hverdag

Skikkelig sommer feeling!

Heisann!

Det ble utrolig fint vær i dag! Det var det i går og så det har vært deilig med bra vær. Endelig kan man gå i shorts og kanskje få en sjanse til å få litt farge ? Fra fredag til lørdag overnattet Ingvill hos meg som var veldig koselig! Vi er helt hekta på Mario. Spilte det så og si hele fredagskvelden. Haha veldig gøy da! Fra i går til i dag overnattet Ida Marie hos meg. Veldig koselig det og! I dag var det jo veldig fint vær som sagt så vi var ute, tok noen bilder og møtte noen på fotballbana. I halv 4-tiden grillet jeg hjemme. Utrolig godt å kunne sitte ute å spise. Grillet en gang før i år, men da ble det til å sitte inne å spise.

Her har jeg ligget i omtrent 3 timer i dag og solet meg og pugget til engelsktentamen i morgen. Håper jeg i allefall har fått litttt farge. Haha. Tviler.

Er det varmt der du bor?

Fridags-livet

Hei igjen! 

Dagen i dag har gått til fotballtrening, trampolinehopping og blogging. En helt grei dag, egentlig. Jeg spilte faktisk inn romvideo i stad. Vet ikke om den ble så veldig bra, men skal redigere den og se hvordan den blir. Uansett så er ikke rommet mitt 100% ferdig. Vi har planer om å legg nytt gulv, så.. ja. Men uansett så kan jeg legge denne videoen ut så kan jeg eventuelt lage en ny en senere :-)

Hvordan har deres dag vært?

 

friday

Hei!

Nå er det fredag igjen! Avsluttet uka med en tentamen, men gikk ganske bra. Kl 5 skal jeg møte Malin på byen så skal vi kjøpe gave til Marlene, som vi skal på bursdag til i morgen! Gleder meg til bursdagen, lover dere masse bilder! Blir nok utrolig koselig! Ellers i helgen skjer det ikke noe særlig.

Hadde ikke noe bilder nåå 

Snakkes

 

06.12.2012

Hello

Har vært på fotballtrening fra 4 til halv 6, ble bare en rask tur hjem, for å spise middag før det ble trening. Nå sitter jeg nydusjet i sofaen og øver litt mer til mattetentamen i morgen. Forresten.. fik -5 på nynorsktentamen. Også kan jeg gjerne spille inn favorittplagg video i helgen! :-)


Hva har dere gjort idag?

day after day after day

Heii!

Mandag igjen da. Føles nesten ut som om jeg sier det hver dag, haha! Neida.. joda. Men ukene går egentlig utrolig fort! I morgen er det jo bare 20 dager igjen til julaften! Har egentlig ikke noe julefølelse enda, men den kommer nok når jeg hører på julemusikk, julekalender og når det kommer snø! Håper virkelig det kommer snø til julaften i hvertfall. 

Uansett. I dag var det, som alltid, en helt vanlig skoledag. Med svømming som vi har hver mandag, men i dag var det faktisk siste gangen med svømming. Har hatt det fire ganger, litt godt egentlig fordi vi får så innmariiiiii dårlig tid i garderoben etterpå, men svømming er ganske gøy da, untatt at vi, som sagt, får veldig dårlig tid i garderoben etter. På skola i morgen har vi tentamen, denne gangen er det norks tentamen og på torsdag eller fredag, eller noe, så blir det matte tentamen, den gruer jeg meg mest til, men skal pugge til det sitter, hah! Flere som har tentamener?

Nå har jeg vært på trening fra 15 til 18 og dusjert og sånt, så derfor sen oppdatering. Har tatt noen bilder til dere, ikke noe særlig interesant men, haha!

Nå må jeg gjøre matten til i morgen!

Synes? Hva har dere gjort i dag?

Heeeelg!

Heii!

Heeelg, endelig! Så godt å bli ferdig med to tentamener denne uka! Ukene går egentlig utrolig fort! Er ikke lenge til jul, tenk at det er 1. desember i morgen! Og det betyr at det bare er 24 dager til juuuulaften! 

Nå har jeg kommet hjem fra billedkunst. Var der fra 3 til 6, så det ble litt sen oppdatering i dag, unskyld for det, men håper det går bra. På skola hadde vi, som sagt, nynorsk-tentamen. Det var faktisk ikke noe særlig vanskelig, tror det gikk ganske bra! :-) 

Men så er det sånn at jeg har sagt at jeg skal spille inn favoritt plagg-video. Men movie makeren min får jeg ikke opp.. så jeg skal til expert i morra og få fikset det, så dere får det jeg har lovet! Vet ikke om jeg får spilt den inn i morgen (desverre) fordi jeg har en del å gjøre i morgen. Men hvertfall på søndag! Og den dagen jeg spiller den inn (satser på at det blir på søndag) så skal jeg prøve å være raskt med redigeringen så jeg kan legge den ut samme dag som jeg spiller den inn! Beklager at den blir litt forsinket.

I morgen skal jeg først på billedkunst halv ti til 1, men jeg kan ikke være der til 1, fordi jeg skal nemelig dra til Røros på håndballkamp. Vi skal spille to håndball kamper. Den ene mot 98'ere og den andre mot 99'ere. Satser på at vi hvertfall vinner mot 99'erne, skal prøve så godt vi kan. Vi har jo ikke vunnet en eneste håndballkamp i år, men det er egentlig fordi vi bare spiller mot 98'ere og egentlig alle 98'ere er større og sterkere enn oss stakkarse 99'ere, haha, neida! Dårlig unskylding? Men det er faktisk sant! :P

//arkivbilder//

Hva skal dere i helgen?

Tirsdag

Heii!

Skriver et lite innlegg før jeg stikker til skola. Må forte med litt, for det er 2 min til jeg må dra. Haha! Jeg skal liksom alltid skrive et innlegg i siste minnutt. Hah! Jaja, uansett. Vi har egentlig ikke noe spesielt på skola i dag. Ikke gym eller noe. Bare fag i dag tenker jeg. Men jeg tror vi i hvertfall skal pugge og litt sånn til tentamen. Vi har tentamen på både torsdag og fredag, ææ. Det er i norsk og nynorsk da, så går (forhåpentligvis) bra. Håper det i hvertfall. Får bare pugge i dag og i morgen, så! :-) Ellers i dag skjer det ikke noe særlig, tror jeg. Hva skal dere i dag?


Beste :*

Snakkes søtinger <3