jul

BILDER - julaften og 1. juledag

Julaften:

1. juledag:

Haha.. ett bilde fra 1. juledag ... jaja, tok ikke noen bilder i dag, bare dette og mange tullebilder av meg og slikt, hah! 

Anyways ... Det var en fin og koselig kveld. Vi spiste ribbe og julepølse. Så var det kaker og trollkrem, namnam! Spilte også kort, amerikaner. Jeg vaaant! Haha, men det var veldig jevnt gjennom hele spillet, så var sånn akuratt at jeg vant. Det var ihvertfall en kjempe fin kveld! Og det samme var julaften (;kjempe koselig) men det har jeg skrevet litt om i innlegget jeg la ut i morges! ;-)

Nå skal jeg snart ta kvelden. Jeg la med ca. 1 eller noe i går og sto opp halv 8 i morres ... skjønner ikke at jeg gidder å stå opp så tidlig (?)

Fler som har hatt noen fine julekvelder med familien? // hva synes du om bildene?

God morgen!

Hei dere!

Unskyld for at det ble NULL blogging i går. Jeg burde ha blogget på morgenen, men det ble det altså ikke og på ettermiddagen rakk jeg ikke, siden vi skulle til bestemor og feire kl 5. Men i dag skal jeg få til litt. Men uansett håper jeg alle fikk en super dag i går med god mat og mange gaver og kos.Vi hadde ihvertfall nok å bære med hjem. Det ble en kjempe fin kveld! Vi spiste først lutfisk, så var det gaveåpning også i 11-tida,  så ble det kaker og sånt. Tenkte å lage en video om hva jeg fikk til jul.

Jeg tenkte å lage et innlegg i kveld med bilder og sånt fra julaften og fra i kveld, når vi skal til bestemor igjen for å spise ribbe og kose oss litt i kveld og!

Nå sitter jeg i sofaen med varm skjokolade og min og Anettes vellyket bakst, namnam! God start på morgenen! ♥Håper alle hadde en SUUUUUUPER dag i går!

 

dagen før dagen

Heisann!

Sorry for at det ikke ble blogging før nå, men jeg var først på byen, i dag, så ble det middag, så fikk jeg besøk av verdens storesøster, Anette! ♥Vi bakte og koste oss med julemusikk. Kjempe koselig! Det er på en måte en tradisjon å bake for oss, hvert år. Det blir som oftest pepperkaker, men i år ble det julgubber. Det er bare så utrolig godt! Så måtte bare bake det i år! Ser sikkert ut som (lyse) pepperkaker, men det smaker ganske annerledes, men uansett så er det kjempe godt! Deigen er egentlig en stor dose "usunt" og søtt haha, men det er vel derfor vi bare baker det en gang i året, ikke sant?

Det ble faktisk to stappfulle kakebokser + at vi fikk skjokoladekake, krommer, gjønnbrød og nå har vi julgubber, så vi har nok kaker fram til neste jul, haha, neida.. joda. Men det blir ihvertfall veldig koselig utover romjula med masse kaker!

Også er det den nydelige engelen min som jeg lagde i barnehagen. (den store, hvite tingen)Nå har vi nettopp pyntet juletreet og synes det ble veldig fint. Først så fant vi ikke boksen med alle kulene til treet og det blir ikke noe juletre uten pynt og det blir ikke noe jul uten juletre ... Juletreet er det som gjør at det blir jul i følge min mening. Heldigvis ... så fant vi esken med kulene, som dere ser. Så da blir det jul i år og, haha!

Nå ønsker jeg dere en suuuper lillejulaften! Så er det julaften i MORGEN! Yeaaahhh!! Får besøk og greier, så dette blir koselig ♥ 

Håper dere har hatt en fiiin dag!

Julestemning

Hei

I dag fikk vi besøk av de to eldse brødrene mine, storesøstra mi og niesen min, (tantungen) Linnea, som forresten er 2 og et halvt år. Så vi koste oss med julebakst og sånt. Kjempe koselig å møte dem igjen, lenge siden sist også! Tok ingen bilder desverre, men i morgen kommer storsøstra mi en tur for å  bake, så da lover jeg bilder!

Nå er ihvertfall juletreet satt opp, men uten pynt. Bare med lys. Men skal selvsagt sette på julepynten i morgen, så da er det fiksa! Tenkte også å kanskje lage en video, i morgen eller på julaften, der jeg viser kjolen min og håret og sånt, så det ihvertfall kommer en video! Men lover fler utrover juleferien.

Endelig begynner jeg å få litt julestemning med lys, julemusikk og julebakst! Gleder meg sånn til julaften. Lille julaften i morgen, så er det JUUUUUUUUULAFTEN!! Men jeg synes det kunne snø en meter eller noe sånt, til julaften jeg ... haha, neida.. joda. Det kunne ihvertfall komme litt (mye) mer enn de få centimeterne vi har nå. Fikk denne suuuper fine juledekrasjonen av Ingvill (m/fam) som en før-julsgave! Til og med Ingvill som har lagd den selv! 

Sorry for at det ikke ble noen fler bilder i dag ... skal lage et bedre innlegg med fler bilder av baksen og slikt i morgen. 

Har dere fått julestemning?

andre søndag i advent


Hei søtinger!

I luke 9 fikk jeg denne fantastiske børsten. Det er en naturbørste (?) som dere sikkert har hørt om før. Den grer ut flokene utrolig lett i sammenlikning med andre vanlige børster. Som dere kanskje ser så har den lange "pigger" og korte "pigger" innimellom de lange. Piggene er også utrolig myke og glir veldig lett gjennom håret. Den er super til dem som har hårsår og vanskeligheter med å få ut floker, selfølgelig passer den bra til alle.

Denne her er fra apotek1, men dere kan også finne den HER 

Har dere en slik børste?I dag har jeg spit håndbalkamp mot Rennebu og tapte 19-2 eller noe, haha.. Men vi spilte egentlig ikke noe dårlig, skulle bare å truffet på alle forsøkene våres, men vi tapte med stil! Etter det dro vi til bestemor og spiste en veldig god middag. Nå sitter jeg i sofaen og ser på TV med joggis og sjokkis, haha! 2 søndag i advent allerede ♥

Hva har dere gjort i dag?

luke 6

Synes?

1.desember

Hei igjen! 

Jeg sa jeg kunne ha hva jeg fikk i gave-julekalenderen (nesten) hver dag, hvis dere har noe innteresse av det da - dere bestemmer det! Men uansett.. jeg kan enten ha det på video eller innlegg. Jeg tar det på video, når jeg får tid til det, men nå tar jeg det i innlegg, siden jeg ikke rekker på video i dag. ;-)

Og det er en suuuper søt notisbok! På hver side står det sånne søte setninger. Den er så fiin! :-)

Hva fikk dere? (hvis dere har da, haha)