innkjøp

Innkjøp: Kupolen

Heisann!

I dag måtte vi stå opp kl 7 for å rekke å spise, kle på oss og dra på kamp fem på halv 8 i morres. Var nokså trøtt da vi dro til kamp, men det gikk nå bra utover kampen. Vi tapte desverre 4-0 (!!!) men i morgen må vi slå det neste laget!

Etter kampen dro vi tilbake til hotellet for å dusje også dro vi på Kupolen (et DIIIIGERT shoppingsenter) kjøpte noen ting der som jeg tenkte å vise dere :-)

 

149,- Bik Bok

finere på     99 ,- Bik Bok


95-, New Yorker

Kjøpte også en bukse, en bikini og godteri! Kan vise dere buksa og bikinien senere ;-)

Hva synes du om tingene?

 

Trondheim innkjøp og nytt design

Hei! 

Var jo til Trondheim i dag. Skulle dit for å dra til tannlegen, men ble en tur til IKEA og ti City Cyd. Kjøpte ikke noe mye, siden jeg sparer mest til Oslo i April! Uansett så ser dere innkjøpene under! :-)

Også ser dere sikkert at jeg har fått nytt design. Skal bare lage header. Tror ikke headeren kommer helt enda, siden jeg må få tatt bilder og slikt først. Men den skal komme etterhvert! 
Kjøpte også et speil, men kan vise dere det når det kommer opp på veggen! :-) 

Hva synes dere om designet? Hva synes dere om innkjøpene?

MacBook pro

Hei! 

Tenkte bare å legge ut et bilde av macen. Er utrolig fornøyd med den! Sååå fin! :-) Det er da en Macbook pro 13

Hva synes dere?

Gårsdagens innkjøp

Hei!

Som sagt i går ble det noen innkjøp som jeg sa jeg skulle vise dere i dag, og her er det! 
Det ble en rosa og en i svart. Skulle egentlig ha tre stk i rosa, men så hadde dem kun en i rosa og en i svart. Siden dem snart skulle få inn flere i flere farger, så kjøpte jeg en i svart og en i rosa. Men når dem får inn igjen skal jeg kjøpe to til i rosa ;-)Hva synes dere om innkjøpene? Ikke akuratt så spennende, men skulle bare ha litt diverse til rommet.

Innkjøp

Hei!

Nå har jeg og pappa vært en tur på jysk for å kjøpe en ny komode til meg, siden den jeg har omtrent har dettet i fra hverandre. Da ble det også noen andre små ting til rommet mitt! :-) 

Smykkestativ 99 kr

(Sminke)boks 119 kr 


Nå må jeg nesten løpe, vi skal gå på ski! Så vi snakkes! :-)

Hva synes dere om innkjøpene? Skal dere på ski i dag?

Lite innkjøp299 Cubus

Hva synes du om genseren?

Kamera stativ

Heiii

I dag var jeg på byen og spiste middag. Så var jeg på Expert en tur. Jeg har lenge ønska meg et stativ og nå fant jeg det der. Så da ble det at jeg fikk det! :-) Kjempe fornøyd med det! Ble så overraska når jeg skulle sette det opp og så at det ble så høyt som det ble. Det ante meg ikke, haha. Men uansett, det er fra Velbon eller noe sånt tror jeg og kjøpt på Expert! ;-) Det kostet 459

Nå sitter jeg og gjør lekser og skal på trening kl 6. Må gjøre matte og naturfag, så er jeg ferdig egentlig. Men driver også og opretter en Twitter-konto fordi jeg stemmer Hva synes du? Har du kamera og stativ?

Dagens innkjøp

En veldig god rens mot huden fra Garnier. Om dere ser på lokket, kan dere kanskje se at det er en type kost under der. Det er, som dere sikkert skjønner, for å gni rensen utover huden og skrubbe om dere skjønner.Tilbud 49 (50 %)

Fondation 165. Men tror den var på tilbud til 100 siden jeg fikk både rensen og denne for 145 til sammen.

Ingjed-H sine innkjøp:
Hva synes du om innkjøpene?

Dagens innkjøp

 Cubus tilbud 149 (orginal pris 300) Den ser sikkert litt boblette ut her, men den er mye finere få og dere får garantert se den i en outfit en gang! ;-)

Heisann

Var med Ingvill på byen en tur i dag. Var bare på Cubus og litt på skobutikken. Det er så utrolig mye på salg der fortiden og jeg fikk et gavekort på Cubus, på 500 kr til jul, så det passet veldig bra. Jeg fant også en svart blazer, men den var tydeligvis ikke på tilbud, det var bare de røde av den typen blazer, så da ble det ikke den. Etter vi hadde vært der i ca en time løp vi ut, fordi det var så sjukt varmt der, så vi ikke orka mer... haha, jaja

Nå er det endelig helg etter en lang og slitsom skoleuke. Neida, var jo bare to dager, så ble selvsagt ikke noe lekser og slit. Nå snart kommer ihvertfall Ingvill for å overnatte her. Vet ikke helt hva vi finner på, sikkert sims, eller noe hihih. 

Oppdaterer dere senere i kveld med mer bilder.

Godt med helg? Hva går din kveld til? 

Ny header

Som dere sikkert har sett, så har jeg fått en ny header. Jeg synes egentlig den er litt mørk (bakgrunnen) siden bildene er tatt om kvelden liksom, hah... Menmen, det får bare gå. Kanskje jeg får tatt noen bilder om dagen og lagd (endaaa) en ny header. 

Hva synes du om headeren?

Dagens innkjøp

Krem Garnier Skin Naturals. Verdens beste krem! Det er maske + skrubb + rensing i en! Utrolig god å ha på annsiktet også lukter den himmelsk. 53 krUtrolig bra maskara; Big Bold mascara Cubus 139 kr. Hva synes du om innkjøpene?