juni 2013

Hjemme fra hyttetur

Heisann!

Nå har jeg kommet hjem fra en super hytttetur med Malin, Ingjerd-helene og Andrea. Vi dro rundt 4-tiden på fredag og kom fram, på hytta til Andrea, runt kvart på fem eller noe sånt. Vi slappet av litt før vi ordna taco litt senere og koste oss med det. Vi koste oss hele kvelden med tv, spill, godteri og brus. Utrolig koselig og gøy! :-)

Jeg glemte selvsagt kameraet (!!!!) så da får det bli mobilbilder........

Malin hadde med hunden sin, Buddy. Veldig koselig å ha med hund og! Også er Buddy bare såå søt!

På lørdag startet vi dagen med en skikkelig god frokost; egg og bacon, runddstykker, masse pålegg og oboy. Kan det bli bedre?

Noen timer etter tok vi turen ut på en fjelltur. Vi hadde planer om å gå ganske langt men når vi tok den første pausen fant vi ut at vi burde snu. Vi hadde netopp kommet over tregrensa og vi var ikke halvveis en gang. Grunnen til at vi gikk ned igjen var at vi holdt på å blåse bort. Rett og slett. Det var så mye vind! Og vi som ikke hadde kommet halvveis engang, da kan man tenke seg hvor mye det blåser på toppen. Og vi som gikk der alene valgte heller å gå ned igjen og kose oss der istedenfor. Men en liten tur ble det :-)

Senere på lørdagskvelden ble det pizza, spill og lørdagsgodteri!

Dette har vært en kjempe fin tur! Vi har kost oss masse sammen! :-)

Hva synes du om bildene?

Tilbake for fult

Heisann!

Nå har jeg vært borte en stund. Det har egentlig vært veldig godt å hatt en såpass lang pause. Men jeg har savnet litt å blogge og. Så jeg tror det blir ganske gøy å starte på igjen. Det blir sikkert som en helt ny start, så dette blir spennende. Og nå er det sommerferie!(!!!!:D:D) så det betyr nokså mange outfits og mange bilder. Jeg kan jo fortelle dere planene jeg har for sommerferien:

I helga som kommer skal jeg bli med på hyttetur med tre andre venninner. Vi skal spise taco, godteri, pizza og kose oss masse! Vi skal også på fjelltur, spille spill og se på tv. Tror det blir utrolig koselig! 

 

 

Torsdag neste uke (4. juli) drar jeg til Borlange på fotballcup. Jeg var der ifjor og, men da varte cupen i en uke, men dette året er det kun 3-4 dager. Selv om det ikke varer så lenge blir det nok veldig gøy! Jeg skal ha med ei venninne, så det ikke blir så ensomt i bilen haha! :-)

 

 

Kose meg hjemme og være med venner!

Grue cup!
I august en gang, skal jeg og begge fotballagene til Grue. Tror det blir en helg eller noe sånt, hvor vi spiller kamper hver dag. Vi for håpe at vi kommer langt!

 

Hva er deres planer for sommerferien?