februar 2013

Skidag

Hei!

Da er denne skidagen vell overstått. Vi gikk egentlig veldig langt. Først oppover til ei hytte, så nedover igjen, så oppover en anna vei til Skistua. Vi gikk og gikk og gikk. Så det var utrolig godt å komme fra å ta mat og kose oss. Så var det nedover igjen fra hytta. Det gikk jo bra, var jo bare nedover bakker, haha. Så gikk det oppover og bortover til Skistua. Tror jeg aldri har vært så sliten i beina. Uansett så var det gøy. Og i morgen blir det nokså også en morsom dag. Da skal vi, som jeg sa igår, til Savalen for å se på skirenn. 

Ellers har jeg hatt besøk av Ingjerd-Helene (link) Vi gjorde som alltid, ingen verdens ting. Vi sitter alltid på hver får pc og krangler (neida) om hvem som skal få sette på en sang på spotify. 

fint hår, klær og alt det der ikke sant?Har dere hatt skidag på skola?

Drar på trening da

Hei!

Da er vi over halvveis i uke. Det er faktisk igjen bare to dager og disse dagene blir uten fag! Så godt! I morgen blir det skitur hele dagen og på fredag skal vi Savalen og se på skirenn. Tror begge disse dagene blir ganske morsomme! 

Men nå må jeg nesten stikke. Skal på håndballtrening. Legger ut et innlegg etter treninga og kanskje med noen bilder av rommet. Noen planer? 

Tirsdagen

Hei!

Da er tirsdagen ferdig. Og endelig ferdig med å male rommet. Jeg ble sååå fornøyd! Det ser omtrent dobblet så stort ut som det det gjorde før. Stor og lyst! Elsker det! Vi har ikke satt opp noen flere hyller og bilder og slikt enn den hylla som er over senga. Det skal selvsagt bli flere møbler og slikt også, siden jeg kun har seng og tvbenk (+tv selvsagt) også klesstativet da. Så det er ganske tomt egentlig, men det skal jo fylles opp litt med sofa og litt sånn. Viser bilder og slikt i morgen! :-) Uansett, som sagt, så ble jeg utrolig fornøyd med veggene! Malemestere - meg og pappa! ♥

I dag har jeg vært med Andrea. Vi tok noen bilder, men ble ikke så mange. Vi filmet også inn noen små videoer som jeg tenkte å sette sammen til en liten video en gang. Hva synes du om bildene?

Mandag

Hei dere!

Da startet første skoledag etter vinterferien. Dagen gikk egentlig veldig fort. Tror uka kommer til å gå utrolig fort også, som den egentlig alltid gjør. Bare Mars igjen også blir det Justin Bieber konsert i April!! Gleder meg utrolig mye og jeg skal dra med verdens beste, Andrea ♥ Det kommer til å bli så utrolig bra med shopping på Strømmen Storsenter og selvsagt det aller beste: konserten! Okey.. hvor mange ganger skal jeg skrive om det her? 

Noen random bilder:Hvordan har deres mandag vært? Har dere noen planer framover? 

Back to school

Hei!

Ferien gikk så alt for fort.. skulle ønske den varte i en uke til. Uansett har jeg hatt en utrolig fin vinterferie. Har gjort noe stort sett hele tiden. Har hatt besøk av broren min, tante, onkel og søskenbarn. Det ble mye skigåing, slalåm, mange lange og koselige kvelder med god mat og spill. Alle tror jeg faktisk hadde det utrolig gøy! Jeg har også startet på å male rommet (mangler kun en vegg) så det tror jeg kommer til å bli utrolig bra! :-) Jeg er veldig fornøyd med vinterferien og starter nå nedtellingen til påskeferie, haha! 

Det er egentlig nesten trist å dra tilbake på skola etter en så fin vinterferie-uke. Menmen.. det er uansett ikke så lenge til påskeferien! 

Har dere hatt en fin vinterferie? :-) 

 

Pakke i posten pluss dagen

Hei dere!

Beklager for sen blogging, har vært veldig opptatt med rommet. Har  malt og ordnet litt, så glemte tiden litt. Uansett så er det bedre med blogging litt sent enn aldri! Ellers i dag så har jeg vært med Ingjerd-Helene (link) på hytta deres.

Uansett ... det kom en pakke til meg i dag og det var fra H&M. Det kom utrolig raskt, bestile jo på torsdag og kom to dager etterpå. Sa jo at noen av de kostene som var fra lindex og H&M var gode og myke selv og dem er billige. Men jeg anbefaler kun øyenskyggekostene og foundation kostene fordi de store (pudder børster og slikt) er litt stive. De er ganske greie å bruke, men litt stive. Så jeg anbefaler kun de små kostene og ikke de store.

Alt under kan dere finne på H&M sine sider under kosmetikk (HER) 

Som sagt så er disse veldig myke untenom den store kosten nederst. Ikke den siden med foundation kosten, men den andre siden som er pudder kost. Den er ganske grei, men ganske stiv. Hva synes dere? Hva synes dere om H&M sminke? Har dere noe av dette?

 

Bestilt!

Hallo!

Jeg har bestilt meg noe sminke fra H&M. Noen sier sminken der er kjempe dårlig og noen sier det er helt greit. Noen sier at øyenskyggen og pudder og slikt er utrolig dårlig der, men jeg ville prøve, så jeg bestile meg litt. Tror det faktisk ikke er så verst. Og kanskje jeg kan lage en look med øyenskyggen som jeg har bestilt - det er jo ikke noe dyr øyenskygge. Om f.eks. en  foundation børste koster 50 kr, så betyr ikke det at den er kjempe dårlig at den bare røter og alt sånt der. Jeg har f.eks. en foundation børste fra lindex som kosta 49 kr og den er utorlig bra, den røter ikke, kosten er ikke stiv eller noe, den er UTROLIG myk! 

Så jeg skal rett og slett teste billig sminke! :-)

 

HER!


HER!

HER!

HER!

HER!

HER!

HER!

Hva synes dere om H&M sminke?

Fra rødt til hvitt - Rommet mittHvordan tror dere rommet blir når det er ferdig? :-)

Ferien tar snart slutt

Hei!

Har vært på Savalen og kjørt slalåm med søskenbarna mine i dag. Veldig gøy! Tok ikke med kameraet dit, så ble ingen bilder derifra. Uansett.. før vi dro dit begynte jeg og pappa å male rommet mitt. Tror det blir veldig bra og gleder meg ihvertfall til vi er ferdige! :-) Kan ta noen bilder av det som jeg kan vise dere senere i dag om dere vil!

Omtrent alt jeg tenker på nå er at ferien snart tar slutt. Er egentlig litt trist. Haha. Det er jo så godt å tenke på at man kan sove så lenge man vil og gjøre det man vil!Hva har dere gjort i dag?


Justin BieberHva synes dere om den? 

 

BIDLER - Winter #2Hva synes dere om bildene?

(Bildene er fra skituren i går)

Oppsumering - dagen

Hei!

Var jo som sagt på skitur i dag. Tok med kameraet i tilfelle det ble sol og skikkelig fint og det ble det så tok noen bilder. Disse bildene viser jeg dere i et innlegg i morgen tidlig. (forhåndspubliserer til 9 tiden eller noe..) Var en passende lang tur og veldig koselig!  Da vi kom hjem kom Ingvill en tur og vi tok noen bilder. Haha. Ble veldig mange seriøse bilder må jeg si. 

I 7-tiden dro vi til bestemor og spiste taco med onkel, tante og søskenbarn. Utrolig godt, som taco alltid er! Så ble det film resten og det var selvsagt veldig koseliiig! :-) Tok ikke med kameraet dit, så blir ingen bilder derifra, men i alle fall noen bilder fra før i dag.


Haha - et seriøst bilde

Hva har dere gjort i dag?

Innkjøp

Hei!

Nå har jeg og pappa vært en tur på jysk for å kjøpe en ny komode til meg, siden den jeg har omtrent har dettet i fra hverandre. Da ble det også noen andre små ting til rommet mitt! :-) 

Smykkestativ 99 kr

(Sminke)boks 119 kr 


Nå må jeg nesten løpe, vi skal gå på ski! Så vi snakkes! :-)

Hva synes dere om innkjøpene? Skal dere på ski i dag?

Planer?

Hei!

Dagen i dag har gått ut på at vi har flyttet ut klesskapet, bokhylla og en komode fra rommet mitt og inn til et annet rom ved siden av. Det var så stappa på rommet så jeg ville få ut noe så jeg får plass til sofa, tv sminkebord og sånt. Ihvertfall er planen å få ut skrivebordet i dag også. Så da blir det å male rommet på onsdag! Tror det blir utrolig bra, så gleder meg iallefall til å se resultatet etter maling og få inn noen nye møbler og slikt. Jeg kommer ikke til å ta noen bilder av rommet nå, fordi det er fryktelig rotete. Men om dere vil så kan jeg godt ta noen bilder når vi maler, så dere får se! :-)

Ellers har det snødd helt fryktelig mye i dag. Det begynte å snø halv 7 i morres og siden da har det snødd. Så det vil si at det har kommet utrolig mye nå. Planen for i dag var egentlig å dra på Savalen og kjøre slalåm, men dere kan vel tenke dere at det ble nok ikke noe av i dette været. Får håpe at det blir bedre i morgen, så vi kanksje drar en tur da! 

 

Uansett så tenkte jeg å si at Agnes Lovise har en konkuranse på bloggen sin der dere kan vinne masse fint. Sminke ++ Ambefaler og ta en titt og melde seg på! Dere kan finne konkuransen HER! 

Hva har dere gjort i dag? :-)

 

Søndagen min

Hei dere!

I dag var det håndballkamp i Ålen. Vi dro dit rundt kvart over 1 eller noe. Det var sånn åpningskamp for den nye hallen i Ålen, så det var stappfult på tribuna og veldig mye støy, men uansett så var det ganske gøy.

Ellers har det ikke skjedd noe mer. Skal bare slappe av resten av dagen med film og godteri! :-)

Hva har dere gjort i dag?

Lite innkjøp299 Cubus

Hva synes du om genseren?

VINTERFERIE

Hei!

ååå, GOD VINTERFERIE! Såå godt å tenke på at man har en hel uke foran seg. Jeg skal iallefall slappe av og sove ut, male rommet mitt, dra til Trondheim og få besøk. Faktisk så fikk vi besøk av storeboren min i dag, så han skal nok hjelpe til med å male mitt og slikt. Så tror det blir utrolig bra og jeg gleder meg! :-)

Dagen i dag var en vanlig skoledag bare med ski på slutten av dagen. Var ganske gøy da vi kom frem dit vi skulle og der hadde vi litt konkuranser. Skiene mine har ikke blitt brukt denne vinteren som har startet nå, så det var igjen smøring fra i fjor, så da må jeg si at det gikk veldig bra å skøyte med de. Nei, det var omtrent umulig, det stoppet opp hver gang jeg skulle komme framover, så det funket ikke. Haha

Har du vinterferie nå? eller hadde dere i forige uke?

Hair inspiration

Hva synes dere? :-)

Skoene

Hei dere!

Det har bare vært en helt vanlig torsdag. Merker egentlig ikke at det er valentinsdag, fordi jeg gjørt ikke noe spesielt på sånne her dager. Uansett så har det som sagt vært en helt vanlig dag og jeg har ikke noe spesielt å fortelle dere, så tenkte å vise dere skoene som jeg kjøpte for en uke siden eller noe. Jeg sa at jeg kanskje skulle lage innkjøpsvideo fra den siste tiden, men det blir ihvertfall ikke ennå, så viser disse nå. Selfølgelig er det ikke hverdagssko. Men jeg synes at de var så fine, så fikk så lyst på dem. Kanskje jeg bruker dem på Justin Bieber konserten? Får se! :-)

Hva synes du om skoene?

Nothing Like Us

Hei alle! 

Nå sitter jeg på skype under teppet og ser på Idol. Det er så utrolig mange flinke! Uansett så har jeg bare vært på trening og har som vanlig ikke noe spesielt å blogge om. Venter egentlig mest på at uka skal bli ferdig. VINTERFERIE

Sitter å drømmer meg bort med denne sangen. Den er bare sååå utrolig fin! Justin ♥ Vet at den kom ut for en liten stund siden, hvis noen tror at jeg er helt treig med å oppfatte noe herHar dere hørt Nothing Like Us?

Outfit VS outfit

Dream outfit

 

VS

Dream outfit

 

Hvilken av disse er din favoritt?

Hold ut!

Hei dere!

Beklager for at det ikke ble noe blogging i går, men jeg glemte det rett og slett. Og bloggingen min har vært utrolig dårlig i det siste, fordi jeg har NULL inspirasjon. Så det hadde vært veldig fint om dere kom med forslag. 

Over til noe annet. Nå... er det bare 3 dager igjen, så er det faktisk vinterferie. Det blir så bra! Godt med ferie. Vi får besøk på fredag og vi skal til Trondheim og male og mer! Håper i alle fall de få dagene som er igjen av uka går fort! :-)

Uansett ble jeg med Ingvill hjem i dag. Vi gjorde egentlig bare lekser for å få unnagjort litt. Ellers så har jeg ikke gjort noe i dag eller i går. Untatt, som vanlig, fotball og håndballtrening i går. 

Hva synes du? 

Herlig søndag

Heii!

Har egentlig vært en veldig avslappende dag i dag. Startet dagen med å bake boller siden det er fastelaven. Tok noen bilder og slikt og skulle blogge før jeg dro på håndballkamp, men så var klokka plutselig kvart på 3 og vi skulle møtes kvart over, så ble ikke noe blogging før kampen. Standard unskylding? 

Johanne har bursdag i dag, så det ble kake etter kampen i dag. Både sjokoladekake og muffins faktisk, siden ei på laget hadde tatt med muffins, mmm! ♥

Hva har dere gjort i dag? 

09.02.2013

Heii!

Har jo, som dere vet, overnattet hos Ingrid Marie fra i går til i dag. Det var veldig koselig! Ble kun et innlegg i går og det ble veldig kort. Men gjorde så mye, så rakk egentlig ikke å ta fram dataen og skrive et skikkelig innlegg, så det ble mobilblogging og mobilbilder. Menmen, håper det går fint. Vi tok noen bilder i gårkveld, men da tok vi ikke med kameraet mitt, så jeg har ikke de bildene, men vi tok noen i dag med speilrefleksen min. Det ble rett og slett ingen fine bilder av meg. Så la bare ut et, selv om det ikke var fint det heller. 

Hva har dere gjort i dag?

Endelig er den min!

Da jeg kom hjem fra Ingrid Marie i dag, så jeg at det lå et pakke på bordet og i den var det parfymen, Girlfriend, som alle kjenner til, haha. Jeg har ønsket meg den så lenge, men den er såpass dyr så har bare ikke kjøpt meg den, men nå er den min! Jeg har i en den største størrelsen og den kosta 400 kr. ELSKER DEN! :-)

Har dere Girlfriend? 

Det er tid for fredagskos

Hei!

Ble med Ingrid Marie hjem i dag og jeg skal overnatte her i dag. Nå har vi satt oss ned og skal se på Kong Curling med boller og brus, nam! :-) Så vi Blogges!

Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

Dream outfit

Dream outfit

Hei!

Har ikke noe spesielt å blogge om nå, si lagde bare dette dream outfitet. Har bare vært på skola og det jeg pleier å gjøre etter skola på torsdager. Nå er det kun fredagen igjen, så er det helg! Fantastiiisk, haha også er det bare en uke igjen så er det VINTERFERIE enda bedre! :-)

Hva synes dere om outfitet?

Dårlig tid


Hei alle!

Det ble litt dumt i dag. Jeg tok bilder og slikt da jeg kom hjem for å blogge før jeg dro på trening. Så la jeg minnebrikken ved dataen fordi jeg skulle huske på å legge inn bildene. Også satt jeg meg ned med lekser. Så var klokka selvfølgelig plutselig halv 6 og jeg måtte skifte og dra på trening. Så beklager for det. Også har jeg sittet fra jeg kom hjem til nå med hodet i naturfag boka. Det er nemlig naturfagprøve i morgen.

Etter skola dro jeg på Eurosko og kikket litt siden det er salg på mye fint der nå. Kjøpte meg pumps som kostet 799 før, men som var satt ned til 299 (!!) Tenkte å lage en innkjøpsvideo fra den siste tiden om en liten stund, så viser dere de da! :-)

Hva sier dere til innkjøpsvideo?

 

72 dager Justin Bieber-konsert!

Hei igjen!

Jeg tipper jeg har sagt før at jeg skal på Justin Bieber konsert? Jeg og Andrea skal dra sammen og jeg kan rett og slett ikke vente. Det kommer til å bli så gøy med både shopping og selve konserten. Det er jo selvsagt konserten som er hovedpunktet. Jeg har jo ikke vært på Telenor Arena før, så lurer virkelig på hvordan det er å være der på konsert. Det blir sikkert ganske tett og krangel og ståplassene, men vi har heldigvis sitteplasser, så vi er safe! haha  Oooog det er bare 72 dager igjen til konserten (!!)

Bilder er tatt fra google

Skal du på Justin Bieber-konsert? 

Ikke lenge igjen

Heisann

En helt vanlig tirsdag i dag. Gleder meg såååånn til vinterferien. Har jo sagt det før. Men kan rett og slett ikke få sagt det nok. Det blir bare så utrolig godt med ferien. Kan IKKE VENTE! Da skal jeg få spilt inn noen videoer, hvis det ikke blir alt for travelt. Men da er det bare å komme med masse videoforslag! :-)

I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst. Ingen treninger i dag og har ikke fått besøk eller vært på besøk. Egentlig godt å bare være hjemme og slappe av og en gang i blant! :-)

Gammelt 

Gleder dere dere til vinterferie? :D:D

Miljøsamling

Heii!

Dette blir et kjedelig innlegg om bare det jeg har gjort i dag, men jeg har ikke noe annet spesielt å skrive om, så det må bare bli slike her innlegg en gang i blant fordi jeg ikke har så mye å blogge om. Men vil egentlig bare si at etter jeg har malt og ordnet rommet mitt, skal jeg lage mange fler videoblogger! :-)

Tilbake til overskriften. I dag har jeg vært på en vanlig mandag med skole. Denne mandagen ble det ikke vanlig håndballtrening rett etter skola. Men det ble en tur hjem og på fotballtrening halv 6. Var ikke på treningen helt  til 7, siden miljøsamlingen startet halv 7 til 9. Det var en sånn samling der flere trenerer kom og skulle vise hva dem gjorde på treningene sine. Læreren min er håndballspiller så hun var der og fler fra ungdomsskolen + andre. Det var ikke mye styrke, men mest teknikk. Det var veldig gøy faktisk! Så det ble fortsatt en lang dag, selv om det ble en tur hjem. 

Veeeeeeldig spennende innlegg ja..

Går du på håndball?

Rom detaljHva synes du? (hahaa..)

BILDER - Andrea og meg

Hei dere!

I dag har jeg hatt besøk av Andrea. Vi tok bilder, så legger dem selvsagt ut. Andrea har lagd seg blogg som du kan finne HER! Vi hadde det kjempe gøy! Vi kan seriøst ikke være sammen uten å få latterkrampe. Så da sier det seg selv hvor gøy vi har det og tenkte på hvordan rommet mitt kommer til å bli etter maling og nye møbler og slikt. Vi begge tror og håper det blir veldig bra. Legger ut et innlegg med bilder og slikt når vi maler, så kan jeg forklare nærmere da! :-)

Senere i dag spilte jeg håndballkamp. Vi tapte igjen. Jaja. Uansett er det kjempe gøy uansett om vi taper eller ikke, haha! Det sier den dårlige taperen meg, haha, jaja! Nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av kvelden og desverre tenke på at det er skole i morra. Uansett er det bare igjen 2 uker, så er det VINTERFERIE! Nedtellingen av de to ukene starter i morgen! Stay strong, Mariann!

Her er ihvertfall bildene vi tok i dag:
Hva synes du om bildene?

 

Jeg hadde ikke klart meg uten...

...iPhonen min

...pc

...venner

...familien min

...klesstativ


(Som jeg har sagt før: ikke rommet mitt om neon skulle lure)

...facebook

...villa

...daffeklær

...cubus

...nelly.com...instagram

...godteri

...speilrefleksen min

...rettetang

...parfyme

...youtube

Hva kunne ikke du klart deg uten?

Garantert noe jeg har glemt

Drar på håndballkamp

Heii!

I dag drar vi med minibussen til Stølen for å spille håndballkamp. Tror ikke vi har møtt laget før, så det blir nok ganske morsomt og spennende. Vi drar halv 2 og kommer hjem i kveld en gang, så det blir ikke noe blogging i ettermiddag. Da blir det i kveld! :-) Vi får ihvertfall håpe at kampen ender bra, som den ihvertfall en sjelden gang kan gjøre. Jaja, uansett om vi taper eller ikke er det gøy og spille :-)

Tror det blir en tur innom en koisk eller butikk eller noe for å kjøpe litt mat og drikke til hjemturen. Hva er planen deres for lørdagen?

Herlig med fredag

Hei dere!

Nå er det helg igjen. Så godt! Gleder meg mest til vinterferien når jeg har planer og jeg faktisk kan rekke å male rommet mitt istedenfor å stresse i en helg. Ahh, gleder meg. Det kommer til å bli mye lysere og det vil se større ut og alt! :-) 

Nå har jeg hatt besøk av Ingjerd-Helene og Ingvill. Vi er som vanlig veldiiig sosiale og sitter på skype på dataen og spiller wii. Gøøy! Ellers har det ikke skjedd stort i dag, bare en vanlig skoledag med skøyter i de 2 siste timene. Hva har dere gjort i dag?