Klær, hår og sminke

New shoes!Kjøpte meg nye Converse i dag siden de andre er for småe. Så da ble det lyse gråe denne gangen! :-) Disse kostet 699 ;-) Har ganske dårlig tid nå, så må nesten stikke! Hahah veldig mye tekst ja.

Hva synes du?

DIY: Fra t-skjorte til topp

Heisann!

Tenkte å vise dere et lite tips. Jeg fant en gammel t-skjorte i klesskapet som jeg aldri bruker, så jeg tenkte å gjøre den mye kulere, haha! Så jeg klippet av armene. Jeg klippet en bue, så den ble mere åpen på sidene. Dette ser dere på bildene nedenfor:FØR
ETTER

Ganske dårlige bilder, men dere får garantert se toppen i et outfit i sommer! :-)

Hva synes dere? Har dere gjort dette før?

Beaty pack!
Fikk denne store mappen med mange sminkekoster av Ingjerd-Helene (link) Utrolig mange sminkekoster og veldig myke og bra alle sammen. Skal betale tilbake, siden vi avtalet det slik. Er ihvertfall veldig fornøyd! Er egentlig veldig smart med en slik mappe til å oppbevare dem i eller putte kostene i om du skal ha dem med deg bort. Genialt! Ingjerd-H kom jo hjem fra syden i går, så vi spilte inn innkjøpsvideo til henne i dag, som hun skal legge ut på bloggen sin i den nærmeste framtid! Hun kommer også til å legge ut mange bilder fra turen, så det er bare å ta seg turen innom bloggen hennes og skikke! :-) Bloggen hennes HER! 

Hva synes du om sminkekostene?

Sneak peak

Hei dere!

Tenkte bare å vise der en liten sneak peak av deg jeg kjøpte i Oslo. Ble kjempe fornøyd med alt jeg kjøpte! Ska selvsagt lage en innkjøpsvideo, vet bare ikke helt når enda. Har dessverre hatt ganske dårlig tid den uka her, som jeg egentlig har hver uke siden jeg har en del treninger og slikt. Denne uka her har det ikke vært håndballtrening, men har hatt nok lekser for å si det sånn. Men skal ihvertfall få laget video så snart jeg får tid :-)

All black

  

Unskyld for dårlige bilder, men kameraet mitt er tomt for strøm og jeg finner ikke laderen, så da ble det photbooth bilder, men det får bare gå denne gangen

Hva synes dere?

Armbånd

Var så heldig å få dette utrolig kule armbåndet av storesøstra mi, etter hun har vært i syden! :-)


Ble bare et bilde, siden det andre ble bittelite

Hva synes du om armbåndet?

 

 

Anbefaling av maskara

Utrolig fin og god maskara. Gir kjempe fine øyevipper uten klumper eller stjernevipper. Kosten er sånn passe stor. Jeg kjøpte denne maskaraen for ca 1 år siden for 99 kr eller noe (tilbud) Jeg brukte den så mye, så nå er den helt tom. Hel tørr for å si det sånn, haha! 

Har du prøvd denne maskaraen?

Would you wear this?


Ble kjedelig og få bilder.. men uansett, hva synes dere? Would you wear this?

VeskeHva synes dere om den?

military

Hva synes dere om militær farger?

what would you wear?

Heisann!

I dag skal jeg på bursdag. Tror det blir veldig gøy! Tar med kameraet så jeg kan oppdatere dere i kveld med bilder! :-) Iallefall, jeg har jo lagt en vest av en sånn jakke, som jeg har blogget om for ikke så lenge siden. Den tenkte jeg å bruke på bruke på bursdagen i kveld. Men jeg vet bare ikke hvilken topp jeg skal ha under. Så tenkte å spørre dere hvilken av disse toppene under du synes var finest til vesten. Har plukket ut tre topper som jeg tok bilder med. 

nr 1:

nr 2:


nr 3:Hvilket av disse ville du ha brukt?DIY: Fra jakke til vest

Hei dere!

I går fant jeg og Andrea en veldig liten jakke. Den var faktisk i størrelsen 134/140 som vil si er veldig lite. Den var helt trang rundt armene, fikk den så vidt på meg fordi armene var så fryktelig trang. Måtte liksom stå med armene utover. Så trang var den, om du forstår haha. Uansett så kom Andrea med en god ide om å klyppe av armene til en vest. Det gjorde vi og den ble utrolig kul! 

FØR:

ETTER:

Kan gjerne vise dere den når den er på en gang litt senere! :-) Om dere vil 

Hva synes dere?

Pakke i posten pluss dagen

Hei dere!

Beklager for sen blogging, har vært veldig opptatt med rommet. Har  malt og ordnet litt, så glemte tiden litt. Uansett så er det bedre med blogging litt sent enn aldri! Ellers i dag så har jeg vært med Ingjerd-Helene (link) på hytta deres.

Uansett ... det kom en pakke til meg i dag og det var fra H&M. Det kom utrolig raskt, bestile jo på torsdag og kom to dager etterpå. Sa jo at noen av de kostene som var fra lindex og H&M var gode og myke selv og dem er billige. Men jeg anbefaler kun øyenskyggekostene og foundation kostene fordi de store (pudder børster og slikt) er litt stive. De er ganske greie å bruke, men litt stive. Så jeg anbefaler kun de små kostene og ikke de store.

Alt under kan dere finne på H&M sine sider under kosmetikk (HER) 

Som sagt så er disse veldig myke untenom den store kosten nederst. Ikke den siden med foundation kosten, men den andre siden som er pudder kost. Den er ganske grei, men ganske stiv. Hva synes dere? Hva synes dere om H&M sminke? Har dere noe av dette?

 

Bestilt!

Hallo!

Jeg har bestilt meg noe sminke fra H&M. Noen sier sminken der er kjempe dårlig og noen sier det er helt greit. Noen sier at øyenskyggen og pudder og slikt er utrolig dårlig der, men jeg ville prøve, så jeg bestile meg litt. Tror det faktisk ikke er så verst. Og kanskje jeg kan lage en look med øyenskyggen som jeg har bestilt - det er jo ikke noe dyr øyenskygge. Om f.eks. en  foundation børste koster 50 kr, så betyr ikke det at den er kjempe dårlig at den bare røter og alt sånt der. Jeg har f.eks. en foundation børste fra lindex som kosta 49 kr og den er utorlig bra, den røter ikke, kosten er ikke stiv eller noe, den er UTROLIG myk! 

Så jeg skal rett og slett teste billig sminke! :-)

 

HER!


HER!

HER!

HER!

HER!

HER!

HER!

Hva synes dere om H&M sminke?

Hair inspiration

Hva synes dere? :-)

Skoene

Hei dere!

Det har bare vært en helt vanlig torsdag. Merker egentlig ikke at det er valentinsdag, fordi jeg gjørt ikke noe spesielt på sånne her dager. Uansett så har det som sagt vært en helt vanlig dag og jeg har ikke noe spesielt å fortelle dere, så tenkte å vise dere skoene som jeg kjøpte for en uke siden eller noe. Jeg sa at jeg kanskje skulle lage innkjøpsvideo fra den siste tiden, men det blir ihvertfall ikke ennå, så viser disse nå. Selfølgelig er det ikke hverdagssko. Men jeg synes at de var så fine, så fikk så lyst på dem. Kanskje jeg bruker dem på Justin Bieber konserten? Får se! :-)

Hva synes du om skoene?

Endelig er den min!

Da jeg kom hjem fra Ingrid Marie i dag, så jeg at det lå et pakke på bordet og i den var det parfymen, Girlfriend, som alle kjenner til, haha. Jeg har ønsket meg den så lenge, men den er såpass dyr så har bare ikke kjøpt meg den, men nå er den min! Jeg har i en den største størrelsen og den kosta 400 kr. ELSKER DEN! :-)

Har dere Girlfriend? 

Hvordan lage ...

... din egen lepomade!

Du trenger:

♥ Kløver vaseline

♥ En liten boks eller lignende og ha det i

♥ En lipgloss, i den fargen du vil ha på lepomaden

Har også lagd en leppeskrubb som jeg filmet inn. Akuratt nå sliter jeg med å få opp movie maker, så vet egentlig ikke hvordan jeg skal få redigert den. Jeg har spurt om hjelp hos Expert, men det fikset seg fortsatt ikke, så får vel enten dra dit igjen og spør om hjelp eller kjøpe et anna redigeringsprogram eller noe. Hvis ingen av dere har noen tips om gratise da? :-)

Steg 1: Ta kløver vaselin og ta hvor mye du trenger i en lite boks eller lignende. Steg 2: Ta en farge som du vil ha på lepomaden. Jeg tok denne lyse rosa lipglossen. 

Steg 3: Bland det godt sammen og smør det utover. 

Steg 4: Legg den i fryseren til den blir litt hard. FERDIG

Hva synes du? Har du gjort dette før?

Pink nailsEr egentlig ikke så fan av knall rosa og røde negler. Liker best lyse farger. Men disse er ganske fine. Jeg liker særlig den i midten, den er lys og er perfeeekt! Den er bare så nydelig. Kan sikkert vise den på senere. 

Hva synes du?

Kjoler

hei

Nå har jeg egentlig ikke noe spesielt å blogge om, så tenkte bare å vise kjolen som kom i går og den jeg brukte på ballet. Isåfall ble jeg veldig fornøyd med begge kjolene. Den jeg bestilte kom dessverre en dag forsent, men uansett så kan jeg garantert bruke den senere. 

Fortuna 499HER!

Hva synes du om kjolene? Har du en av disse kjolene?

BestiltDere kan finne den HER!

Hva synes dere om kjolen? :-)