januar 2013

Venter på vinterferien

Heii

Det her var jo bare min andre dag på skola denne uka, så kan ikke si at jeg er dødsliten etter en lang uke. Uansett var det bare en vanlig skoledag egentlig, men fikk kake i musikken etter sumsamlinga i går! Sååå godt! :-)

Så ellers har det bare vært en helt vanlig torsdag. Venter på vintetferien nå! Har planer ut hele vinterferien tror jeg. Skal b.la: male rommet hvitt, få besøk og sikkert mere. Gleder meg til en uke fri fra skole og lekser. Man kan liksom bare tenke på at man har hele dagen og ikke være bekymret for å være sliten og trøtt dagen etterpå. Det er bare å sove ut. Men uansett så gleder jeg meg utrolig mye! Og enda mer med tanke på at jeg skal få omtrent et nytt rom på en måte. Det blir mye lysere og sånt! :-) Jeg vet ihvertfall hvordan jeg vil ha det! Har dere noen planer for vinterferien? haha

Dagens antrekk
Cubus

Hva synes du?

(Bildene over: Ikke på rommet om noen skulle lure)

Trondheim innkjøp

Hei alle!

Unskyld for kun et innlegg i går. Men var jo syk så hadde ikke noe lyst til å ordne meg og ta noen bilder, så derfor ble det kun et lite, dårlig innlegg. Men uansett så har jeg blitt litt bedre fra i går til i dag, så tipper jeg er frisk igjen til i morgen og drar på skolen da. Det var ganske kjedelig å ikke være på skola i dag, siden vi hadde summesse. Der det var underholdning og koisk og boder og alt! Det er en slags ungdomsbedrift eller hva jeg skal kalle det. Men vi har ihvertfall lagd luer i design og redisign på skola som vi skulle ha med på messen i dag. Det hørtes ganske gøy ut da jeg leste det på bloggen til Ingjerd-Helene. Menmen, det ble ihvertfall Trondheim tur på meg! :-)79 krUtrolig nok kun 39 kr (!!)

Uansett ... idag ble det tur til reguleringstannlegen i Trondheim. Tannlegen gjorde egentlig ingen verdens ting. Jeg gikk inn fem over halv 12 og kom ut 10 over halv, lang prosess? Haha, jaja. Det eneste som tannlegen gjorde var å stramme gommen, (en type regulering bare at du kan ta den av og på, ikke sånn med klosser - kun en streng) som skal støtte opp tennene etter reguleringen er tatt av. Da tenkte jo vi at vi kom til å få god tid til å finne IKEA, men neida. Vi brukte en time. Vi fant det ihvertfall tilslutt og da ble det et klesstativ og et bord til rommet mitt. (De bildene som dere ser over er ikke tatt på rommet om noen lurer) Det ble ingen klesinnkjøp siden vi ikke rakk på City Syd (måtte hjem til 4) så ble bare på IKEA ;-)

Hva synes dere? Har dere vært i - eller bor dere i Trondheim? Har dere harr regulering? 

Hjemme i dag

Hello!

I går var jeg egentlig ikke i form. Var slapp og hadde vondt i hodet hele dagen, men var alikevell på skola. Jeg var heller ikke noebedre i dag, så ble hjemme i dag. Har ikke gjort annet enn å se på youtubevideoer, spilt på ipadden og sett på tv. Så egentlig en lang og kjedelig dag. 

Tenkte å si noe til dere. Jeg tenkte å starte med ukens spørsmål om dere har noe nytte av det. Isåfall hvis dere har spørsmål, så er det bare å spørre så kan jeg samle opp spørsmål og lage en spørsmålsrunde (video) og spørsmålsinnlegg hver uke om det blir noen spørsmål etterhvert.

Hvor er genseren fra?Bedre bilde av den:Fikk et spørsmål om hvor denne er fra. Tenkte bare å skrive det i et innlegg og ikke i komentarfeltet, så flere ser det her. Uansett så er den fra Cubus! :-)

Hvordan lage ...

... din egen lepomade!

Du trenger:

♥ Kløver vaseline

♥ En liten boks eller lignende og ha det i

♥ En lipgloss, i den fargen du vil ha på lepomaden

Har også lagd en leppeskrubb som jeg filmet inn. Akuratt nå sliter jeg med å få opp movie maker, så vet egentlig ikke hvordan jeg skal få redigert den. Jeg har spurt om hjelp hos Expert, men det fikset seg fortsatt ikke, så får vel enten dra dit igjen og spør om hjelp eller kjøpe et anna redigeringsprogram eller noe. Hvis ingen av dere har noen tips om gratise da? :-)

Steg 1: Ta kløver vaselin og ta hvor mye du trenger i en lite boks eller lignende. Steg 2: Ta en farge som du vil ha på lepomaden. Jeg tok denne lyse rosa lipglossen. 

Steg 3: Bland det godt sammen og smør det utover. 

Steg 4: Legg den i fryseren til den blir litt hard. FERDIG

Hva synes du? Har du gjort dette før?

BIDLER - Andrea og megHva synes du om bildene?

Bilder fra bursdagen

Vi vant! Hva synes du om bildene?

Dagens outfitGenser Cubus

Denne genseren brukte jeg også i går på bursdagen. Det ble ikke noe spesielt antrekk, men det er fordi det var overnattingsbursdag. 

Jeg legger ut et inlegg senere i kveld med bilder fra kvelden i går!

Hva synes du om outfitet? 

Dagens outfit

Genser - Cubus // bukse - Cubus

Hva synes du om outfitet?

(det er ikke sånn jeg skal gå på bursdagen i dag, men det blir bukse og en topp)

God morgen (formiddag)

Heeiisann!

Er vel ikke helt morgen, er vel mer formiddag hah. Jeg har vært oppe en liten stund nå og styret med brownies. Satser på at denne blir bedre enn den jeg og Ingvill lagde sist - den ble hard og det skjer liksom hver eneste gang jeg og Ingvill lager brownies. En gang skulle vi ha med på skoleavslutning og vi ble sååå fornøyd og vi skrev på 7 trinn og slikt på kaka også . . . ble den knallhard. Den kunne vi jo ikke ha med til avslutning og gjett om vi ble skuffa da ... Haha, jaja. 

Uansett så tar jeg dagen helt med ro fram til jeg skal på bursdag halv 7 i kveld. Har ordna gave og sånt, så har ingen flere planer. Men må velge ut et antrekk jeg kan bruke. Tenkte kanskje på shorts og topp, men er ikke sikker. Ihvertfall skal jeg prøve å få postet outfit før jeg drar! :-)Gammelt

Hva driver du med i dag?

The moon on a fridayI dag har jeg som sagt vært med Ingjerd-Helene hjem. Vi gjør som vanlig ikke noe spesielt. Men vi filma inn en romvideo til Ingjerd-H som kommer senere på bloggen hennes! Jeg hadde ikke med kameraet mitt, så har ingen bilder, siden vi bare brukte hennes kamera.

Men uansett. Nå er det fredaaaag! Og har litt planer for helgen faktisk. Skal på overnattingsbursdag i morgen. Tar med kameraet! Det blir ihvertfall veldig koselig. Det blir en del på bursdagen tror jeg, rundt 10 eller noe!Noen planer for helgen?

Pink nailsEr egentlig ikke så fan av knall rosa og røde negler. Liker best lyse farger. Men disse er ganske fine. Jeg liker særlig den i midten, den er lys og er perfeeekt! Den er bare så nydelig. Kan sikkert vise den på senere. 

Hva synes du?

Lang dag

Heeeeeeeeei!

I dag har det vært en ganske så lang dag. Skole, billedkunst og trening. Det er egentlig det torsdager går ut på. Det blir liksom alltid sånn at når jeg og Ingjerd-Helene (link) skal på billedkunst, skal vi liksom raske oss ned på spar og kjøpe mat også fort til billedkunst. Men vi kommer selvsagt alltid 3 min forseint fordi vi ALLTID kommer ut fra spar 1 min over 3 og vi starer 3. 

Anyways... fredag i morgen folkens. Skal bli med Ingjerd-Helene hjem etter skola, så noen bilder blir det. Har uansett laget et lite innlegg som kommer senere i kveld! :-)

Prøvde å ta noen bilder i stad, men dem ble ikke fine. Så legger ikke ut noen av dem. Legger ut noen arkivbilder.

Hva har du gjort i dag? 

Man kan aldri bli lei av helg

Heeeei!

I går fikk vi skolegensere. Jeg bestilte meg ikke genser, men bukse. Hadde egentlig tenkt å bestille meg sånn "pels"-genser og, men den var veldig dyr, så bestilte meg bukse. Tror jeg bestiller meg sånn pelsgenser senere eller om jeg finner det når jeg skal til Oslo med Andrea i april! (Justin Bieber konsert, ææææ!!) Prøvde å ta noen bilder istad, for det første er jeg nydusja og det ble så mørkt - skal lære meg og ta nesten med en gang jeg kommer hjem fra skola :-)

Har vært på håndballtrening og må pugge litt til franskprøva som er i morgen. Nå er jeg egentlig veldig klar for helg igjen selv om det bare er onsdag. Det er bare så godt med helg, da kan jeg ta bilder i lyset og slappe av!
Hva har dere gjort i dag? standaaaard

Dagens outfit
Dårlige bilder, men buksa er ihvertfall blåHva synes du om outfitet?

Dream outfit

Dream outfit

 

Har ikke noen bilder akuratt nå og skal legge ut noen bilder senere i dag, så lagde bare denne dream outfiten. 
I kveld skal vi faktisk på stjernekveld med 8 trinn. Tror det blir ganske spennende og gøy. Så vi drar til fådalen rundt halv 6. Ellers har det ikke skjedd noe i dag. Er ikke noe som helst spennende å blogge om nå. Menuansett. Får se om jeg lager en videoblogg snart! Kom så gjerne med forslag! :-)
Hva synes du om outfitet?
Forresten så lager jeg dream outfitene i Polyvore som dere finner HER! :-)

Mandag hver dag?

Heii!

Det er så trist med mandager. Haha. Mandagblablabla.. Det er liksom så lite gøy å tenke på at det er tirsdag, onsdag, torsdag og fredag også er det helg. Lenge til. Men uansett så går dagene sinnsykt fort. Vi er allerede 21 dager inne i 2013! 

Uansett så har jeg vært på hånball og fotball-trening rett etter skola. Ble nokså sliten etter to økter, men alltid godt å trene. 

Hva har du gjort i dag?

(Bildet over: hos Ingjerd-Helene)


Noen bilder fra Os

Haha mine gamle ski ..

Nå skal jeg dra på en nokså kjedelig mandag. Så er det håndball og sum etter skola. Så blir ikke blogging før litt sent i dag.
Hva synes du om bildene?

Slalåmsøndag

Hei alle 

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en lang dag i slalåmbakken på Os med Andrea. Det var sånn gratis kjøring i dag, så det ble veldig bra. Det var 5 bakker der eller noe og kjempe bra føre. Jeg har bare stått på slalåm der kanskje 2 ganger før eller noe, så det var veldig gøy. Også har jeg ikke stått så mye på slalåm med Andrea før! Det ble veldig gøy og kjempe koselig! :-)

Tenkte også egentlig å blogge før jeg dro men jeg fikk veldig dårlig tid. Jeg sto opp kvart på ti og vi skulle dra halv elleve og jeg skulle rekke å spise, ordne meg, ta bilder og blogge på samme tid. Så rakk desverre ikke det ...

Hva synes du om bildene? Har du kjørt slalåm i dag?

VIDEO: spørsmålsrunde

Den ble uredigert ... pga at ingen av oss har movie maker. Eller vi har movie maker, men den fungerer ikke ... så ja... Uansett, husk å sette på 480p for bedre kvalitet!

Sick kleint

Hva synes du?

Drar til Johanne

Hei dere

Johanne kommer å henter meg rundt 2-tiden, så vi drar til henne en tur. Vi har jo lovt dere å lage videoer og det skal vi gjøre i dag. Vi skal lage spørsmålsrunde, siden vi fikk inn noen spørsmål, men vi skal kanskje lage en eller fler til også. Så pliiiiis kom med forslag! Halo, dere har sjansen til å få sett en video, så si hvilke videoer DU har lyst til å se! :-)

Uansett... Har ikke gjort noe i dag. Har bare vært inne og kost meg med en god frokost og en kopp kakao. Godt å ta litt kakao med tanke på hvor kaldt det er ute nå. Eller nå er det ikke så aller værst. Det var mye kaldere den uke som var nå. Rundt -30 hver dag. Nå er det bare -20 som ihvertfall er mye bedre enn -30. Får håpe det blir -20 og under, så vi kanskje snart får starte å male rommet mitt! :-)

Hva skal du gjøre i dag? // Kom såå gjerne med forslag til videoer! :-)

Dagens

Heiisann

Har vært hos Ingjerd-Helene en tur i dag. Vi så på videoer på youtube og tok bilder. Vi tok sinnsykt mange og rare bilder, så legger ikke ut alle. Men uansett så hadde vi det veldig gøy.

Jeg driver også og ser på møbler og klesstativ og pynteting og slikt til rommet mitt, siden jeg har planer om å male og få inn nye møbler. Jeg skal bestille meg et sånn klesstativ fra Ikea. Også skal jeg kanskje få inn en hvit hylle og en sofa. Jeg skal ikke male det med en gang, siden det er såpass kaldt ute (eller veldig kaldt, rundt -30 hver dag, brrrr..) så det blir ikke med en gang, men etterhvert utover vinteren når kulda gir seg litt ihvertfall.Hva synes du om bildene? Har du planer om nytt rom?

Vanlig torsdag

Dream outfit

 

Heii
Har bare vært på trening og billedkunst og har som vanlig ikke noe spessielt å blogge om. Det er liksom ikke noe mye å blogge om foritden, så hadde blitt veldig glad om dere kome med tips til innlegg og videoer. Tenkte kanskje å lage sånn 10 favorittprodukter-video eller noe. Hva sier dere til det? 
I morgen er det ihvertfall fredag, igjen. Så er det helg også skal jeg kanskje dra til Johanne en tur og lage video som vi har lovt dere. Det er enda tid til å komme med forslag, men det blir ihvertfall spørsmålsrunde, siden vi har fått inn noen spørsmål. Men bare å komme med mer forslag! :-)
 
Hva synes du om "dream outfitet"? Hva har du gjort i dag? 

Kjoler

hei

Nå har jeg egentlig ikke noe spesielt å blogge om, så tenkte bare å vise kjolen som kom i går og den jeg brukte på ballet. Isåfall ble jeg veldig fornøyd med begge kjolene. Den jeg bestilte kom dessverre en dag forsent, men uansett så kan jeg garantert bruke den senere. 

Fortuna 499HER!

Hva synes du om kjolene? Har du en av disse kjolene?

Dagens bilder

Det var bare så utrolig fin himmel i dag, så måtte bare ta med kameraet ut og ta noen bilder. 

Men uansett, så har jeg hatt besøk av Ingvill i dag. Vi bakte borwnise, tok bilder og dansa. Haha. Vi hadde det ihvertfall veldig gøy og kaka ble faktisk veldig god, bare det at den ble litt hard og tynn, men uansett... Det var værre en gang før da vi skulle bake brownies, da ble den helt hard og kanskje en halv cm eller noe.

Hva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene? ahha.. standard 

BILDER - Ballet

Heisann

Unskyld for at det ble null blogging i går. Men det ble en veldig stress dag. Først dro jeg på håndballtrening rett etter skola som varte til 5. Så var det en rask tur hjem for å spise bittelitt, så måtte jeg en tur på byen og få tak i strømpebukse. Det ble også kjole faktisk, fordi den jeg har bestilt kom ikke i går. Så da måtte jeg få tak i en annen kjole og det ble en kjempe fin kjole som egentlig kosta 999, men så var den satt ned 50 %. Kan vise dere den i et annet innlegg! ;-) Etter en tur på byen måtte jeg raske meg hjem, ta en veldig rask dusj. Da var kl litt og 6, så måtte jeg forte meg til Ingvill for å ordne oss der. Selvfølgelig ble det sånn at vi måtte løpe ut med krølltanga i hånda omtrent. Det ble ihvertfall veldig stress.

Ballet startet 7 og var ferdig kl 24. Det var vel rundt 250 stk på ballet, så du kan tenke deg hvor trangt det ble. Eller ... på dansegulvet var det ihvertfall fullpakka. Men uansett så var det kjemoe gøy og koselig. Jeg tok bare bilder ved spisebordet. Når det var dans og slikt tenkte jeg egentlig ikke på å ta bilder, da tenkte vi kun på å kose oss! :-) Men isåfall, så ble det en veldig bra kveld!

Hva syens du om bildene? Har du hatt ball?

Winter

Var bare så utrolig fint så måtte da bilder. Sola skinte, klar himmel og driit kaldt. Det er rundt - 30 nå og det er meldt enda værre. Så det er vel bare å pakke seg inn ekstra godt. Men alikevell så orka jeg ut en liten tur for å ta bilder og finværet. :-)

Men må bare si noe. Jeg og Johanne drev og lagde video i stad. Men så ble alt bare tull og kameraet var tom for strøm, så vi rakk ikke å filme ferdig før hun måtte hjem. Men vi skal lage spørsmålsrunde som vi skal filme inn neste gang vi møtes som garantert er no snart. Men uansett, så er det bare å komme inn med masse fler spørsmål og tips til andre videoer! :-)

Uansett. Nå skal jeg snart på et lite kaffebesøk. Til en som pappa jobber med. Så må nesten gå, blogges 

Hva synes du om bildene? Hvor kaldt er det hos dere nå fortiden? haha

Nikon D3100

Kvelden i går

Gina, meg, Johanne og Andrea <3

Johanne, Andrea og Juni <3

Andrea og Juni <3

Meg og Johanne <3Vanja, Else Marit og Mali <3Fint kort Hele gjengen <3Andrea <3

Ingjerd-Helene <3

Else Marit, Vanja og Mali <3

Else og meg <3 haha


Det ble en veldig fin bursdag i går med masse bilder, latter, sanger og mat. Vi var vel rundt 12 tror jeg, så det ble ihvertfall ganske fult rundt bordet. Men uansett så var det en veldig morsom kveld. Minnekortet mitt ble fult, så det ble ihvertfall en del bilder. 

Tok ikke med noen bidler fra selve bassenget. For det første er det flaut og for det andre ble det skikkelig dårlige bilder. De ble bare så tåkete. 

Nå sitter jeg og Johanne og spiller sims også skal vi lage en video etterpå en gang. Vi har fått inn noen spørsmål så det blir en liten spørsmålsrunde, men vi kan også lage en annen video, så kom med masse mmaassee MASSE forslag så blir det video. Kom igjeeeen! :-)

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes du om bildene? HUSK Å KOM MED FORLSAG TIL VIDEO!!

Spørsmålsrunde!

Hei mine kjære lesere! Nå må dere kjappe dere å sende inn spørsmål til spørsmalsrunde i kveld. Skal ha den med min kjære aller beste i HELE verden... Johanne <3 Elsker deg! Kom med spørsmål da, please... Så kommer den i kveld. Må gå no, det er kaldt her!

-Mariann

På vei ut

Heisann

Nå må jeg bare srkive et litt raskt innlegg, skal nemelig på bursdag kl 4. Eller vi skal dra fra Ingjerd-Helene kl 4 for å kjøre til Savalen. Der ska vi bade og kose oss, så drar vi tilbake til Tynset for å spise Kebab House. Så nå skal jeg bare spise litt, siden det ikke blir mat i kveld. 

Idag har vi spilt to håndballkamper. Vi vant den ene og tapte den andre. Stoltstolt over laget, haha

Etter bursdagen skal, som sagt Johanne overnatte hos meg. HUUUUUSK å komme med videoforslag til meg og Johanne! :-) Oppdaterer dere senere med bilder fra bursdagen.

Hva har dere gjort i dag og hva skal dere resten av dagen?

Sweet friday


Sweet little things

Noen som kan si meg hvordan man får det bedre enn dette? Er det noe med lukkertiden eller noe?? :-)

hhah


Hallo

Ingvill kom en tur i dag. Vi var nede og fiksa oss til ballet. Eller vi prøvde ut krølltang og sminke og slikt. Kjolen min har ikke kommet og ballet er på mandag, så vi får satse på at den kommer enten i morgen eller senest på mandag. Jeg har noen andre kjoler som jeg kan bruke i tilfelle, men den jeg har bestilt meg passer liksom mye bedre til ball, så vi får håpe at den kommer i tide! :-) Jeg har skrevet et innlegg om det før, men uansett så kan dere finne den HER! 

Og nå er det helg, AGAIIIIN, endelig. Egentlig så går ukene så fort at det føltes ut som om det var mandag i går? Men det er altså fredag allerede, igjen. Men unasett, nå har jeg rydda litt og støvsuga rommet mitt fordi, som sagt, jeg får overnattingsbesøk etter bursdagen i morgen. Av Johanne. Det er faktisk første gangen jeg har overnattingsbesøk av henne, så det blir kjempe koselig! :-)

Og forresten ... husk og kom med masse forslag til hvilke videoer jeg og Johanne kan lage! Køddesminkevideo? Mågjørevideo? Spørsmålsrunde? Dere bestemmer! :-)

Hva har dere gjort i dag?  

Dagens relax
Heii

Var på billedkunst etter skola så kom en halv time etter fotballtreningen hadde starta. Men fikk fortsatt en time trening så ble litt alikevell. 

Nå er det torsdag. Allerede? Bare fredag igjen så er det helg, igjen. Flere som synes ukene går så sinnsykt fort? Lørdagen blir en ganske morsom dag/kveld. Da skal jeg på bursdag fra 4 til 8 på Savalen basseng. Tar med kameraet. Også skal Johanne bli med til meg og overnatte. Vi tenkte å lage en video, som jeg kan legge ut. Men vi trenger tips. Mågjørevideo? Køddesminkevideo? Spørsmålsrunde? Isåfall så svarer selvsagt vi begge to om det blir spørmsålsrunde. Håper vi får flere tips så jeg kan legge ut noen videoer til dere! :-)Hva skal dere i helgen?

Dagens antrekk


Dårlige bilder

Veldig fin outfit ikke sant? Haha.. bare slengte på meg verdens besteee hettegenser i dag. Hadde egentlig ikke noe dårlig tid til å finne noe å ha på meg, men... fant ingenting å ha på. ahahh

Hva synes du om antrekket? hahaa

Kamera stativ

Heiii

I dag var jeg på byen og spiste middag. Så var jeg på Expert en tur. Jeg har lenge ønska meg et stativ og nå fant jeg det der. Så da ble det at jeg fikk det! :-) Kjempe fornøyd med det! Ble så overraska når jeg skulle sette det opp og så at det ble så høyt som det ble. Det ante meg ikke, haha. Men uansett, det er fra Velbon eller noe sånt tror jeg og kjøpt på Expert! ;-) Det kostet 459

Nå sitter jeg og gjør lekser og skal på trening kl 6. Må gjøre matte og naturfag, så er jeg ferdig egentlig. Men driver også og opretter en Twitter-konto fordi jeg stemmer Hva synes du? Har du kamera og stativ?

Dagens innkjøp

En veldig god rens mot huden fra Garnier. Om dere ser på lokket, kan dere kanskje se at det er en type kost under der. Det er, som dere sikkert skjønner, for å gni rensen utover huden og skrubbe om dere skjønner.Tilbud 49 (50 %)

Fondation 165. Men tror den var på tilbud til 100 siden jeg fikk både rensen og denne for 145 til sammen.

Ingjed-H sine innkjøp:
Hva synes du om innkjøpene?

Dagens

Heisann

Nå har jeg vært med Ingjerd-Helene må byen. Vi kjøpte oss litt. Jeg kjøpte meg en ny fondatation og en rens til huden. Ingjerd-Helene kjøpte seg deg samma pluss litt til. Vi tok også noen bilder, pluss outfit. Legger ut innkjøpene litt senere i kveld. Ingvill var her også en tur i stad, men hun måtte gå for å dra på trening, så hun rakk ikke å bli med på byen, desverre. 

Genser Lindex (tror jeg..) min genser hahTopp kappalh 

Hah, ser så liten ut...


Det ble istedenfor mye tekst, en del bilder istedenfor, men uansett ... hva synes du om bildene?

KONKURANSE - Maybelline Smokey Eyes

Hei!

Nå har Maybelline en konkurranse hvor man kan vinne sin favoritt Smokey Eye-sminke fra dem! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden deres, som står øverst i hjørnet når du trykker på bilde under. Også når dere har trykket på bilde under og kommet dit trenger dere bare å trykke på start og velge din favoritt Smokey Eye-sminke også fylle ut et skjema, så er dere med! Jeg har selv deltatt, for det høres ut som en bra mulighet, ikke sant? :-)

 Hvis dere andre som blogger også vil dele dette på bloggen deres er det bare å lime inn dette:                <script type="text/javascript" src="https://venderseed.vendergroup.com/embed/image/4/16"></script>                  I HTML-felt øverst på verktøylinjen øverst i innlegget.

Dream outfit - Wintertime

Dream outfit - Wintertime

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heisann

Mandag. Ny uke. Ny skoleuke. Sist uke var det jo ikke en ordentlig uke, siden det bare var to skoledager. Men nå starter det på fult igjen, som det gjør for dere også sikkert. Jeg har egentlig INGENTING å blogge om fortiden. Det går liksom i det samme hver dag. Og det er om skole, trening og enda mer skole. Hvis dere har noen ideer til videoer og innlegg og bilder og slikt, hadde jeg blitt VELDIG  glad for det, sånn at jeg har noe mer spennende å blogge om! :-)

Siden jeg ikke akuratt har noe mer spennende å blogge om kan jeg vel fortelle om det jeg har gjort i dag; Har ikke vært hjemme på ca 10 timer nå. Var jo på skola fra 9 til kvart på 3 så håndball halv 4 til 5 også fotball fra halv 6 til 7. Så nå sitter dødsliten i sofaen og venter på pizzaen også ska jeg hoppe i dusjen etterpå.

Hva synes du om outfite? // Hva gjør du om dagene?

BestiltDere kan finne den HER!

Hva synes dere om kjolen? :-)

Travel søndag

Hei

Har vært en ganske travel dag i dag. Våknet halv 9 og skulle dra med minibuss til Rennebu for å spille håndballkamp. Vi vant akuratt ikke. Vi leda med ett mål da det var igjen 1 min, så scorte dem og then; the time was up. Jaja, 1 poeng er bedre en 0. Følte det egentlig var en veldig bra og jevn kamp for begge lagene. Så men omtrent en gang jeg kom hjem dro jeg til Ingvill for å se på den utroliiig fine kjolen hennes og slikt, så ble det kveldsmat hos bestemor, så fikk ikke oppdatert før nå, desverre. Men bedre en ingenting, sant?

Det er bare det jeg har gjort i dag. Bare og bare. Det ble jo som sagt ganske travelt. Men nå har jeg lagd en header til Ingjerd-Helene som har lagd seg blogg som dere finner HER! Men det som er, er at jeg ikke får til å sette den inn. Men uansett, kan vise dere et bilde av den:I morgen er det mandag igjen. Blir en del trening i morgen siden det blir gym på skolen også håndballtrening og fotball trening etter der. Får se om jeg orker begge treningene, men. Blogges i morgen!Hva har  du gjort i dag?

Bilder - Ingjerd-Helene og meg

Har ikke gjort så mye spessielt i dag. Vært med Invill og Ingjerd-H så ble bare noen photoshot-bilder fra dagen.

Hva synes du om bildene?

Dagens antrekk

Genser Cubus bukse Cubus 

Hva synes du om antrekket? 

Dagens innkjøp

 Cubus tilbud 149 (orginal pris 300) Den ser sikkert litt boblette ut her, men den er mye finere få og dere får garantert se den i en outfit en gang! ;-)

Heisann

Var med Ingvill på byen en tur i dag. Var bare på Cubus og litt på skobutikken. Det er så utrolig mye på salg der fortiden og jeg fikk et gavekort på Cubus, på 500 kr til jul, så det passet veldig bra. Jeg fant også en svart blazer, men den var tydeligvis ikke på tilbud, det var bare de røde av den typen blazer, så da ble det ikke den. Etter vi hadde vært der i ca en time løp vi ut, fordi det var så sjukt varmt der, så vi ikke orka mer... haha, jaja

Nå er det endelig helg etter en lang og slitsom skoleuke. Neida, var jo bare to dager, så ble selvsagt ikke noe lekser og slit. Nå snart kommer ihvertfall Ingvill for å overnatte her. Vet ikke helt hva vi finner på, sikkert sims, eller noe hihih. 

Oppdaterer dere senere i kveld med mer bilder.

Godt med helg? Hva går din kveld til? 

Mine nyttårsforsetter

Hei

(Nesten) alle blogger har laget et nyttårsforsettinnlegg, så måtte bare skrive et jeg og. Dette ble liksom 3 dager etter nyttår, men.. ja. Det ble heller ikke noe mye i det hele tatt, kom nemlig ikke på noe mer..

- Begynne med videoblogger (Bare å komme med forslag!) Dette har jeg vært så utrolig dårlig til. For det første, får jeg liksom aldri tid, men det får jeg jo ofte.. men rett og slett fordi jeg har null ide om hvilke videoer. 

Jobbe enda bedre med skolen. Jeg gjør lekser og pugger og slikt, men jeg skal gjøre det enda bedre og pugge hardere. For jeg vil virkelig starte ungdomsskolen ganske bra. 

- Ikke alltdi tenkte på hva andre mener. Jeg tenker alltid om hva folk vil mene hvis jeg sier eller gjør noe. Dette skal jeg slutte med! Jeg skal tenke og ha mine egne meninger.


Har du noen nyttårsforsetter?

tilbake til hverdagen

Heisann

Da startet man dagen med en time med matte fra 8 til kvart på 9 eller noe, så var det språkvalg, gym og valgfag, så var dagen over. Ble egentlig litt slitsom å starte 8, siden det er første dagen etter ferien og sånt. Men klarte meg gjennom dagen, haha. 

Fotballtreninga starta igjen i dag, så var på det fra 4 til halv 6. Nå skal jeg sette meg ned og gjøre hele 13 matte oppgaver og 4 engelskoppgaver. Hah.. neida, er ikke lekser denne uka, heldigvis. Er jo bare fredagen igjen så er det helg. Og jeg har faktisk planer om å pusse/male rommet mitt, så får se om det blir i helgen.røøøød..

Hva har dere gjort første, eller andre, skoledag?

 

 

Over allerede?

Hei

Da var dette siste dagen i juleferien? Tiden flyr så innmari fort. Det er jo ikke lenge siden ferien startet, og i morgen skal jeg opp halv 7, for å starte skole dagen kl. 8 med matte i førsetime. Synes dem kunne ha vært litt snill mot oss og latt oss ihvertfall starte 9 og ikke 8, haha. Jaja, anyways ... kom netopp inn døren etter en treningsøkt med håndball; fra 6 til halv 8. Så skal snart spise og hoppe i dusjen. Unskyld forkun en oppdatering i dag, men har hvert med Ingvill i dag og vi spilte sims (lovelovelovelove hehh) også var vi ute og bare nøt den halv meteren med snø som har kommet, kanskje det ENDELIG blir vinter og at snøen bare ikke går vekk etter en uke nå?Bilde fra i går


Noen som klarer å gjette hva dette blir? 

Startet dere i dag eller i morgen?

10 timer inne i 2013
Andrea

Ingjerd-Helene

Gjett hva dette er, hahaahahahaha...

Fra v: Ingjerd-H, Andrea, Malin, meg. Ææææ... som  vanlig blir jeg helt rød og kald, æsj.

Vi dro til bestemor og spiste middag kl 4, så måtte jeg  ned på mix, kl kvart på 5, for å kjøpe godteri til kvelden med jentene. Og vi skulle være hos Andrea til 5, så måtte forte meg ned. Men uansett så ble en koselig kveld med masse spilling, bilder og godis med jentene. Det ble Fantasi og Alias, så var det dansing, hah! Hadde det ihvertfall veldig fint! :-)

Hva har dere gjort første dagen i 2013

2012 - 2013 BILDER

Jeg feiret hos bestemor, med god mat og kaker. Så ble det selvsagt litt kortspilling; Amerikaner og jeg vant! Vi kjørte hjem til oss rundt halv 12 for å fikse og sette opp fyrverkeriet. Det var liksom pang overalt i byen, men da var bare gøy å se på alle fyrverkeriene. Så det ble en kjempe koselig kveldHaha.. se hvor rare bildene ble... jeg stilte ikke inn på lang lukker tid (glemte det) så er det derfor det ble sånn ?uhh..

Hva synes du om bildene? // Hadde du en fin nyttårskveld? // Hvordan feiret du nyttårsaften?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå er det nytt år og nye muligheter. 2012 var et fint år med oppturer og nedturer. Kanskje jeg skriver et "nyttårsforsetter"-innlegg til dere senere i dag. 

Ny header

Som dere sikkert har sett, så har jeg fått en ny header. Jeg synes egentlig den er litt mørk (bakgrunnen) siden bildene er tatt om kvelden liksom, hah... Menmen, det får bare gå. Kanskje jeg får tatt noen bilder om dagen og lagd (endaaa) en ny header. 

Hva synes du om headeren?