Inspirasjon og tips

TIPS: Pynt rommet ditt - bildecolasj

Hei dere!

Tenkte å vise dere enda et tisp til rommet! Jeg har lagt ut noen sånne her innlegg og det ser ut som om dere liker det, dere som kommenterer :-) Så om dette er nyttig og gøy for dere kan jeg gjerne fortsette med det! :-)

Det er som vanlig veldig enkelt! Dette er lett å fikse helt selv. Finn fram eskene med gamle bilder fra du var liten, familien din, vennene dine og deg, dyr eller hva du nå vil. Velg ut så mange du vil ha og jeg fest bildene på veggen din med enten blutekk, teip, dobbelsidigteip elns. Fest dem sånn som du vil ha dem. Jeg har, som du ser, festet dem bare helt random ;-)

Hva synes du om tipset? Har du en slik colasj på veggen din?

 

christmas

Heii! 

I dag er det 12.12.2012! Så kuult, haha! Så derfor poster jeg dette innlegget 12.12.2012 kl. 12:12 Og tenk at dette er aller siste året på maaange år at det er samme dato, måned og år. 

Synes?

Har dere julestemning nå som det kun er igjen 12 dager til julaften?

Hvis noen lurer så forhåndpubliserte jeg dette innlegge, så ingen tror at jeg blogger fra skola eller noe

Blogger - tips

Design

Det er liksom ikke så flott når det er f.eks: knall rosa bakgrunn, blinkende stjerner, grønn bakgrunn bak innleggene, helt forskjellige skrifter over hele. Nei. Ha et design som passer det, f.eks: jeg liker veldig godt lyse design med f.eks lyserosa og sånt. 

Bilder

Ha store, lyse bilder. Jeg redigerer alltid bildene mine litt lysere, da synes jeg de blir mye finere. Jeg redigerer aldri bildene unaturlig (bare når jeg sier at disse bildene er redigerte.) Gjerne, gjør som meg og maaange andre, rediger bildene dine litt lysere og ha dem så store som mulig.

Skrift

Hva kan være mer plagsomt enn å lese en tekst som er skrevet sånn her: Heijjjjaaaaa!!! :DD <3 <3 :* i dag har jeg VÆÆÆÆRT på byen med friends (<3<3<3) lizzzoom :P xD bare så funnnny, l00ve l000ve <3 <3 <3 nåå chiller jeg'n on det SOFAA! whit potæætgull dååå :PPP :)) =)))) :DD <3 <3 Overdrev selfølgelig nå, men uansett.. dere fortstår hva jeg mener. Det er jo selvsagt helt lov å bruke en eller to smilefjes eller hjerter, eller hva som helst, i en setning, men ungå å bruke det etter hver eneste setning og ord, haha.

En annen ting er skrivefeil, det er også ganske plagsomt å lese sånn her: Hie, i dag vra ejg på byne edm none vener, dett vra så gyø. Ogsp vill ejg bare si tsuen tak til ale som lesre min blog. Prøv å ungså sånne feil som dette: hvis du skal si "jeg" også skriver du f.eks for fort å da ble det "ejg" isteden for jeg. les også gjerne igjennom etter du har skrevet, så du er sikker.

Innlegg

Det er jo veldig gøy å blogge, særlig når man har mye å skrive om. Jeg blogger som oftest 3 ganger daglig i helgene og 2 eller 1 gang daglig på en vanlig ukedag. Det er egentlig mye bedere å skrive et langt å nyttig innlegg om kvelden der du skriver om f.eks: alt du har gjort den dagen, med bilder og alt, isteden for å blogge en gang her med ett bilde og en setning og sånt. (Dette er noe jeg bør skjerpe meg på. Jeg må prøve å blogge en eller to ganger daglig som kan bli et langt og fint innlegg med bilder isteden for noen få setninger og et bilde, som desverre skjer med meg noen ganger, haha!)

Video

Det er jo alltid gøy med en video innimellom. Men selv om det er gøy med en video, så prøv å ikke legge ut en video 4 ganger per uke, da vil det i lengden bli litt kjedelig med bare video. Men en video en gang i blant er bare gøy.

Navn

Ha et kort bloggnavn som er lett å huske. Ikke ha et bloggnavn som dette: Xscooovl0veyouweqxOO.blogg.no eller som dette: MariannSl0veFotballHåndballFOREVER.blogg.no det vil bli alt for vanskelig å huske.

Kommentarer

Gjerne kommeter andre blogger. Da vil du både glede andre og få flere lesere. Det er ikke alltid folk blir like glad hvis du kommeter sånn som dette: Fin blogg. Gjerne ta enn titt på min blogg!!! :-D Men hvis du kommenter f.eks: Kjempe fin blogg og fine bilder! Og så utrolig pen du er! :-)  Pluss at du har lagt igjen bloggnavnet ditt, så vil flere gå inn på bloggen din, enn om du skriver fin blogg og spør og spør om dem kan gå inpå bloggen din. Hvis jeg får en kommentar der det står f.eks: Så fine bilder og kjempe bra blogg! :-) Ta gjerne en titt innpå min blogg og.  Da tar jeg selvsagt en tur innom bloggen, men det hjelper ikke med fin blogg, ta en titt innom min da!! :-)))) Ikke sant? Dere forstår. Jeg går alltid innpå bloggen din, og kommenterer tilbake, hvis du legger igjen en kommentar pluss at bloggnavnet ditt står der.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg skriver dette for å (kanskje) gi dere noen tips. 

three rings, three hopesTycks?

Winter inspiration
Synes?