mai 2013

Siste tiden

Heisann!

På onsdag blogget jeg ikke. Grunnen til det var at først var det fotballtrening fra halv 5 til 6. Rett etter trening måtte jeg dusje, spise også pugge til mattetentamen som var i går. Så og si hele onsdagskvelden gikk til pugging, så da ble det ikke akkurat så mye tid til noe annet. Tror det gikk ganske greit egetnlig. Å sitte inne en hel dag og regne hele tida kan bli slitsomt og tungt etterhvert, men får håpe på det beste. :-)

Bilder - Andrea og Ingjerd-Helene

Hva synes dere om bildene?

Skikkelig sommer feeling!

Heisann!

Det ble utrolig fint vær i dag! Det var det i går og så det har vært deilig med bra vær. Endelig kan man gå i shorts og kanskje få en sjanse til å få litt farge ? Fra fredag til lørdag overnattet Ingvill hos meg som var veldig koselig! Vi er helt hekta på Mario. Spilte det så og si hele fredagskvelden. Haha veldig gøy da! Fra i går til i dag overnattet Ida Marie hos meg. Veldig koselig det og! I dag var det jo veldig fint vær som sagt så vi var ute, tok noen bilder og møtte noen på fotballbana. I halv 4-tiden grillet jeg hjemme. Utrolig godt å kunne sitte ute å spise. Grillet en gang før i år, men da ble det til å sitte inne å spise.

Her har jeg ligget i omtrent 3 timer i dag og solet meg og pugget til engelsktentamen i morgen. Håper jeg i allefall har fått litttt farge. Haha. Tviler.

Er det varmt der du bor?

Bildedryss - 17. mai

Hei alle sammen!

Nå har jeg hatt en uforbredt bloggfri tid. Sa jo ikke noe om det på bloggen men det var jo 17. mai. Jeg koste meg med gode venner, familie, gikk i tog, tok bilder og ikke minst så spiste jeg masse is. Det ble 7 is til sammen på hele dagen. Det er skikkelig koselig å gå i tog, og i år var vi veldig heldig med været! Det regnet ikke noe som helst og det var fryktelig varmt - noe som var innmari godt! :-) Jeg gikk ikke i bunad i år, så det ble ikke så aller varmt til meg, men for dem som gikk i en lang, tung og varm bunad ble det passende varmt til tror jeg. Så etter toget dro jeg og Ida Marie ned på koisken og kjøpte oss is! Det som møtte oss inne der var to laaaaange køer som strakk seg fra begge kassene og helt ned til døra. Egentlig så var det ikke så stor sjokk, tenkte meg egentlig at det kom til å bli sånn! Etter en god stund i kø fikk vi endelig kjøpt is så dro vi hjem til Ida Marie og skiftet til shorts. Første dagen i år med shortsvær! Så godt! :-) Så da ble vi der litt og grillet og sånt. Siden pappa skulle ut en tur med venner ble jeg der og spiste også dro jeg hjem en tur før jeg så kom tilbake til Ida Marie om kvelden også overnattet jeg der :-) Hadde det veldig veldig koselig! 

Her er noen bilder fra 17. mai: 

Hva synes dere om bildene? Hadde dere en fin 17. mai?

Langhelg

Hei dere!

Utrolig godt å dra hjem fra skolen i dag og tenkte på at vi har fire dager foran oss som vi kan bruke til akkurat det vi har lyst til! Eller.. rett etter skolen dro jeg ikke hjem, jeg dro på håndballtrening fra halv fire til halv seks. Ble en rask tur hjem for å spise middag og skifte osv, før jeg dro for å se på fotballkamp. J14 er delt inn i to fotballag, så det andre laget spilte kamp i dag. Veldig morsomt å se på, men enda morsommmere å spille, haha! Får vel bare glede meg til onsdag i neste uke, for da skal nemlig laget mitt spille kamp!

I morgen er det 17. mai! Været i dag har ikke vært så aller værst faktisk. Så vi får bare satse på det beste i morgen. Skal ta med kameraet, så det kommer nok et ganske langt innlegg i morgen med bare bilder fra 17. mai! Gleder meg i hvertfall! Det kommer til å bli masse god mat og ikke minst is, hehe

Gleder dere, dere til 17. mai? :-)

Dagen

Hei!

Dagen i dag har gått til fotballtrening. Var en tur på byen før fotballtreninga for å se på deksler til mobilen. De fleste kostet rundt 300, så blir nok heller å bestille noen fra miniinthebox.com Der er det mye billigere, og det er gratis frakt om man kjøper for over 200 kroner. Tenkte også å få tak i en ny skjermbeskytter. På miniinthebox.com koster det liksom 8 kroner for 3 beskyttere og nedpå her koster det 200 kroner for en. Litt forskjell?

Uansett.. Etter treninga syklet jeg hjem med Ingvill og Malin. Vi hadde så fryktelig lyst på is og da vi så bilen til pappa stå utafor.. Haha ja! Ingvill ble hjem til meg og vi spiste pizza og så på Amazing Race. Nå sitter jeg her og pugger til en Franskfremføring som er i morgen. Vi skal stå to og to i 3 min og snakke en dialog i mellom oss som vi skal kunne utenatt. Vi får håpe på det beste! :-)

Dagen

Hei!

I dag har hele klassa syklet 4,8 mil (tror jeg) Vi skulle på Tine stafett. Ganske fin og litt lang tur. Hjemturen ble værst egentlig. Da hadde vi jo allerede syklet fram og løpt også skulle vi sykle like langt hjem igjen. Trodde egentlig at beina mine var borte. Var så utrolig sliten i beina. Så det første jeg gjorde da jeg kome hjem var å slenge meg ned på sofaen og slappe av foran tv´n. Men en fin tur var det jeg :-)Savn <3

New shoes!Kjøpte meg nye Converse i dag siden de andre er for småe. Så da ble det lyse gråe denne gangen! :-) Disse kostet 699 ;-) Har ganske dårlig tid nå, så må nesten stikke! Hahah veldig mye tekst ja.

Hva synes du?

Verdens kjekkesteDIY: Fra t-skjorte til topp

Heisann!

Tenkte å vise dere et lite tips. Jeg fant en gammel t-skjorte i klesskapet som jeg aldri bruker, så jeg tenkte å gjøre den mye kulere, haha! Så jeg klippet av armene. Jeg klippet en bue, så den ble mere åpen på sidene. Dette ser dere på bildene nedenfor:FØR
ETTER

Ganske dårlige bilder, men dere får garantert se toppen i et outfit i sommer! :-)

Hva synes dere? Har dere gjort dette før?

Dream outfit

Dream outfit

Ganske enkelt og basic anntrekk, men jeg synes det ble ganske kult

Hva synes dere?

Bilder-JB konserten

Jeg vet dette innlegget kommer veldig sent nå, men bedre sent enn aldri! :-)
Vi satt jo ganske langt bak, men vi satt rett foran scena, så vi hadde bra utsikt. Det funka ikke så bra å zoome inn for å ta bilder for å si det sånn, men viser dem uansett ;-)

Hva synes du om bildene? Var du på konserten?

Fridags-livet

Hei igjen! 

Dagen i dag har gått til fotballtrening, trampolinehopping og blogging. En helt grei dag, egentlig. Jeg spilte faktisk inn romvideo i stad. Vet ikke om den ble så veldig bra, men skal redigere den og se hvordan den blir. Uansett så er ikke rommet mitt 100% ferdig. Vi har planer om å legg nytt gulv, så.. ja. Men uansett så kan jeg legge denne videoen ut så kan jeg eventuelt lage en ny en senere :-)

Hvordan har deres dag vært?