Justin Bieber

Verdens kjekkesteBilder-JB konserten

Jeg vet dette innlegget kommer veldig sent nå, men bedre sent enn aldri! :-)
Vi satt jo ganske langt bak, men vi satt rett foran scena, så vi hadde bra utsikt. Det funka ikke så bra å zoome inn for å ta bilder for å si det sånn, men viser dem uansett ;-)

Hva synes du om bildene? Var du på konserten?

I got bieber fever!


Justin <3

Skal forresten prøve å få til flere og mer spennende og lange innlegg OG BEDRE BILDER! Hater egentlig å legge ut iPhone bilder, men når jeg har dårlig tid, må det nesten bare bli sånn. Skal få tatt noen bilder og få laget noen skikkelige innlegg den nærmeste tiden som kommer! :-)

Exited!

Heii!

Justin Bieber konsterten(e) er faktisk den uka her! Gjett hvor mye jeg gleder meg. Helt utrolig egentlig, haha. Det kommer til å bli så innmari gøy å tilbringe de dagene med Andrea i Oslo! Det blir også en tur på kjøpesenter for å brenne av litt penger. Skal selvsagt lage innkjøpsvideo når vi kommer hjem igjen. Jeg skal også, rett etter Oslo, dra til Elverum på håndballcup. 

Skal dere på konsert? 

Justin BieberHva synes dere om den? 

 

Nothing Like Us

Hei alle! 

Nå sitter jeg på skype under teppet og ser på Idol. Det er så utrolig mange flinke! Uansett så har jeg bare vært på trening og har som vanlig ikke noe spesielt å blogge om. Venter egentlig mest på at uka skal bli ferdig. VINTERFERIE

Sitter å drømmer meg bort med denne sangen. Den er bare sååå utrolig fin! Justin ♥ Vet at den kom ut for en liten stund siden, hvis noen tror at jeg er helt treig med å oppfatte noe herHar dere hørt Nothing Like Us?

72 dager Justin Bieber-konsert!

Hei igjen!

Jeg tipper jeg har sagt før at jeg skal på Justin Bieber konsert? Jeg og Andrea skal dra sammen og jeg kan rett og slett ikke vente. Det kommer til å bli så gøy med både shopping og selve konserten. Det er jo selvsagt konserten som er hovedpunktet. Jeg har jo ikke vært på Telenor Arena før, så lurer virkelig på hvordan det er å være der på konsert. Det blir sikkert ganske tett og krangel og ståplassene, men vi har heldigvis sitteplasser, så vi er safe! haha  Oooog det er bare 72 dager igjen til konserten (!!)

Bilder er tatt fra google

Skal du på Justin Bieber-konsert?