april 2013

TIPS: Pynt rommet ditt - bildecolasj

Hei dere!

Tenkte å vise dere enda et tisp til rommet! Jeg har lagt ut noen sånne her innlegg og det ser ut som om dere liker det, dere som kommenterer :-) Så om dette er nyttig og gøy for dere kan jeg gjerne fortsette med det! :-)

Det er som vanlig veldig enkelt! Dette er lett å fikse helt selv. Finn fram eskene med gamle bilder fra du var liten, familien din, vennene dine og deg, dyr eller hva du nå vil. Velg ut så mange du vil ha og jeg fest bildene på veggen din med enten blutekk, teip, dobbelsidigteip elns. Fest dem sånn som du vil ha dem. Jeg har, som du ser, festet dem bare helt random ;-)

Hva synes du om tipset? Har du en slik colasj på veggen din?

 

Beaty pack!
Fikk denne store mappen med mange sminkekoster av Ingjerd-Helene (link) Utrolig mange sminkekoster og veldig myke og bra alle sammen. Skal betale tilbake, siden vi avtalet det slik. Er ihvertfall veldig fornøyd! Er egentlig veldig smart med en slik mappe til å oppbevare dem i eller putte kostene i om du skal ha dem med deg bort. Genialt! Ingjerd-H kom jo hjem fra syden i går, så vi spilte inn innkjøpsvideo til henne i dag, som hun skal legge ut på bloggen sin i den nærmeste framtid! Hun kommer også til å legge ut mange bilder fra turen, så det er bare å ta seg turen innom bloggen hennes og skikke! :-) Bloggen hennes HER! 

Hva synes du om sminkekostene?

Sneak peak

Hei dere!

Tenkte bare å vise der en liten sneak peak av deg jeg kjøpte i Oslo. Ble kjempe fornøyd med alt jeg kjøpte! Ska selvsagt lage en innkjøpsvideo, vet bare ikke helt når enda. Har dessverre hatt ganske dårlig tid den uka her, som jeg egentlig har hver uke siden jeg har en del treninger og slikt. Denne uka her har det ikke vært håndballtrening, men har hatt nok lekser for å si det sånn. Men skal ihvertfall få laget video så snart jeg får tid :-)

I got bieber fever!


Justin <3

Skal forresten prøve å få til flere og mer spennende og lange innlegg OG BEDRE BILDER! Hater egentlig å legge ut iPhone bilder, men når jeg har dårlig tid, må det nesten bare bli sånn. Skal få tatt noen bilder og få laget noen skikkelige innlegg den nærmeste tiden som kommer! :-)

Pynt rommet ditt: Bokstaver

Veldig fin L i love og greier.. 

 Hei dere!

Siden jeg ikke har noe annet spessielt å blogge om tenkte å vise dere en rask, enkel og ganske kul variant til å pynte rommet sitt med. Det er så enkelt som å klyppe ut noen ord eller hva du vil, fra et blad. Teipe det opp på veggen aaand voila! :-) Kjempe enkelt og ganske kult. 

Hva synes dere? Har dere lagd sånn før?

Hjemme

Hei dere!

Vet det ikke ble blogging disse dagene som har vært, men har nettopp kommet hjem fra noen utrolig supre dager med beste jenta mi, Andrea i Oslo og en håndballcup-helg i Elverum! :-)

Konserten var helt fantastisk! Utrolig mye lys, og fryktelig bra stemning! Tror jeg skulle besvime da Justin kom på scena, så sykt! :D Skal også selvsagt få laget en innkjøpsvideo med det jeg kjøpte i Oslo med beste jenta mi, Andrea!

Jeg kom hjem fra Elverum nå i kveld. Det har vært en kjempe fin helg med laget - utrolig koselig! :-) Vi kom til semifinalen (tror jeg? Haha) i B-sluttspillet og vant den første kampen der, men røyk ut i kampen som var før finalen.

Ble ikke så veldig bra bilder med mobilen om jeg zoomet, fordi vi hadde sitte plasser, men kan sikker lage et eget innlegg om det senere :-)

Har dere vært på en cup? Var dere på Justin Bieber konsert?

Klar for JB

Hei dere!
Nå står jeg og Andrea på badet og "sminker" oss for JB konsert! Vi tusjer nemlig fjeset full av JB.

Nå er vi så og si helt klar for konsert! Gleder oss som noen små unger! Åååå, kommer til å bli tidenes opplevelse! :-) Det er egentlig helt sjukt!

Oslo!

Hei dere!

Jeg vet, jeg vet.. Jeg har ikke blogget på 2 dager. Bloggingen går så utrolig dårlig nå for tiden. På tirsdag var det alt for mye å gjøre. Var på en kjempe morsom bursdag hos Malin hvor vi koste oss med pizza, brus, kaker og masse godteri og kos! :-) Utrolig morsomt! Etter bursdagen måtte jeg pakke ned det siste som jeg skulle ha med til Oslo. Jeg og Andrea dro nemlig med toget til Oslo i går etter skolen. Eller vi tok oss fri siste timen, så vi hadde litt tid til å dra hjem til Andrea for å hente sakene hennes og kjøpe mat og litt sånt. Togturen tok hele 4 timer, men vi koste oss og hadde det faktisk gøy, så det føltes ikke ut som en særlig lang tur.

Nå sitter jeg og Andrea i Lillestrøm med sommerfugler i magen. Det er jo Justin Bieber konsert i kveld!!(!!!!!!!) Åå det kommer til å bli så fantastisk gøy! :-) Skal ta masse bilder utenfor Telenor Arena og slikt, så dere kan få se! Gleder meg så fryktelig at det er helt sykt! Det kommer til å bli opplevelse for livet! :-)

Før konserten i dag er planene å dra til et kjøpesenter. Det kommer kok også til å bli veldig koselig! Skal selvsagt lage en innkjøpsvideo når vi kommer hjem ;-)

Edit: Når det blir bilder fra mobilen, blir bildene veldig smale i forhold til innleggene, men jeg tok ikke med pc'n til Oslo, så da får det bare gå for denne gangen.

Skal dere på JB konsert?

15.04.2013

Heisann!

I dag fikk jeg besøk av Ida Marie. Vi ordnet oss og slik og var på vei ut døra med kameraet i hendene. Det som vi møtte på var pøsende regn. Så da ble det heller til at vi tok noen bilder inne istedenfor. 


 

Exited!

Heii!

Justin Bieber konsterten(e) er faktisk den uka her! Gjett hvor mye jeg gleder meg. Helt utrolig egentlig, haha. Det kommer til å bli så innmari gøy å tilbringe de dagene med Andrea i Oslo! Det blir også en tur på kjøpesenter for å brenne av litt penger. Skal selvsagt lage innkjøpsvideo når vi kommer hjem igjen. Jeg skal også, rett etter Oslo, dra til Elverum på håndballcup. 

Skal dere på konsert? 

Helgen så langt

Heisann

Ble en litt hektisk dag i går, så hadde egentlig ikke tid til å ta opp dataen og blogge. Uansett så var det hjem fra skola, spise, bytte og stikke på trening halv 5. Rett etter treninga var det bare å dusje og ordne meg så dro jeg til Ida Marie og overnattet der. Vi gjorde andre ting en å sitte på dataen, så fikk ikke tid. Alltid gøy og være med Ida Marie! Finner alltid på noe gøy! :-) I dag tok vi noen bilder med kameraet hennes. Tror vi tok 200 bilder og vi ble kanskje fornøyd med 3 av dem, haha. Siden vi tok med hennes kamerat har jeg ikke bildene her, så dere får se noen av dem i morgen :-)

Forresten så fikk jeg dette i posten for litt siden. Det er russekortet til Stina Bakken. Om dere ikke vet hvilken blogg det er så heter den stina.blogg.no :-) Utrolig gøy at jeg var en av de 15 så fikk tilsendt dette! :-)

11.04.2013

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk til all responsen jeg fikk på forje innlegg, det er så utrolig hyggelig med såpass mange kommentarer! Utrolig søte dere er! :-) Er virkelig glad for at akkurat DU leser min blogg!

Uansett så har det vært en helt vanlig skoledag. Ikke noe spesielt. Hadde besøk av Ingvill i ettermiddag og som vi alltid pleier å gjøre finner vi på mye rart noen ganger (ofte) haha, så vi filmet faktisk inn en video med klipp og slikt. Masse kødd! haha! Vi ble ikke ferdig siden kameraet gikk tom for strøm, så blir sikkert mer filming senere. Det ble virkelig så rare klipp, så deler ikke denne videoen på bloggen :P


 

 

Noen bilder
Hva synes du om bildene?

09.04.2013

Hei dere!

Jeg klarer ikke å slutte å tenke på at det snart kun er en uke igjen til Justin Bieber konserten! Det kommer til å bli så utrolig gøy! Klarer virkelig ikke å vente! Jeg har sikkert skrevet om dette 36787654 ganger, men jeg skal uansett dra med Andrea. Vi skal (selvsagt) på konserten også skal vi på et storsenter! Tror det blir så utrolig bra! :-)

Uansett så har den uka her gått mest til lekser og trening. Faktisk onsdag i morgen og da er vi allerede halveis i uka. Synes dagene og ukene går så fryktelig fort for tiden. Hvor mange ganger skal jeg egentlig si det der? Haha. Uansett så tok jeg noen bilder i dag. Jeg sitter nå her på rommet mitt og blogger og minnebrikken ligger nede på stua. Typisk. Da får dere vente til i morgen for å se de bildene :-)

 

Hei, det er meg igjen :D

Hei, ja det er meg igjen, Ingjerd-Helene. Mariann stakkars er veldig sliten og spurte meg igjen. Men jeg er egentlig ganske sliten, men sier ikke nei til å blogge :) Det er jo bare gøy å blogge :D Ja, jeg vet det er veldig sent nå.. Men det er bedre det enn og ikke blogge, ikke sant?? Det jeg vil si som jeg gleder meg noe SYKT til er at det bare er 10 dager til konserten altså siden det er den 8. i dag er det jo 10 dager igjen :D :D Og det er helt ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg!!!!! Mer om det kan du se på bloggen min HER   :)))) Bildene jeg skal vise dere nå er fra den forige outfitsen til meg og Mariann :)) Hehe, Mariann sendte  meg mange bilder av meg og et av ho :P så her kommer det et bilde av Mariann og noen av meg.
Hva har dere gjort i dag?

Likte du bildene?

Noen bilder fra bursdagenJeg tok ikke så mange bilder

Dårlig blogging

Hei dere,

jeg vet, jeg vet.. bloggingen har vært helt forferdelig i det siste, i går blogget jeg ikke, har lite blogglyst også. Jeg skal skjerpe meg! Bare det at det er så mye og gjøre nå for tiden. Det er alltid fra det ene stedet til det andre, på så kort tid. I går foreksempel: først var det treningskamp (det var tre omganger, altså 20 x3) og oppmøtet var 12:15, jeg vet jeg hadde tid til å blogge før det, men noen ganger orker jeg bare ikke. Etter kampen var det rett hjem, dusje, ordne meg, kle på meg, spise, hente Andrea og Silje også dro vi på bursdag. Bursdagen varte til halv 9 og vi var hjemme 9, da ville jeg egentlig bare slappe av. Vet jeg har skikkelige dårlig unskyldninger, men noen ganger så orker man bare ikke. 

Uansett så har jeg forhåndspublisert et innlegg med noen bilder fra bursdagen. Også SKAL jeg ta bilder til dere i ettermiddag etter vi har vært på middagbesøk! :-) Denne ganger LOVER jeg fult og helt, haha 

 

FREDAG

Heiii!!

Helg her kommer jeg! Endelig! Så deilig! Ikke så veldig lang uke, men ganske mye å gjøre på skolen og hjemme med lekser og sånt. Men uansett så er det kjempe godt med helg! Slippe lekser og skole. Selv om det nettopp har vært påskeferie er det utrolig godt med helg! :-)

Skal prøve å få gjort litt bloggarbeid i helgen. Skal ta litt bilder og kanskje filme inn en videoblogg.


Godt meg helg?

Ingjerd-Helene

Hei, det er meg igjen! Jeg er tilbakeee!!! Ja jeg elsker som jeg har sagt å gjesteblogge for Mariann! For å hilse på hennes nydelige lesere? Ja, i dag har jeg vært på skola (ikke noen overaskele)..

Jeg spurte Mariann om hun hadde blogget i dag, og da sa hun nei.. Og da sa jeg med en gang: "Kan jeg blogge for deg da!!?" Så nå blogger jeg da :) Jeg begynte med dette innlegget klokka 9, og driver enda på. Fordi jeg måtte gjøre noe annet :P Men jeg kommer sikkert til å lage et gjesteinnlegg senere også :)

 

Natta <3 Bloggen min HER     Husk å legg igjen et spørsmål på min blogg, på spørsmålsrunden da ;)

Hilsen Ingjerd-Helene ♥

Dagen i dag

Heisann, 

var en helt vanlig skoledag i dag. Også var det håndballtrening klokka 6. Vi skal faktisk på håndballcup uti april som jeg tror kommer til å bli utrolig morsomt! Da skal vi dra og ligge på en skole. Det blir noen kamper, også er det tid til en tur på byen tror jeg. Det blir også discotek der. Tror det kommer til å blir utrolig gøy og koselig! Så gleder meg ihvertfall til det! :-) Kommer nok tilbake til det senere

Ellers har det ikke skjedd stort. Det jeg tenker mest på for tiden er egentlig Justin Bieber konserten og håndballcupen! Klarer virkeliiiig ikke å vente!! Gleder meg så fryktelig mye. Da kommer det til å bli masse bilder fra senteret i Oslo og masse! Gled dere til innkjøpsvideo og annet! :-) Kanskje en del outfits også?

Passet bra med et "fotball" bilde til håndballtema ikke sant? (fint fotballantrekk ja, haha)

Forresten så kommer det et lite innlegg i morgen etter middag, rundt 3-4 tiden :-)

Gjesteinnlegg

Hei! Dette er Ingjerd-Helene! Jeg skal blogge for Mariann bare nå, fordi hun hadde litt problemer med nettet og har ikke fått blogget i dag. Så da spurte hun meeg <3 Selfølgelig sa jeg ja :) Det er alltid gøy å skrive et gjesteinnlegg. I dag har jeg ikke gjort stort, bare vært på skola første skoledag etter påskeferie :D Hehe, var veldig trøtt i dagtidlig på grunn av at jeg har stått opp så sent hver dag i påsken, det er alltid det jeg gjør når det er ferie. Ligger og sover langt på dag!! ♥♥  jeg har jo vært med Mariann på Savalen for å stå på slalom de første dagene, men etter det har jeg vært på hytta :) Denne påsken har det vært et kjempevær ;) Gått påskeskirenn og greier! Det var egentlig det jeg har gjort i dag og i påsken, og Mariann kommer vel med en nytt og fint innlegg i morra og resten av uka og ja... Så da sier jeg vel bare takk for meg ♥

 

Hvis dere vil høre mer fra meg er det bare å si det til Mariann eller besøke min blogg HER! ♥

Ha en fin uke videre, bye! ♥

 

 

 

Mariann hadde sikkert blitt glad for hyggelige kommentarer tilbake :)

Kanskje du vil ha flere sånne gjesteinnlegg?

 

xoxo Ingjerd-Helene

Born lukcy

Heisann,

i morgen er det faktisk skole! Etter en fin og koselig påskeferie. Har i allefall kost meg masse i ferien! Når er det tilbake på skolebenken igjen. Da er det vel bare å staee nedtellingen til sommerferie. 


Starter dere på skola i morra? Har ferien deres vært fin? Hva synes dere om (pysjhaha)genseren?