebook; Mariann Steen

Instagram: Marste12

Snapchat: Marianns99

Håper du liker bloggen min og alt det du få se; videoer, innkjøp, bilder, outfits, hverdag, trening og mye mer!

Synes?