juli 2013

Innkjøp: Kupolen

Heisann!

I dag måtte vi stå opp kl 7 for å rekke å spise, kle på oss og dra på kamp fem på halv 8 i morres. Var nokså trøtt da vi dro til kamp, men det gikk nå bra utover kampen. Vi tapte desverre 4-0 (!!!) men i morgen må vi slå det neste laget!

Etter kampen dro vi tilbake til hotellet for å dusje også dro vi på Kupolen (et DIIIIGERT shoppingsenter) kjøpte noen ting der som jeg tenkte å vise dere :-)

 

149,- Bik Bok

finere på     99 ,- Bik Bok


95-, New Yorker

Kjøpte også en bukse, en bikini og godteri! Kan vise dere buksa og bikinien senere ;-)

Hva synes du om tingene?

 

Borlange

Heisann!

Vi dro i til Sverige i 12-tiden i dag og kom fram rundt kvart på sju eller noe sånt. Vi sto i kø i 15-20 min, rett før vi kom fram, så det var godt å endelig komme hit. Vi sjekket inn og gikk til Liljan, som er en fantastisk resturant. Denne restueanten er bare et par hundre meter fra hotellet vi ligger på så det passer bra. Vi dro på den resturanten hver kveld i fjor da vi var her. Det er så utrolig god mat der så vi ville dit i år og, selfølgelig. Vi gikk inn og der kom det noe overraskende i møte; hele den, som før var en koselig resturant, hadde blitt gjort om til en diger pub. Den eneste maten vi kunne finne her var kun taco, jeg og Line kunne godt ha spist det, haha, men de voksne hadde ikke særlig lyst på det så da ble det heller mat på hotellet.

Jeg har ikke tatt særlig mange bilder i dag, men noen som jeg kan dele med
dere. Det ble bare mobil bilder i dag, desverre. Får ikke så god tid til å ta opp dataen å blogge nå, så det blir bare mobilbilder (og mobilblogging) i dag så får jeg sikkert tid til "datablogging" i morgen.

Er dere på Dalericacup (hvordan skrives det??)