mars 2013

Last day(night) before april

Heia!

Har hatt litt problemer med å komme meg inn på startsiden til blogg.no i kveld. Da jeg skulle gå inn på siden kom det opp bare en sånn error side. Jeg prøvde flere ganger for å komme inn på siden, men den funka ikke, så ble litt senere blogging enn planlagt, desverre. Uansett så kan jeg fortelle om hvor fantastisk denne påska har vært! :-)

Da er siste dag før April vell overstått. Har faktisk ikke gjort noe som helst i dag, utenom en tur på Palermo for å spise middag. Er egentlig ganske trist å tenke på at det er siste feriedag i morgen også at det er skole på tirsdag. Men da kan jeg tenke på at jeg har hatt en veldig fin og koselig påske! Har vært masse ute i slalåmbakken, til Røros og kost meg på hytta der med storesøster og greier. Også på toppen av det hele har det vært helt utrolig fint vær hele påska, HVER ENESTE dag!!!!(!!!:D:D) Det har vært heeelt blå himmel og sol hele tiden i påska! Og bare gå på ski og grille og slikt i så fint vær - det er feriefølelse det ♥ 

Har egentlig ikke blitt så mange bilder fra ferien, men noen få som jeg viste dere i går i allefall! 


Sorry, dere så jo disse bildene i går

Har dere hatt en fin påske? Skal dere starte på skola på tirsdag eller onsdag?  

All black

  

Unskyld for dårlige bilder, men kameraet mitt er tomt for strøm og jeg finner ikke laderen, så da ble det photbooth bilder, men det får bare gå denne gangen

Hva synes dere?

Fra den siste tiden

Heisann,

beklager for at det ikke ble blogging i går. Hadde mye å gjøre. Vet jo at jeg burde ha forhåndspublisert, men jeg tenkte ikke så langt da, haha! Men uansett så hadde jeg det utrolig koselig i går. Vi dro først til Os for å kjøre slalåm, så dro jeg til Røros på en hytte der med storesøstra mi og kjæresten hennes - kjempe koselig! :-) Jeg glemte selvsagt kameraet i bilen til pappa så er bare noen få mobilbiler. 

I morgen skal jeg få gjort litt bloggarbeid, så dere får noen bedre og flere innlegg! ;-)
Hva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Black earplugs

Fra PURO hvis noen skulle lure

Hva synes du om dem? (haha, måtte bare legge ut et lte innlegg nå så kommer det mere utover dagen!)

Armbånd

Var så heldig å få dette utrolig kule armbåndet av storesøstra mi, etter hun har vært i syden! :-)


Ble bare et bilde, siden det andre ble bittelite

Hva synes du om armbåndet?

 

 

Anbefaling av maskara

Utrolig fin og god maskara. Gir kjempe fine øyevipper uten klumper eller stjernevipper. Kosten er sånn passe stor. Jeg kjøpte denne maskaraen for ca 1 år siden for 99 kr eller noe (tilbud) Jeg brukte den så mye, så nå er den helt tom. Hel tørr for å si det sånn, haha! 

Har du prøvd denne maskaraen?

Would you wear this?


Ble kjedelig og få bilder.. men uansett, hva synes dere? Would you wear this?

Sneak peak - rommet mitt


Hva synes dere?

Dagens

Hei dere!

I dag har jeg faktisk vært i Trondheim igjen. IKEA igjen vet du! Fikk tak i en utrolig fin sofa til rommet som dere får se i et innlegg i morgen eller noe. Jeg skal ihvertfall lage romvideo snart! :-) Ihvertfall har vi montert sofaen, så rydda jeg litt og sånt, så gjorde jeg litt bloggarbeid. Skal forhåndspublisere noen innlegg til dere i morgen! Så denne gangen kommer det flere om dagen! :-)Hva har dere gjort i dag?

Bilder - Andrea og meg

Heia!

Har vært på Savalen og kjørt slalåm idag. Også var jeg med Andrea etterpå. Vi tok noen bilder som vi alltid gjør egentlig. Jeg vet jeg er fryktelig dårlig på blogging i det siste og jeg SKAL kjerpe meg! Dere skal få mange innlegg i løper av påska og mange bilder. LOVER dere! 

I morgen skal jeg ta noen bilder og forhåndspublisere noen innlegg i tilfelle det blir litt hektisk noen dager i påska. 

Ihvertfall noen bilder:Hva synes du om bildene?

Beklager!

Unskyld for at det ikke ble noe blogging i går. Var først på byen og fikk takk i litt forskjellig, så dro jeg til møteplassen for så å dra til treningskamp på Røros (håndball) Siden det var treningskamp var det tre omganger. Etter kampen dro vi til treneren og datteren hennes som er på laget våres. Hele laget overnattet og koste oss hele kvelden utover! Utrolig mye latter og godteri! Vi overnattet og dro hjem i dag kl 12. Utrolig koselig med slike avsluttninger! :-) Så selvsagt skulle jeg egentlig ha forhåndspublisert et innlegg til dere, men tror dere jeg tenker så langt? Haha Ogsåååå må jeg bare si at jeg selvsagt glemte kameraet i bilen, så ingen bilder fra kvelden desverre.

Men uansett så lover jeg, virkelig LOVER JEG at jeg SKAL ta masse bilder og flere innlegg om dagen. Helst 3 innlegg om dagen, men minst 2! Så følg med igjenom påsken. Kommer til å komme masse forskjellige innlegg!

Ellers i dag har jeg satt opp sminkebord på rommet og hatt besøk av Andrea. Nå kan jeg egentlig si at rommet mitt er ferdig, mangler egentlig bare å henge opp bilder og forskjellig. 
Forresten så kommer det header snart også! Eller skal prøve å få til noen bilder, så jeg kan lage header ihvertfall! :-)

 

 

God påskeferie!

Hei alle!

Sååå godt med påskeferie! Har bare sittet i de 3 korte timene på skola i dag og ventet på at dagen skulle bli ferdig. Det var jo ekstra godt når vi kun hadde 4 timer i dag, som vil si at vi sluttet halv ett istedenfor  å slutte ti over halv 3! Utrolig deilig! Og den siste timen var det sånn forestilling. Etter dagen, gikk jeg og Ingvill ned på Cubus og ventet på pappa som skulle kjøre oss hjem. Og nå er det FERIEEEE ALLE SAMMEN!!!! :-) 

Skal prøve å få filmet inn videoer, få tatt masse bilder og gode innlegg i løpet av påskeferien! Har masse på lur til dere, så det er bare å føge med i påskeferien! 

Har dere noen planer for påskeferien?

Bilder

Aaaner ikke hvorfor bildene blir så små, men det får vel bare gå .. Hva synes du om bildene?

VeskeHva synes dere om den?

Trondheim innkjøp og nytt design

Hei! 

Var jo til Trondheim i dag. Skulle dit for å dra til tannlegen, men ble en tur til IKEA og ti City Cyd. Kjøpte ikke noe mye, siden jeg sparer mest til Oslo i April! Uansett så ser dere innkjøpene under! :-)

Også ser dere sikkert at jeg har fått nytt design. Skal bare lage header. Tror ikke headeren kommer helt enda, siden jeg må få tatt bilder og slikt først. Men den skal komme etterhvert! 
Kjøpte også et speil, men kan vise dere det når det kommer opp på veggen! :-) 

Hva synes dere om designet? Hva synes dere om innkjøpene?

Lite innkjøp

Heisann!

Må bare først si at det var veldig gøy på Savalen i dag. Jeg valgte å kjøre slalåm. Kjempe gøy å få en hel dag til å kjøre på! I morgen skal jeg, som sagt til Trondheim til tannlege. Blir noen kjøp på IKEA og muligens på City Cyd. Får se! :-)

Var også en liten tur på Cubus, siden det er en del salg der nå. Kjøpte to ting, som kommer unner. Ellers har jeg ikke tatt noen bilder som kommer nå, men håper dere liker innkjøpene! 

Ser ikke så veldig godt her, men den kommer i outfit snart. Vet jeg ikke har hatt outfit på lenge, men går ikke i så veldig spesielt fine klær for tiden.


Hvordan har deres dag vært? Har dere noe alpindag eller lignende? Hva synes du om innkjøpene?

Last week before...

Heiii!

Nå er det siste uke med skole før det er påskeferie! Føler at ukene gikk veldig fort etter vinterferie og at det liksom plutselig er ferie igjen. Men det er jo bare godt med ferie! Slappe av og gjøre de tingene man vil istedenfor å stresse. Jeg er ihvertfall klar for ferie! :-)

Denne uka bir en ganske grei uke. I dag var det vanlig skoledag, men i morgen blir det Savalen dag hvor hele 8 skal opp til Savalen og stå på slalåm, ake, isfiske eller noe annet. Tror det blir veldig gøy! På onsdag blir det en tur til Trondheim på meg. Skal til reguleringstannlegen. Det blir også en tur innom IKEA etterpå! :-)


Skal prøve å bli flinkere til å ta bilder av meg hver dag og legge ut! ;-)

Hvordan blir deres uke?

Søndagen

Hei!

Beklager for at det ikke ble blogging før nå, men har hatt besøk av ei venninne til klokka 6 i dag, så har ikke rukket. Men kommer ihvertfall et innlegg nå! :-)

Fra i går til i dag har ei venninne av meg overnattet hos meg. Faktisk første gangen. Men blir garantert ikke den siste gangen! Vi har de alltid så utrolig gøy når vi er sammen. Dere aner bare ikke hvor mye latter og tull det er! Vi kan sitte en hel kveld og bare snakke og tulle og le. Vi skulle se på en film, men det ble det ikke så mye av. Vi bare tuller så ja.. haha! Uansett så var det utrolig koselig! Masse godteriii!    :-)

Jeg begynner å bli ganske lei den headeren jeg har nå også synes jeg den er veldig mørk i bakgrunnen, som jeg ikke liker så godt, haha. Også synes jeg selv at jeg har forandret meg en del fra dette designet.Vil helst ha en lys header egentlig og tenkte å lage en ny en når jeg får tatt noen ordentlige bilder. Det er jo såpass kaldt ute, så er omtrent umulig og stille opp foran kameraet ute. Man blir jeg bare rød i annsiktet. Har også lyst på nytt design også. Lyst på et lyst og fint et, som på en måte fyller ut siden. Og ikke bare en liten linje nedover. Er fryktelig glad i Torhild Haugen sitt design. Så stort og lyst og fint. Det samme er også headeren. Så skal prøve å få fikset det i løpet av den nærmeste tiden! Og hvis noen kan å lage design eller vet om noen som er flinke til å ordne design, så gjerne si ifra! :-)Hva har dere gjort i helgen?

Dagen

Heisann!

Våknet faktisk med dataen i fanget i dag. Hadde vist sovnet under skyping med Ingjerd-Helene. Haha! Så jeg våknet kl 5 i dag. Lyset var på og skypen var på!

Uansett så var jeg en tur på byen med Ingjerd-Helene før vi dro til kulturhuset. Begge skulle på en sånn greie i kulturhuset, så vi tok bare følge. Kjøpte meg to ting fra cubus. Bare en neglelakkfjerner og sminkefjerner. Legger ikke ut bilde av deg. Ikke akkurat så spennende vel? Vi ble ikke så lenge der, siden vi skullle dit, men vi rakk litt. 

Senere i ag kommer ei venninne av meg. Hun skal overnatte. Tror det blir veldig koselig! Med film, masse goddis og latter! Skal ta noen bilder, så jeg får oppdatert dere senere i dag :-) 

Hva har dere gjort på denne lørdagen så langt? Noen planer for resten av dagen? :-)

 

 

 

Fridayyyy

 

Heii!

Da er denne uka ferdig også. Så godt med helg! Sitter å spiser eggedosis, så utrolig godt! Haha - helgefølelse. Elsker virkelig helg. Utrolig godt. Bare slappe av og kose seg. 

Ellers i dag har jeg bare vært på fotballtrening. Ellers skjer det ikke stort. 

Godt med helg?


 

 

14.03.2013

Hallo! :-)

Jeg har helt glemt å legge ut bildene fra bursdagen. Glemte egentlig litt av kameraet, siden vi hadde det så gøy! Uansett så skal jeg få lagt det ut i løpet av morgen dagen eller i løpet av helga ihvertfall. Så hadde jeg besøk av Ingjerd-H i dag. Vi tok noen bilder og sånt, men glemte selvsagt å laste ned dem på dataen, så outfiten og bildene kommer i morgen eller en annen dag. 


Er det noen ønsker om hva dere gjerne vil se på bloggen min? :-)

Halveis i uka

Hei! 

To dager igjen med skole, så er det helg igjen. Så er det faktisk bare en uke igjen med skole før påskeferien! Synes ukene har gått veldig fort etter vinterferien. I dag har jeg vært med Ingvill også var det som vanlig håndballtrening. 

Det blir i dag, enda et kjedelig innlegg, men har lovt at jeg skal ta masse bilder og legge ut mange spennende innlegg i helgen også skal jeg forhåndspublisere en del! :-) Så følg med! Har jo, som sagt, noen ideer på lur, men jeg er fortsatt åpen for spørsmål til ukens spørsmål/spørsmålsrunde og for ideer til videoblogger og til innlegg! :-) Skal også snart få fikset ny header og kanskje nytt design! Synes den headeren jeg har nå er så gammel, haha

Hos Ingjerd-Helene


Nydelig ja

Har dere noen ideer eller spørsmål? Hva har dere gjort i dag? 

Dream outfit

Dream outfit
Etter at jeg fikk macen har blogglysten min økt. Bare det at det er vanskelig å få til de innleggene jeg vil i ukedagene, siden det er litt annet å gjøre. Men jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan framover. Har nemlig kommet med en den ideer om innlegg og videoer, så følg med framover. Blir enda glad for forslag! Men som sagt har jeg en del ideer på lur som kommer i den nærmeste tiden. Tenkte å kanskje ta en del bilder og forhåndspublisere innlegg i helgene, så jeg ikke trenger å stresse med det hele tiden i ukedagene ;-)

Ellers så tenkte jeg å minne dere på at jeg tar fortsatt inn masse spørsmål til ukens spørsmål, som jeg tenkte å starte med, om det blir noen spørsmål etterhvert. Hvis det kommer inn spørsmål tar jeg det i video i første omgang, så blir det nok ukens spørsmål i innlegg senere. 

Bare lagde dette dream outfitet. Ganske kjedelig denne gangen, men med veldig fine farger i toppen, clutchen (sånn det skrives?) og skoene.

Hva synes dere om ukens spørsmål? Hva synes dere om outfitet? Hva tror dere dere vil komme til å få se i innlegg og videoer framover? Har dere noen spørsmål? 

 

Monday not fun day

Heii

Da sitter jeg på rommet med Ingjerd-H ved siden av meg som skal overnatte. Skjønner egentlig ikke hvorfor vi overnatter hos hverandre  i ukedagene, men det er jo gøy. Uansett har vi ikke gjort noe som helst. Som vanlig sitter vi med hver vår data. Men uansett koselig å få besøk da! :-) 

Jeg har redigert en køddevideo av meg og Ingjerd-H som jeg legger ut etterhvert. Bare det at den første delen er et annet sted.. vet ikke hvor, haha. Men skal prøve å få fikset det så jeg kan legge den ut! Ganske morsom faktisk. Men nå tror jeg nesten vi må legge oss, så vi blogges! :-)Haha

Hva har dere gjort i dag? 

 

military

Hva synes dere om militær farger?

VIDEO: ting som irriterer meg

 

Noen ting dere irriterer dere over? haha

Spilt inn og redigert ferdig!

Hei!

Da har jeg spilt inn tre videoblogger faktisk. Det er bare en jeg legger ut i dag og de to andre ble så mørke og rare, så spiller inn de på nytt en anna dag. Uansett så har jeg redigert ferdig den ene også, som kommer ut i kveld, rundt 7 :-) Så følg med. Jeg synes det egentlig er veldig flaut å legge ut video, siden jeg HATER å se meg selv på video, men, ja.

Så da skal jeg ihvertfall starte å ha videoer mye oftere, siden jeg har redigeringsprogram og greier.


Skikkelig fint vær, men kaaaldt

Hva synes du om bildene?

what would you wear?

Heisann!

I dag skal jeg på bursdag. Tror det blir veldig gøy! Tar med kameraet så jeg kan oppdatere dere i kveld med bilder! :-) Iallefall, jeg har jo lagt en vest av en sånn jakke, som jeg har blogget om for ikke så lenge siden. Den tenkte jeg å bruke på bruke på bursdagen i kveld. Men jeg vet bare ikke hvilken topp jeg skal ha under. Så tenkte å spørre dere hvilken av disse toppene under du synes var finest til vesten. Har plukket ut tre topper som jeg tok bilder med. 

nr 1:

nr 2:


nr 3:Hvilket av disse ville du ha brukt?HELG

Hei,

Da er ENDA en uke over. Endelig helg. Elsker å dra hjem fra skolen på en fredag. Da kan du bare tenke på alt du kan gjøre i helgen. Ikke tenke på skole, lekser og innleveringer. Bare gjøre det man vil! Så godt! :-) Ihvertfall gikk skoledagen fort i dag, med to timer utegym på slutten. Ganske godt å slutte dagen med det istedenfor fag egentlig. Fikk forresten igjen naturfagprøven. En 6er :-)

Har startet å redigere en sånn videoklipp-video. Haha. Med forskjellige (veldige) rare klipp fra photoboot og sånt. Også skal jeg spille inn noen videoer i tiden framover, så dere kan få noe litt mer enn innleggene mine! :-)


Bare slengte inn et bilde av macen og av meg og Johanne for en liten stund siden

Noen planer for helgen? 

MacBook pro

Hei! 

Tenkte bare å legge ut et bilde av macen. Er utrolig fornøyd med den! Sååå fin! :-) Det er da en Macbook pro 13

Hva synes dere?

Onsdag

Heisann,
Da var onsdagen over. To dager igjen til helg nå! Hadde faktisk kun 3 fag iløpet av hele skoledagen. Uansett var det en grei dag, fordi da jeg kom inn døra etter skola lå det en diger pakke på bordet. Og der var macen min. Gjett hvor glad jeg ble? Er så utrolig fornøyd med den! Elsker den! Haha Tok bare et mobil-bilde som jeg kan vise dere nå, men skal ta bedre bilder av den i morgen og vise dere :-)

Hva synes dere om den? Har dere Mac? Hva har dere gjort i dag?

Mandag igjen

Hei,

Da er helgen over. Hater å tenke "det er skole i morra" på en søndag. Det er så kjedelig. Ihvertfall er vi ferdig med en uke med skole etter vinterferien, så kan vi vel bare telle ned til påskeferie. Det er jo ikke så veldig lenge til heller! 3 uker eller noe? Tror jeg. Håper i allfall ukene før påskeferien bare suser forbi!

Ellers har det kommet tonnevis med snø i helga. Det har bare snødd og snødd og snødd. Og det blåste og blåste. Men det er jo bra med mer snø og! Nå kan ihvertfall slalåmbakkene stenge pågrunn av snømangel! :-) 

Er det mye snø hos dere?

Gårsdagens innkjøp

Hei!

Som sagt i går ble det noen innkjøp som jeg sa jeg skulle vise dere i dag, og her er det! 
Det ble en rosa og en i svart. Skulle egentlig ha tre stk i rosa, men så hadde dem kun en i rosa og en i svart. Siden dem snart skulle få inn flere i flere farger, så kjøpte jeg en i svart og en i rosa. Men når dem får inn igjen skal jeg kjøpe to til i rosa ;-)Hva synes dere om innkjøpene? Ikke akuratt så spennende, men skulle bare ha litt diverse til rommet.

DIY: Fra jakke til vest

Hei dere!

I går fant jeg og Andrea en veldig liten jakke. Den var faktisk i størrelsen 134/140 som vil si er veldig lite. Den var helt trang rundt armene, fikk den så vidt på meg fordi armene var så fryktelig trang. Måtte liksom stå med armene utover. Så trang var den, om du forstår haha. Uansett så kom Andrea med en god ide om å klyppe av armene til en vest. Det gjorde vi og den ble utrolig kul! 

FØR:

ETTER:

Kan gjerne vise dere den når den er på en gang litt senere! :-) Om dere vil 

Hva synes dere?

Lørdagen

Heisann,

Startet dagen med en skikkelig god frokost. Bacon og pøslebiter sammen - Mariann spesial. Så ble det noen innkjøp til rommet mitt. Som jeg tenkte å vise dere i morgen. Det følres skikkelig ut som om det er mandag i morgen. Aner ikke hvordan. Men det føles slik ut, så jeg driver å stresser med å forhåndpublisere innkjøpsinnlegg og slik til i morgen, men trenger jo ikke det.

Ellers har det ikke skjedd annet enn litt ordning på rommet også dro jeg til Andrea. Vi var på sånn premieutdeling  i en liten halvtime. Det var sånn premieutdeling fra det hovedlandsrennet som er på Tynset i år. (Det er det vi var på i går - da vi var på Savalen) så dro vi hjem til meg. Vi tok noen bilder, men de ble litt mørke, så legger de ikke ut. 

Hva har deres lørdag gått ut på? 

finnaly friday

Heisann!

Da er fredagen ferdig og helgen starter. Utrolig godt! Tipper jeg gjør ferdig rommet mitt i helga, kanskje. Får se! Uansett så tenkte jeg å filme inn en videoblogg i morgen kanskje, hvis jeg vet hva jeg skal spille inn. Noen forslag? 

Dagen i dag har vært veldig morsom faktisk. Vi var jo på Savalen for å se på hoverlandsrennet. Var sånn skicross og sprint og litt sånt! Så har jeg vært på trening til 6. Så det har vært en grei fredag!

Hvordan har deres fredag vært?