gjesteinnlegg

Hei, det er meg igjen :D

Hei, ja det er meg igjen, Ingjerd-Helene. Mariann stakkars er veldig sliten og spurte meg igjen. Men jeg er egentlig ganske sliten, men sier ikke nei til å blogge :) Det er jo bare gøy å blogge :D Ja, jeg vet det er veldig sent nå.. Men det er bedre det enn og ikke blogge, ikke sant?? Det jeg vil si som jeg gleder meg noe SYKT til er at det bare er 10 dager til konserten altså siden det er den 8. i dag er det jo 10 dager igjen :D :D Og det er helt ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg!!!!! Mer om det kan du se på bloggen min HER   :)))) Bildene jeg skal vise dere nå er fra den forige outfitsen til meg og Mariann :)) Hehe, Mariann sendte  meg mange bilder av meg og et av ho :P så her kommer det et bilde av Mariann og noen av meg.
Hva har dere gjort i dag?

Likte du bildene?

Ingjerd-Helene

Hei, det er meg igjen! Jeg er tilbakeee!!! Ja jeg elsker som jeg har sagt å gjesteblogge for Mariann! For å hilse på hennes nydelige lesere? Ja, i dag har jeg vært på skola (ikke noen overaskele)..

Jeg spurte Mariann om hun hadde blogget i dag, og da sa hun nei.. Og da sa jeg med en gang: "Kan jeg blogge for deg da!!?" Så nå blogger jeg da :) Jeg begynte med dette innlegget klokka 9, og driver enda på. Fordi jeg måtte gjøre noe annet :P Men jeg kommer sikkert til å lage et gjesteinnlegg senere også :)

 

Natta <3 Bloggen min HER     Husk å legg igjen et spørsmål på min blogg, på spørsmålsrunden da ;)

Hilsen Ingjerd-Helene ♥