Blogg

18.08.2013Borlange

Heisann!

Vi dro i til Sverige i 12-tiden i dag og kom fram rundt kvart på sju eller noe sånt. Vi sto i kø i 15-20 min, rett før vi kom fram, så det var godt å endelig komme hit. Vi sjekket inn og gikk til Liljan, som er en fantastisk resturant. Denne restueanten er bare et par hundre meter fra hotellet vi ligger på så det passer bra. Vi dro på den resturanten hver kveld i fjor da vi var her. Det er så utrolig god mat der så vi ville dit i år og, selfølgelig. Vi gikk inn og der kom det noe overraskende i møte; hele den, som før var en koselig resturant, hadde blitt gjort om til en diger pub. Den eneste maten vi kunne finne her var kun taco, jeg og Line kunne godt ha spist det, haha, men de voksne hadde ikke særlig lyst på det så da ble det heller mat på hotellet.

Jeg har ikke tatt særlig mange bilder i dag, men noen som jeg kan dele med
dere. Det ble bare mobil bilder i dag, desverre. Får ikke så god tid til å ta opp dataen å blogge nå, så det blir bare mobilbilder (og mobilblogging) i dag så får jeg sikkert tid til "datablogging" i morgen.

Er dere på Dalericacup (hvordan skrives det??)

Hjemme fra hyttetur

Heisann!

Nå har jeg kommet hjem fra en super hytttetur med Malin, Ingjerd-helene og Andrea. Vi dro rundt 4-tiden på fredag og kom fram, på hytta til Andrea, runt kvart på fem eller noe sånt. Vi slappet av litt før vi ordna taco litt senere og koste oss med det. Vi koste oss hele kvelden med tv, spill, godteri og brus. Utrolig koselig og gøy! :-)

Jeg glemte selvsagt kameraet (!!!!) så da får det bli mobilbilder........

Malin hadde med hunden sin, Buddy. Veldig koselig å ha med hund og! Også er Buddy bare såå søt!

På lørdag startet vi dagen med en skikkelig god frokost; egg og bacon, runddstykker, masse pålegg og oboy. Kan det bli bedre?

Noen timer etter tok vi turen ut på en fjelltur. Vi hadde planer om å gå ganske langt men når vi tok den første pausen fant vi ut at vi burde snu. Vi hadde netopp kommet over tregrensa og vi var ikke halvveis en gang. Grunnen til at vi gikk ned igjen var at vi holdt på å blåse bort. Rett og slett. Det var så mye vind! Og vi som ikke hadde kommet halvveis engang, da kan man tenke seg hvor mye det blåser på toppen. Og vi som gikk der alene valgte heller å gå ned igjen og kose oss der istedenfor. Men en liten tur ble det :-)

Senere på lørdagskvelden ble det pizza, spill og lørdagsgodteri!

Dette har vært en kjempe fin tur! Vi har kost oss masse sammen! :-)

Hva synes du om bildene?

Tilbake for fult

Heisann!

Nå har jeg vært borte en stund. Det har egentlig vært veldig godt å hatt en såpass lang pause. Men jeg har savnet litt å blogge og. Så jeg tror det blir ganske gøy å starte på igjen. Det blir sikkert som en helt ny start, så dette blir spennende. Og nå er det sommerferie!(!!!!:D:D) så det betyr nokså mange outfits og mange bilder. Jeg kan jo fortelle dere planene jeg har for sommerferien:

I helga som kommer skal jeg bli med på hyttetur med tre andre venninner. Vi skal spise taco, godteri, pizza og kose oss masse! Vi skal også på fjelltur, spille spill og se på tv. Tror det blir utrolig koselig! 

 

 

Torsdag neste uke (4. juli) drar jeg til Borlange på fotballcup. Jeg var der ifjor og, men da varte cupen i en uke, men dette året er det kun 3-4 dager. Selv om det ikke varer så lenge blir det nok veldig gøy! Jeg skal ha med ei venninne, så det ikke blir så ensomt i bilen haha! :-)

 

 

Kose meg hjemme og være med venner!

Grue cup!
I august en gang, skal jeg og begge fotballagene til Grue. Tror det blir en helg eller noe sånt, hvor vi spiller kamper hver dag. Vi for håpe at vi kommer langt!

 

Hva er deres planer for sommerferien?

Siste tiden

Heisann!

På onsdag blogget jeg ikke. Grunnen til det var at først var det fotballtrening fra halv 5 til 6. Rett etter trening måtte jeg dusje, spise også pugge til mattetentamen som var i går. Så og si hele onsdagskvelden gikk til pugging, så da ble det ikke akkurat så mye tid til noe annet. Tror det gikk ganske greit egetnlig. Å sitte inne en hel dag og regne hele tida kan bli slitsomt og tungt etterhvert, men får håpe på det beste. :-)

Langhelg

Hei dere!

Utrolig godt å dra hjem fra skolen i dag og tenkte på at vi har fire dager foran oss som vi kan bruke til akkurat det vi har lyst til! Eller.. rett etter skolen dro jeg ikke hjem, jeg dro på håndballtrening fra halv fire til halv seks. Ble en rask tur hjem for å spise middag og skifte osv, før jeg dro for å se på fotballkamp. J14 er delt inn i to fotballag, så det andre laget spilte kamp i dag. Veldig morsomt å se på, men enda morsommmere å spille, haha! Får vel bare glede meg til onsdag i neste uke, for da skal nemlig laget mitt spille kamp!

I morgen er det 17. mai! Været i dag har ikke vært så aller værst faktisk. Så vi får bare satse på det beste i morgen. Skal ta med kameraet, så det kommer nok et ganske langt innlegg i morgen med bare bilder fra 17. mai! Gleder meg i hvertfall! Det kommer til å bli masse god mat og ikke minst is, hehe

Gleder dere, dere til 17. mai? :-)

Dagen

Hei!

Dagen i dag har gått til fotballtrening. Var en tur på byen før fotballtreninga for å se på deksler til mobilen. De fleste kostet rundt 300, så blir nok heller å bestille noen fra miniinthebox.com Der er det mye billigere, og det er gratis frakt om man kjøper for over 200 kroner. Tenkte også å få tak i en ny skjermbeskytter. På miniinthebox.com koster det liksom 8 kroner for 3 beskyttere og nedpå her koster det 200 kroner for en. Litt forskjell?

Uansett.. Etter treninga syklet jeg hjem med Ingvill og Malin. Vi hadde så fryktelig lyst på is og da vi så bilen til pappa stå utafor.. Haha ja! Ingvill ble hjem til meg og vi spiste pizza og så på Amazing Race. Nå sitter jeg her og pugger til en Franskfremføring som er i morgen. Vi skal stå to og to i 3 min og snakke en dialog i mellom oss som vi skal kunne utenatt. Vi får håpe på det beste! :-)

Dagen

Hei!

I dag har hele klassa syklet 4,8 mil (tror jeg) Vi skulle på Tine stafett. Ganske fin og litt lang tur. Hjemturen ble værst egentlig. Da hadde vi jo allerede syklet fram og løpt også skulle vi sykle like langt hjem igjen. Trodde egentlig at beina mine var borte. Var så utrolig sliten i beina. Så det første jeg gjorde da jeg kome hjem var å slenge meg ned på sofaen og slappe av foran tv´n. Men en fin tur var det jeg :-)Savn <3

Helgen så langt

Heisann

Ble en litt hektisk dag i går, så hadde egentlig ikke tid til å ta opp dataen og blogge. Uansett så var det hjem fra skola, spise, bytte og stikke på trening halv 5. Rett etter treninga var det bare å dusje og ordne meg så dro jeg til Ida Marie og overnattet der. Vi gjorde andre ting en å sitte på dataen, så fikk ikke tid. Alltid gøy og være med Ida Marie! Finner alltid på noe gøy! :-) I dag tok vi noen bilder med kameraet hennes. Tror vi tok 200 bilder og vi ble kanskje fornøyd med 3 av dem, haha. Siden vi tok med hennes kamerat har jeg ikke bildene her, så dere får se noen av dem i morgen :-)

Forresten så fikk jeg dette i posten for litt siden. Det er russekortet til Stina Bakken. Om dere ikke vet hvilken blogg det er så heter den stina.blogg.no :-) Utrolig gøy at jeg var en av de 15 så fikk tilsendt dette! :-)

11.04.2013

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk til all responsen jeg fikk på forje innlegg, det er så utrolig hyggelig med såpass mange kommentarer! Utrolig søte dere er! :-) Er virkelig glad for at akkurat DU leser min blogg!

Uansett så har det vært en helt vanlig skoledag. Ikke noe spesielt. Hadde besøk av Ingvill i ettermiddag og som vi alltid pleier å gjøre finner vi på mye rart noen ganger (ofte) haha, så vi filmet faktisk inn en video med klipp og slikt. Masse kødd! haha! Vi ble ikke ferdig siden kameraet gikk tom for strøm, så blir sikkert mer filming senere. Det ble virkelig så rare klipp, så deler ikke denne videoen på bloggen :P


 

 

09.04.2013

Hei dere!

Jeg klarer ikke å slutte å tenke på at det snart kun er en uke igjen til Justin Bieber konserten! Det kommer til å bli så utrolig gøy! Klarer virkelig ikke å vente! Jeg har sikkert skrevet om dette 36787654 ganger, men jeg skal uansett dra med Andrea. Vi skal (selvsagt) på konserten også skal vi på et storsenter! Tror det blir så utrolig bra! :-)

Uansett så har den uka her gått mest til lekser og trening. Faktisk onsdag i morgen og da er vi allerede halveis i uka. Synes dagene og ukene går så fryktelig fort for tiden. Hvor mange ganger skal jeg egentlig si det der? Haha. Uansett så tok jeg noen bilder i dag. Jeg sitter nå her på rommet mitt og blogger og minnebrikken ligger nede på stua. Typisk. Da får dere vente til i morgen for å se de bildene :-)

 

Dårlig blogging

Hei dere,

jeg vet, jeg vet.. bloggingen har vært helt forferdelig i det siste, i går blogget jeg ikke, har lite blogglyst også. Jeg skal skjerpe meg! Bare det at det er så mye og gjøre nå for tiden. Det er alltid fra det ene stedet til det andre, på så kort tid. I går foreksempel: først var det treningskamp (det var tre omganger, altså 20 x3) og oppmøtet var 12:15, jeg vet jeg hadde tid til å blogge før det, men noen ganger orker jeg bare ikke. Etter kampen var det rett hjem, dusje, ordne meg, kle på meg, spise, hente Andrea og Silje også dro vi på bursdag. Bursdagen varte til halv 9 og vi var hjemme 9, da ville jeg egentlig bare slappe av. Vet jeg har skikkelige dårlig unskyldninger, men noen ganger så orker man bare ikke. 

Uansett så har jeg forhåndspublisert et innlegg med noen bilder fra bursdagen. Også SKAL jeg ta bilder til dere i ettermiddag etter vi har vært på middagbesøk! :-) Denne ganger LOVER jeg fult og helt, haha 

 

FREDAG

Heiii!!

Helg her kommer jeg! Endelig! Så deilig! Ikke så veldig lang uke, men ganske mye å gjøre på skolen og hjemme med lekser og sånt. Men uansett så er det kjempe godt med helg! Slippe lekser og skole. Selv om det nettopp har vært påskeferie er det utrolig godt med helg! :-)

Skal prøve å få gjort litt bloggarbeid i helgen. Skal ta litt bilder og kanskje filme inn en videoblogg.


Godt meg helg?

Dagen i dag

Heisann, 

var en helt vanlig skoledag i dag. Også var det håndballtrening klokka 6. Vi skal faktisk på håndballcup uti april som jeg tror kommer til å bli utrolig morsomt! Da skal vi dra og ligge på en skole. Det blir noen kamper, også er det tid til en tur på byen tror jeg. Det blir også discotek der. Tror det kommer til å blir utrolig gøy og koselig! Så gleder meg ihvertfall til det! :-) Kommer nok tilbake til det senere

Ellers har det ikke skjedd stort. Det jeg tenker mest på for tiden er egentlig Justin Bieber konserten og håndballcupen! Klarer virkeliiiig ikke å vente!! Gleder meg så fryktelig mye. Da kommer det til å bli masse bilder fra senteret i Oslo og masse! Gled dere til innkjøpsvideo og annet! :-) Kanskje en del outfits også?

Passet bra med et "fotball" bilde til håndballtema ikke sant? (fint fotballantrekk ja, haha)

Forresten så kommer det et lite innlegg i morgen etter middag, rundt 3-4 tiden :-)

Gjesteinnlegg

Hei! Dette er Ingjerd-Helene! Jeg skal blogge for Mariann bare nå, fordi hun hadde litt problemer med nettet og har ikke fått blogget i dag. Så da spurte hun meeg <3 Selfølgelig sa jeg ja :) Det er alltid gøy å skrive et gjesteinnlegg. I dag har jeg ikke gjort stort, bare vært på skola første skoledag etter påskeferie :D Hehe, var veldig trøtt i dagtidlig på grunn av at jeg har stått opp så sent hver dag i påsken, det er alltid det jeg gjør når det er ferie. Ligger og sover langt på dag!! ♥♥  jeg har jo vært med Mariann på Savalen for å stå på slalom de første dagene, men etter det har jeg vært på hytta :) Denne påsken har det vært et kjempevær ;) Gått påskeskirenn og greier! Det var egentlig det jeg har gjort i dag og i påsken, og Mariann kommer vel med en nytt og fint innlegg i morra og resten av uka og ja... Så da sier jeg vel bare takk for meg ♥

 

Hvis dere vil høre mer fra meg er det bare å si det til Mariann eller besøke min blogg HER! ♥

Ha en fin uke videre, bye! ♥

 

 

 

Mariann hadde sikkert blitt glad for hyggelige kommentarer tilbake :)

Kanskje du vil ha flere sånne gjesteinnlegg?

 

xoxo Ingjerd-Helene

Born lukcy

Heisann,

i morgen er det faktisk skole! Etter en fin og koselig påskeferie. Har i allefall kost meg masse i ferien! Når er det tilbake på skolebenken igjen. Da er det vel bare å staee nedtellingen til sommerferie. 


Starter dere på skola i morra? Har ferien deres vært fin? Hva synes dere om (pysjhaha)genseren? 

Last day(night) before april

Heia!

Har hatt litt problemer med å komme meg inn på startsiden til blogg.no i kveld. Da jeg skulle gå inn på siden kom det opp bare en sånn error side. Jeg prøvde flere ganger for å komme inn på siden, men den funka ikke, så ble litt senere blogging enn planlagt, desverre. Uansett så kan jeg fortelle om hvor fantastisk denne påska har vært! :-)

Da er siste dag før April vell overstått. Har faktisk ikke gjort noe som helst i dag, utenom en tur på Palermo for å spise middag. Er egentlig ganske trist å tenke på at det er siste feriedag i morgen også at det er skole på tirsdag. Men da kan jeg tenke på at jeg har hatt en veldig fin og koselig påske! Har vært masse ute i slalåmbakken, til Røros og kost meg på hytta der med storesøster og greier. Også på toppen av det hele har det vært helt utrolig fint vær hele påska, HVER ENESTE dag!!!!(!!!:D:D) Det har vært heeelt blå himmel og sol hele tiden i påska! Og bare gå på ski og grille og slikt i så fint vær - det er feriefølelse det ♥ 

Har egentlig ikke blitt så mange bilder fra ferien, men noen få som jeg viste dere i går i allefall! 


Sorry, dere så jo disse bildene i går

Har dere hatt en fin påske? Skal dere starte på skola på tirsdag eller onsdag?  

Fra den siste tiden

Heisann,

beklager for at det ikke ble blogging i går. Hadde mye å gjøre. Vet jo at jeg burde ha forhåndspublisert, men jeg tenkte ikke så langt da, haha! Men uansett så hadde jeg det utrolig koselig i går. Vi dro først til Os for å kjøre slalåm, så dro jeg til Røros på en hytte der med storesøstra mi og kjæresten hennes - kjempe koselig! :-) Jeg glemte selvsagt kameraet i bilen til pappa så er bare noen få mobilbiler. 

I morgen skal jeg få gjort litt bloggarbeid, så dere får noen bedre og flere innlegg! ;-)
Hva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Black earplugs

Fra PURO hvis noen skulle lure

Hva synes du om dem? (haha, måtte bare legge ut et lte innlegg nå så kommer det mere utover dagen!)

Dagens

Hei dere!

I dag har jeg faktisk vært i Trondheim igjen. IKEA igjen vet du! Fikk tak i en utrolig fin sofa til rommet som dere får se i et innlegg i morgen eller noe. Jeg skal ihvertfall lage romvideo snart! :-) Ihvertfall har vi montert sofaen, så rydda jeg litt og sånt, så gjorde jeg litt bloggarbeid. Skal forhåndspublisere noen innlegg til dere i morgen! Så denne gangen kommer det flere om dagen! :-)Hva har dere gjort i dag?

Beklager!

Unskyld for at det ikke ble noe blogging i går. Var først på byen og fikk takk i litt forskjellig, så dro jeg til møteplassen for så å dra til treningskamp på Røros (håndball) Siden det var treningskamp var det tre omganger. Etter kampen dro vi til treneren og datteren hennes som er på laget våres. Hele laget overnattet og koste oss hele kvelden utover! Utrolig mye latter og godteri! Vi overnattet og dro hjem i dag kl 12. Utrolig koselig med slike avsluttninger! :-) Så selvsagt skulle jeg egentlig ha forhåndspublisert et innlegg til dere, men tror dere jeg tenker så langt? Haha Ogsåååå må jeg bare si at jeg selvsagt glemte kameraet i bilen, så ingen bilder fra kvelden desverre.

Men uansett så lover jeg, virkelig LOVER JEG at jeg SKAL ta masse bilder og flere innlegg om dagen. Helst 3 innlegg om dagen, men minst 2! Så følg med igjenom påsken. Kommer til å komme masse forskjellige innlegg!

Ellers i dag har jeg satt opp sminkebord på rommet og hatt besøk av Andrea. Nå kan jeg egentlig si at rommet mitt er ferdig, mangler egentlig bare å henge opp bilder og forskjellig. 
Forresten så kommer det header snart også! Eller skal prøve å få til noen bilder, så jeg kan lage header ihvertfall! :-)

 

 

God påskeferie!

Hei alle!

Sååå godt med påskeferie! Har bare sittet i de 3 korte timene på skola i dag og ventet på at dagen skulle bli ferdig. Det var jo ekstra godt når vi kun hadde 4 timer i dag, som vil si at vi sluttet halv ett istedenfor  å slutte ti over halv 3! Utrolig deilig! Og den siste timen var det sånn forestilling. Etter dagen, gikk jeg og Ingvill ned på Cubus og ventet på pappa som skulle kjøre oss hjem. Og nå er det FERIEEEE ALLE SAMMEN!!!! :-) 

Skal prøve å få filmet inn videoer, få tatt masse bilder og gode innlegg i løpet av påskeferien! Har masse på lur til dere, så det er bare å føge med i påskeferien! 

Har dere noen planer for påskeferien?

Lite innkjøp

Heisann!

Må bare først si at det var veldig gøy på Savalen i dag. Jeg valgte å kjøre slalåm. Kjempe gøy å få en hel dag til å kjøre på! I morgen skal jeg, som sagt til Trondheim til tannlege. Blir noen kjøp på IKEA og muligens på City Cyd. Får se! :-)

Var også en liten tur på Cubus, siden det er en del salg der nå. Kjøpte to ting, som kommer unner. Ellers har jeg ikke tatt noen bilder som kommer nå, men håper dere liker innkjøpene! 

Ser ikke så veldig godt her, men den kommer i outfit snart. Vet jeg ikke har hatt outfit på lenge, men går ikke i så veldig spesielt fine klær for tiden.


Hvordan har deres dag vært? Har dere noe alpindag eller lignende? Hva synes du om innkjøpene?

Last week before...

Heiii!

Nå er det siste uke med skole før det er påskeferie! Føler at ukene gikk veldig fort etter vinterferie og at det liksom plutselig er ferie igjen. Men det er jo bare godt med ferie! Slappe av og gjøre de tingene man vil istedenfor å stresse. Jeg er ihvertfall klar for ferie! :-)

Denne uka bir en ganske grei uke. I dag var det vanlig skoledag, men i morgen blir det Savalen dag hvor hele 8 skal opp til Savalen og stå på slalåm, ake, isfiske eller noe annet. Tror det blir veldig gøy! På onsdag blir det en tur til Trondheim på meg. Skal til reguleringstannlegen. Det blir også en tur innom IKEA etterpå! :-)


Skal prøve å bli flinkere til å ta bilder av meg hver dag og legge ut! ;-)

Hvordan blir deres uke?

Søndagen

Hei!

Beklager for at det ikke ble blogging før nå, men har hatt besøk av ei venninne til klokka 6 i dag, så har ikke rukket. Men kommer ihvertfall et innlegg nå! :-)

Fra i går til i dag har ei venninne av meg overnattet hos meg. Faktisk første gangen. Men blir garantert ikke den siste gangen! Vi har de alltid så utrolig gøy når vi er sammen. Dere aner bare ikke hvor mye latter og tull det er! Vi kan sitte en hel kveld og bare snakke og tulle og le. Vi skulle se på en film, men det ble det ikke så mye av. Vi bare tuller så ja.. haha! Uansett så var det utrolig koselig! Masse godteriii!    :-)

Jeg begynner å bli ganske lei den headeren jeg har nå også synes jeg den er veldig mørk i bakgrunnen, som jeg ikke liker så godt, haha. Også synes jeg selv at jeg har forandret meg en del fra dette designet.Vil helst ha en lys header egentlig og tenkte å lage en ny en når jeg får tatt noen ordentlige bilder. Det er jo såpass kaldt ute, så er omtrent umulig og stille opp foran kameraet ute. Man blir jeg bare rød i annsiktet. Har også lyst på nytt design også. Lyst på et lyst og fint et, som på en måte fyller ut siden. Og ikke bare en liten linje nedover. Er fryktelig glad i Torhild Haugen sitt design. Så stort og lyst og fint. Det samme er også headeren. Så skal prøve å få fikset det i løpet av den nærmeste tiden! Og hvis noen kan å lage design eller vet om noen som er flinke til å ordne design, så gjerne si ifra! :-)Hva har dere gjort i helgen?

Dagen

Heisann!

Våknet faktisk med dataen i fanget i dag. Hadde vist sovnet under skyping med Ingjerd-Helene. Haha! Så jeg våknet kl 5 i dag. Lyset var på og skypen var på!

Uansett så var jeg en tur på byen med Ingjerd-Helene før vi dro til kulturhuset. Begge skulle på en sånn greie i kulturhuset, så vi tok bare følge. Kjøpte meg to ting fra cubus. Bare en neglelakkfjerner og sminkefjerner. Legger ikke ut bilde av deg. Ikke akkurat så spennende vel? Vi ble ikke så lenge der, siden vi skullle dit, men vi rakk litt. 

Senere i ag kommer ei venninne av meg. Hun skal overnatte. Tror det blir veldig koselig! Med film, masse goddis og latter! Skal ta noen bilder, så jeg får oppdatert dere senere i dag :-) 

Hva har dere gjort på denne lørdagen så langt? Noen planer for resten av dagen? :-)

 

 

 

Fridayyyy

 

Heii!

Da er denne uka ferdig også. Så godt med helg! Sitter å spiser eggedosis, så utrolig godt! Haha - helgefølelse. Elsker virkelig helg. Utrolig godt. Bare slappe av og kose seg. 

Ellers i dag har jeg bare vært på fotballtrening. Ellers skjer det ikke stort. 

Godt med helg?


 

 

14.03.2013

Hallo! :-)

Jeg har helt glemt å legge ut bildene fra bursdagen. Glemte egentlig litt av kameraet, siden vi hadde det så gøy! Uansett så skal jeg få lagt det ut i løpet av morgen dagen eller i løpet av helga ihvertfall. Så hadde jeg besøk av Ingjerd-H i dag. Vi tok noen bilder og sånt, men glemte selvsagt å laste ned dem på dataen, så outfiten og bildene kommer i morgen eller en annen dag. 


Er det noen ønsker om hva dere gjerne vil se på bloggen min? :-)

Halveis i uka

Hei! 

To dager igjen med skole, så er det helg igjen. Så er det faktisk bare en uke igjen med skole før påskeferien! Synes ukene har gått veldig fort etter vinterferien. I dag har jeg vært med Ingvill også var det som vanlig håndballtrening. 

Det blir i dag, enda et kjedelig innlegg, men har lovt at jeg skal ta masse bilder og legge ut mange spennende innlegg i helgen også skal jeg forhåndspublisere en del! :-) Så følg med! Har jo, som sagt, noen ideer på lur, men jeg er fortsatt åpen for spørsmål til ukens spørsmål/spørsmålsrunde og for ideer til videoblogger og til innlegg! :-) Skal også snart få fikset ny header og kanskje nytt design! Synes den headeren jeg har nå er så gammel, haha

Hos Ingjerd-Helene


Nydelig ja

Har dere noen ideer eller spørsmål? Hva har dere gjort i dag? 

Monday not fun day

Heii

Da sitter jeg på rommet med Ingjerd-H ved siden av meg som skal overnatte. Skjønner egentlig ikke hvorfor vi overnatter hos hverandre  i ukedagene, men det er jo gøy. Uansett har vi ikke gjort noe som helst. Som vanlig sitter vi med hver vår data. Men uansett koselig å få besøk da! :-) 

Jeg har redigert en køddevideo av meg og Ingjerd-H som jeg legger ut etterhvert. Bare det at den første delen er et annet sted.. vet ikke hvor, haha. Men skal prøve å få fikset det så jeg kan legge den ut! Ganske morsom faktisk. Men nå tror jeg nesten vi må legge oss, så vi blogges! :-)Haha

Hva har dere gjort i dag? 

 

Spilt inn og redigert ferdig!

Hei!

Da har jeg spilt inn tre videoblogger faktisk. Det er bare en jeg legger ut i dag og de to andre ble så mørke og rare, så spiller inn de på nytt en anna dag. Uansett så har jeg redigert ferdig den ene også, som kommer ut i kveld, rundt 7 :-) Så følg med. Jeg synes det egentlig er veldig flaut å legge ut video, siden jeg HATER å se meg selv på video, men, ja.

Så da skal jeg ihvertfall starte å ha videoer mye oftere, siden jeg har redigeringsprogram og greier.


Skikkelig fint vær, men kaaaldt

Hva synes du om bildene?

HELG

Hei,

Da er ENDA en uke over. Endelig helg. Elsker å dra hjem fra skolen på en fredag. Da kan du bare tenke på alt du kan gjøre i helgen. Ikke tenke på skole, lekser og innleveringer. Bare gjøre det man vil! Så godt! :-) Ihvertfall gikk skoledagen fort i dag, med to timer utegym på slutten. Ganske godt å slutte dagen med det istedenfor fag egentlig. Fikk forresten igjen naturfagprøven. En 6er :-)

Har startet å redigere en sånn videoklipp-video. Haha. Med forskjellige (veldige) rare klipp fra photoboot og sånt. Også skal jeg spille inn noen videoer i tiden framover, så dere kan få noe litt mer enn innleggene mine! :-)


Bare slengte inn et bilde av macen og av meg og Johanne for en liten stund siden

Noen planer for helgen? 

Mandag igjen

Hei,

Da er helgen over. Hater å tenke "det er skole i morra" på en søndag. Det er så kjedelig. Ihvertfall er vi ferdig med en uke med skole etter vinterferien, så kan vi vel bare telle ned til påskeferie. Det er jo ikke så veldig lenge til heller! 3 uker eller noe? Tror jeg. Håper i allfall ukene før påskeferien bare suser forbi!

Ellers har det kommet tonnevis med snø i helga. Det har bare snødd og snødd og snødd. Og det blåste og blåste. Men det er jo bra med mer snø og! Nå kan ihvertfall slalåmbakkene stenge pågrunn av snømangel! :-) 

Er det mye snø hos dere?

Lørdagen

Heisann,

Startet dagen med en skikkelig god frokost. Bacon og pøslebiter sammen - Mariann spesial. Så ble det noen innkjøp til rommet mitt. Som jeg tenkte å vise dere i morgen. Det følres skikkelig ut som om det er mandag i morgen. Aner ikke hvordan. Men det føles slik ut, så jeg driver å stresser med å forhåndpublisere innkjøpsinnlegg og slik til i morgen, men trenger jo ikke det.

Ellers har det ikke skjedd annet enn litt ordning på rommet også dro jeg til Andrea. Vi var på sånn premieutdeling  i en liten halvtime. Det var sånn premieutdeling fra det hovedlandsrennet som er på Tynset i år. (Det er det vi var på i går - da vi var på Savalen) så dro vi hjem til meg. Vi tok noen bilder, men de ble litt mørke, så legger de ikke ut. 

Hva har deres lørdag gått ut på? 

finnaly friday

Heisann!

Da er fredagen ferdig og helgen starter. Utrolig godt! Tipper jeg gjør ferdig rommet mitt i helga, kanskje. Får se! Uansett så tenkte jeg å filme inn en videoblogg i morgen kanskje, hvis jeg vet hva jeg skal spille inn. Noen forslag? 

Dagen i dag har vært veldig morsom faktisk. Vi var jo på Savalen for å se på hoverlandsrennet. Var sånn skicross og sprint og litt sånt! Så har jeg vært på trening til 6. Så det har vært en grei fredag!

Hvordan har deres fredag vært?

Skidag

Hei!

Da er denne skidagen vell overstått. Vi gikk egentlig veldig langt. Først oppover til ei hytte, så nedover igjen, så oppover en anna vei til Skistua. Vi gikk og gikk og gikk. Så det var utrolig godt å komme fra å ta mat og kose oss. Så var det nedover igjen fra hytta. Det gikk jo bra, var jo bare nedover bakker, haha. Så gikk det oppover og bortover til Skistua. Tror jeg aldri har vært så sliten i beina. Uansett så var det gøy. Og i morgen blir det nokså også en morsom dag. Da skal vi, som jeg sa igår, til Savalen for å se på skirenn. 

Ellers har jeg hatt besøk av Ingjerd-Helene (link) Vi gjorde som alltid, ingen verdens ting. Vi sitter alltid på hver får pc og krangler (neida) om hvem som skal få sette på en sang på spotify. 

fint hår, klær og alt det der ikke sant?Har dere hatt skidag på skola?

Drar på trening da

Hei!

Da er vi over halvveis i uke. Det er faktisk igjen bare to dager og disse dagene blir uten fag! Så godt! I morgen blir det skitur hele dagen og på fredag skal vi Savalen og se på skirenn. Tror begge disse dagene blir ganske morsomme! 

Men nå må jeg nesten stikke. Skal på håndballtrening. Legger ut et innlegg etter treninga og kanskje med noen bilder av rommet. Noen planer? 

Tirsdagen

Hei!

Da er tirsdagen ferdig. Og endelig ferdig med å male rommet. Jeg ble sååå fornøyd! Det ser omtrent dobblet så stort ut som det det gjorde før. Stor og lyst! Elsker det! Vi har ikke satt opp noen flere hyller og bilder og slikt enn den hylla som er over senga. Det skal selvsagt bli flere møbler og slikt også, siden jeg kun har seng og tvbenk (+tv selvsagt) også klesstativet da. Så det er ganske tomt egentlig, men det skal jo fylles opp litt med sofa og litt sånn. Viser bilder og slikt i morgen! :-) Uansett, som sagt, så ble jeg utrolig fornøyd med veggene! Malemestere - meg og pappa! ♥

I dag har jeg vært med Andrea. Vi tok noen bilder, men ble ikke så mange. Vi filmet også inn noen små videoer som jeg tenkte å sette sammen til en liten video en gang. Hva synes du om bildene?

Mandag

Hei dere!

Da startet første skoledag etter vinterferien. Dagen gikk egentlig veldig fort. Tror uka kommer til å gå utrolig fort også, som den egentlig alltid gjør. Bare Mars igjen også blir det Justin Bieber konsert i April!! Gleder meg utrolig mye og jeg skal dra med verdens beste, Andrea ♥ Det kommer til å bli så utrolig bra med shopping på Strømmen Storsenter og selvsagt det aller beste: konserten! Okey.. hvor mange ganger skal jeg skrive om det her? 

Noen random bilder:Hvordan har deres mandag vært? Har dere noen planer framover? 

Back to school

Hei!

Ferien gikk så alt for fort.. skulle ønske den varte i en uke til. Uansett har jeg hatt en utrolig fin vinterferie. Har gjort noe stort sett hele tiden. Har hatt besøk av broren min, tante, onkel og søskenbarn. Det ble mye skigåing, slalåm, mange lange og koselige kvelder med god mat og spill. Alle tror jeg faktisk hadde det utrolig gøy! Jeg har også startet på å male rommet (mangler kun en vegg) så det tror jeg kommer til å bli utrolig bra! :-) Jeg er veldig fornøyd med vinterferien og starter nå nedtellingen til påskeferie, haha! 

Det er egentlig nesten trist å dra tilbake på skola etter en så fin vinterferie-uke. Menmen.. det er uansett ikke så lenge til påskeferien! 

Har dere hatt en fin vinterferie? :-) 

 

Ferien tar snart slutt

Hei!

Har vært på Savalen og kjørt slalåm med søskenbarna mine i dag. Veldig gøy! Tok ikke med kameraet dit, så ble ingen bilder derifra. Uansett.. før vi dro dit begynte jeg og pappa å male rommet mitt. Tror det blir veldig bra og gleder meg ihvertfall til vi er ferdige! :-) Kan ta noen bilder av det som jeg kan vise dere senere i dag om dere vil!

Omtrent alt jeg tenker på nå er at ferien snart tar slutt. Er egentlig litt trist. Haha. Det er jo så godt å tenke på at man kan sove så lenge man vil og gjøre det man vil!Hva har dere gjort i dag?


Oppsumering - dagen

Hei!

Var jo som sagt på skitur i dag. Tok med kameraet i tilfelle det ble sol og skikkelig fint og det ble det så tok noen bilder. Disse bildene viser jeg dere i et innlegg i morgen tidlig. (forhåndspubliserer til 9 tiden eller noe..) Var en passende lang tur og veldig koselig!  Da vi kom hjem kom Ingvill en tur og vi tok noen bilder. Haha. Ble veldig mange seriøse bilder må jeg si. 

I 7-tiden dro vi til bestemor og spiste taco med onkel, tante og søskenbarn. Utrolig godt, som taco alltid er! Så ble det film resten og det var selvsagt veldig koseliiig! :-) Tok ikke med kameraet dit, så blir ingen bilder derifra, men i alle fall noen bilder fra før i dag.


Haha - et seriøst bilde

Hva har dere gjort i dag?

Planer?

Hei!

Dagen i dag har gått ut på at vi har flyttet ut klesskapet, bokhylla og en komode fra rommet mitt og inn til et annet rom ved siden av. Det var så stappa på rommet så jeg ville få ut noe så jeg får plass til sofa, tv sminkebord og sånt. Ihvertfall er planen å få ut skrivebordet i dag også. Så da blir det å male rommet på onsdag! Tror det blir utrolig bra, så gleder meg iallefall til å se resultatet etter maling og få inn noen nye møbler og slikt. Jeg kommer ikke til å ta noen bilder av rommet nå, fordi det er fryktelig rotete. Men om dere vil så kan jeg godt ta noen bilder når vi maler, så dere får se! :-)

Ellers har det snødd helt fryktelig mye i dag. Det begynte å snø halv 7 i morres og siden da har det snødd. Så det vil si at det har kommet utrolig mye nå. Planen for i dag var egentlig å dra på Savalen og kjøre slalåm, men dere kan vel tenke dere at det ble nok ikke noe av i dette været. Får håpe at det blir bedre i morgen, så vi kanksje drar en tur da! 

 

Uansett så tenkte jeg å si at Agnes Lovise har en konkuranse på bloggen sin der dere kan vinne masse fint. Sminke ++ Ambefaler og ta en titt og melde seg på! Dere kan finne konkuransen HER! 

Hva har dere gjort i dag? :-)

 

Søndagen min

Hei dere!

I dag var det håndballkamp i Ålen. Vi dro dit rundt kvart over 1 eller noe. Det var sånn åpningskamp for den nye hallen i Ålen, så det var stappfult på tribuna og veldig mye støy, men uansett så var det ganske gøy.

Ellers har det ikke skjedd noe mer. Skal bare slappe av resten av dagen med film og godteri! :-)

Hva har dere gjort i dag?

VINTERFERIE

Hei!

ååå, GOD VINTERFERIE! Såå godt å tenke på at man har en hel uke foran seg. Jeg skal iallefall slappe av og sove ut, male rommet mitt, dra til Trondheim og få besøk. Faktisk så fikk vi besøk av storeboren min i dag, så han skal nok hjelpe til med å male mitt og slikt. Så tror det blir utrolig bra og jeg gleder meg! :-)

Dagen i dag var en vanlig skoledag bare med ski på slutten av dagen. Var ganske gøy da vi kom frem dit vi skulle og der hadde vi litt konkuranser. Skiene mine har ikke blitt brukt denne vinteren som har startet nå, så det var igjen smøring fra i fjor, så da må jeg si at det gikk veldig bra å skøyte med de. Nei, det var omtrent umulig, det stoppet opp hver gang jeg skulle komme framover, så det funket ikke. Haha

Har du vinterferie nå? eller hadde dere i forige uke?

Hold ut!

Hei dere!

Beklager for at det ikke ble noe blogging i går, men jeg glemte det rett og slett. Og bloggingen min har vært utrolig dårlig i det siste, fordi jeg har NULL inspirasjon. Så det hadde vært veldig fint om dere kom med forslag. 

Over til noe annet. Nå... er det bare 3 dager igjen, så er det faktisk vinterferie. Det blir så bra! Godt med ferie. Vi får besøk på fredag og vi skal til Trondheim og male og mer! Håper i alle fall de få dagene som er igjen av uka går fort! :-)

Uansett ble jeg med Ingvill hjem i dag. Vi gjorde egentlig bare lekser for å få unnagjort litt. Ellers så har jeg ikke gjort noe i dag eller i går. Untatt, som vanlig, fotball og håndballtrening i går. 

Hva synes du? 

Herlig søndag

Heii!

Har egentlig vært en veldig avslappende dag i dag. Startet dagen med å bake boller siden det er fastelaven. Tok noen bilder og slikt og skulle blogge før jeg dro på håndballkamp, men så var klokka plutselig kvart på 3 og vi skulle møtes kvart over, så ble ikke noe blogging før kampen. Standard unskylding? 

Johanne har bursdag i dag, så det ble kake etter kampen i dag. Både sjokoladekake og muffins faktisk, siden ei på laget hadde tatt med muffins, mmm! ♥

Hva har dere gjort i dag? 

09.02.2013

Heii!

Har jo, som dere vet, overnattet hos Ingrid Marie fra i går til i dag. Det var veldig koselig! Ble kun et innlegg i går og det ble veldig kort. Men gjorde så mye, så rakk egentlig ikke å ta fram dataen og skrive et skikkelig innlegg, så det ble mobilblogging og mobilbilder. Menmen, håper det går fint. Vi tok noen bilder i gårkveld, men da tok vi ikke med kameraet mitt, så jeg har ikke de bildene, men vi tok noen i dag med speilrefleksen min. Det ble rett og slett ingen fine bilder av meg. Så la bare ut et, selv om det ikke var fint det heller. 

Hva har dere gjort i dag?

Dårlig tid


Hei alle!

Det ble litt dumt i dag. Jeg tok bilder og slikt da jeg kom hjem for å blogge før jeg dro på trening. Så la jeg minnebrikken ved dataen fordi jeg skulle huske på å legge inn bildene. Også satt jeg meg ned med lekser. Så var klokka selvfølgelig plutselig halv 6 og jeg måtte skifte og dra på trening. Så beklager for det. Også har jeg sittet fra jeg kom hjem til nå med hodet i naturfag boka. Det er nemlig naturfagprøve i morgen.

Etter skola dro jeg på Eurosko og kikket litt siden det er salg på mye fint der nå. Kjøpte meg pumps som kostet 799 før, men som var satt ned til 299 (!!) Tenkte å lage en innkjøpsvideo fra den siste tiden om en liten stund, så viser dere de da! :-)

Hva sier dere til innkjøpsvideo?

 

Ikke lenge igjen

Heisann

En helt vanlig tirsdag i dag. Gleder meg såååånn til vinterferien. Har jo sagt det før. Men kan rett og slett ikke få sagt det nok. Det blir bare så utrolig godt med ferien. Kan IKKE VENTE! Da skal jeg få spilt inn noen videoer, hvis det ikke blir alt for travelt. Men da er det bare å komme med masse videoforslag! :-)

I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst. Ingen treninger i dag og har ikke fått besøk eller vært på besøk. Egentlig godt å bare være hjemme og slappe av og en gang i blant! :-)

Gammelt 

Gleder dere dere til vinterferie? :D:D

BILDER - Andrea og meg

Hei dere!

I dag har jeg hatt besøk av Andrea. Vi tok bilder, så legger dem selvsagt ut. Andrea har lagd seg blogg som du kan finne HER! Vi hadde det kjempe gøy! Vi kan seriøst ikke være sammen uten å få latterkrampe. Så da sier det seg selv hvor gøy vi har det og tenkte på hvordan rommet mitt kommer til å bli etter maling og nye møbler og slikt. Vi begge tror og håper det blir veldig bra. Legger ut et innlegg med bilder og slikt når vi maler, så kan jeg forklare nærmere da! :-)

Senere i dag spilte jeg håndballkamp. Vi tapte igjen. Jaja. Uansett er det kjempe gøy uansett om vi taper eller ikke, haha! Det sier den dårlige taperen meg, haha, jaja! Nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av kvelden og desverre tenke på at det er skole i morra. Uansett er det bare igjen 2 uker, så er det VINTERFERIE! Nedtellingen av de to ukene starter i morgen! Stay strong, Mariann!

Her er ihvertfall bildene vi tok i dag:
Hva synes du om bildene?

 

Drar på håndballkamp

Heii!

I dag drar vi med minibussen til Stølen for å spille håndballkamp. Tror ikke vi har møtt laget før, så det blir nok ganske morsomt og spennende. Vi drar halv 2 og kommer hjem i kveld en gang, så det blir ikke noe blogging i ettermiddag. Da blir det i kveld! :-) Vi får ihvertfall håpe at kampen ender bra, som den ihvertfall en sjelden gang kan gjøre. Jaja, uansett om vi taper eller ikke er det gøy og spille :-)

Tror det blir en tur innom en koisk eller butikk eller noe for å kjøpe litt mat og drikke til hjemturen. Hva er planen deres for lørdagen?

Herlig med fredag

Hei dere!

Nå er det helg igjen. Så godt! Gleder meg mest til vinterferien når jeg har planer og jeg faktisk kan rekke å male rommet mitt istedenfor å stresse i en helg. Ahh, gleder meg. Det kommer til å bli mye lysere og det vil se større ut og alt! :-) 

Nå har jeg hatt besøk av Ingjerd-Helene og Ingvill. Vi er som vanlig veldiiig sosiale og sitter på skype på dataen og spiller wii. Gøøy! Ellers har det ikke skjedd stort i dag, bare en vanlig skoledag med skøyter i de 2 siste timene. Hva har dere gjort i dag?

Venter på vinterferien

Heii

Det her var jo bare min andre dag på skola denne uka, så kan ikke si at jeg er dødsliten etter en lang uke. Uansett var det bare en vanlig skoledag egentlig, men fikk kake i musikken etter sumsamlinga i går! Sååå godt! :-)

Så ellers har det bare vært en helt vanlig torsdag. Venter på vintetferien nå! Har planer ut hele vinterferien tror jeg. Skal b.la: male rommet hvitt, få besøk og sikkert mere. Gleder meg til en uke fri fra skole og lekser. Man kan liksom bare tenke på at man har hele dagen og ikke være bekymret for å være sliten og trøtt dagen etterpå. Det er bare å sove ut. Men uansett så gleder jeg meg utrolig mye! Og enda mer med tanke på at jeg skal få omtrent et nytt rom på en måte. Det blir mye lysere og sånt! :-) Jeg vet ihvertfall hvordan jeg vil ha det! Har dere noen planer for vinterferien? haha

Trondheim innkjøp

Hei alle!

Unskyld for kun et innlegg i går. Men var jo syk så hadde ikke noe lyst til å ordne meg og ta noen bilder, så derfor ble det kun et lite, dårlig innlegg. Men uansett så har jeg blitt litt bedre fra i går til i dag, så tipper jeg er frisk igjen til i morgen og drar på skolen da. Det var ganske kjedelig å ikke være på skola i dag, siden vi hadde summesse. Der det var underholdning og koisk og boder og alt! Det er en slags ungdomsbedrift eller hva jeg skal kalle det. Men vi har ihvertfall lagd luer i design og redisign på skola som vi skulle ha med på messen i dag. Det hørtes ganske gøy ut da jeg leste det på bloggen til Ingjerd-Helene. Menmen, det ble ihvertfall Trondheim tur på meg! :-)79 krUtrolig nok kun 39 kr (!!)

Uansett ... idag ble det tur til reguleringstannlegen i Trondheim. Tannlegen gjorde egentlig ingen verdens ting. Jeg gikk inn fem over halv 12 og kom ut 10 over halv, lang prosess? Haha, jaja. Det eneste som tannlegen gjorde var å stramme gommen, (en type regulering bare at du kan ta den av og på, ikke sånn med klosser - kun en streng) som skal støtte opp tennene etter reguleringen er tatt av. Da tenkte jo vi at vi kom til å få god tid til å finne IKEA, men neida. Vi brukte en time. Vi fant det ihvertfall tilslutt og da ble det et klesstativ og et bord til rommet mitt. (De bildene som dere ser over er ikke tatt på rommet om noen lurer) Det ble ingen klesinnkjøp siden vi ikke rakk på City Syd (måtte hjem til 4) så ble bare på IKEA ;-)

Hva synes dere? Har dere vært i - eller bor dere i Trondheim? Har dere harr regulering? 

Hjemme i dag

Hello!

I går var jeg egentlig ikke i form. Var slapp og hadde vondt i hodet hele dagen, men var alikevell på skola. Jeg var heller ikke noebedre i dag, så ble hjemme i dag. Har ikke gjort annet enn å se på youtubevideoer, spilt på ipadden og sett på tv. Så egentlig en lang og kjedelig dag. 

Tenkte å si noe til dere. Jeg tenkte å starte med ukens spørsmål om dere har noe nytte av det. Isåfall hvis dere har spørsmål, så er det bare å spørre så kan jeg samle opp spørsmål og lage en spørsmålsrunde (video) og spørsmålsinnlegg hver uke om det blir noen spørsmål etterhvert.

Hvor er genseren fra?Bedre bilde av den:Fikk et spørsmål om hvor denne er fra. Tenkte bare å skrive det i et innlegg og ikke i komentarfeltet, så flere ser det her. Uansett så er den fra Cubus! :-)

God morgen (formiddag)

Heeiisann!

Er vel ikke helt morgen, er vel mer formiddag hah. Jeg har vært oppe en liten stund nå og styret med brownies. Satser på at denne blir bedre enn den jeg og Ingvill lagde sist - den ble hard og det skjer liksom hver eneste gang jeg og Ingvill lager brownies. En gang skulle vi ha med på skoleavslutning og vi ble sååå fornøyd og vi skrev på 7 trinn og slikt på kaka også . . . ble den knallhard. Den kunne vi jo ikke ha med til avslutning og gjett om vi ble skuffa da ... Haha, jaja. 

Uansett så tar jeg dagen helt med ro fram til jeg skal på bursdag halv 7 i kveld. Har ordna gave og sånt, så har ingen flere planer. Men må velge ut et antrekk jeg kan bruke. Tenkte kanskje på shorts og topp, men er ikke sikker. Ihvertfall skal jeg prøve å få postet outfit før jeg drar! :-)Gammelt

Hva driver du med i dag?

The moon on a fridayI dag har jeg som sagt vært med Ingjerd-Helene hjem. Vi gjør som vanlig ikke noe spesielt. Men vi filma inn en romvideo til Ingjerd-H som kommer senere på bloggen hennes! Jeg hadde ikke med kameraet mitt, så har ingen bilder, siden vi bare brukte hennes kamera.

Men uansett. Nå er det fredaaaag! Og har litt planer for helgen faktisk. Skal på overnattingsbursdag i morgen. Tar med kameraet! Det blir ihvertfall veldig koselig. Det blir en del på bursdagen tror jeg, rundt 10 eller noe!Noen planer for helgen?

Lang dag

Heeeeeeeeei!

I dag har det vært en ganske så lang dag. Skole, billedkunst og trening. Det er egentlig det torsdager går ut på. Det blir liksom alltid sånn at når jeg og Ingjerd-Helene (link) skal på billedkunst, skal vi liksom raske oss ned på spar og kjøpe mat også fort til billedkunst. Men vi kommer selvsagt alltid 3 min forseint fordi vi ALLTID kommer ut fra spar 1 min over 3 og vi starer 3. 

Anyways... fredag i morgen folkens. Skal bli med Ingjerd-Helene hjem etter skola, så noen bilder blir det. Har uansett laget et lite innlegg som kommer senere i kveld! :-)

Prøvde å ta noen bilder i stad, men dem ble ikke fine. Så legger ikke ut noen av dem. Legger ut noen arkivbilder.

Hva har du gjort i dag? 

Man kan aldri bli lei av helg

Heeeei!

I går fikk vi skolegensere. Jeg bestilte meg ikke genser, men bukse. Hadde egentlig tenkt å bestille meg sånn "pels"-genser og, men den var veldig dyr, så bestilte meg bukse. Tror jeg bestiller meg sånn pelsgenser senere eller om jeg finner det når jeg skal til Oslo med Andrea i april! (Justin Bieber konsert, ææææ!!) Prøvde å ta noen bilder istad, for det første er jeg nydusja og det ble så mørkt - skal lære meg og ta nesten med en gang jeg kommer hjem fra skola :-)

Har vært på håndballtrening og må pugge litt til franskprøva som er i morgen. Nå er jeg egentlig veldig klar for helg igjen selv om det bare er onsdag. Det er bare så godt med helg, da kan jeg ta bilder i lyset og slappe av!
Hva har dere gjort i dag? standaaaard

Mandag hver dag?

Heii!

Det er så trist med mandager. Haha. Mandagblablabla.. Det er liksom så lite gøy å tenke på at det er tirsdag, onsdag, torsdag og fredag også er det helg. Lenge til. Men uansett så går dagene sinnsykt fort. Vi er allerede 21 dager inne i 2013! 

Uansett så har jeg vært på hånball og fotball-trening rett etter skola. Ble nokså sliten etter to økter, men alltid godt å trene. 

Hva har du gjort i dag?

(Bildet over: hos Ingjerd-Helene)


Drar til Johanne

Hei dere

Johanne kommer å henter meg rundt 2-tiden, så vi drar til henne en tur. Vi har jo lovt dere å lage videoer og det skal vi gjøre i dag. Vi skal lage spørsmålsrunde, siden vi fikk inn noen spørsmål, men vi skal kanskje lage en eller fler til også. Så pliiiiis kom med forslag! Halo, dere har sjansen til å få sett en video, så si hvilke videoer DU har lyst til å se! :-)

Uansett... Har ikke gjort noe i dag. Har bare vært inne og kost meg med en god frokost og en kopp kakao. Godt å ta litt kakao med tanke på hvor kaldt det er ute nå. Eller nå er det ikke så aller værst. Det var mye kaldere den uke som var nå. Rundt -30 hver dag. Nå er det bare -20 som ihvertfall er mye bedre enn -30. Får håpe det blir -20 og under, så vi kanskje snart får starte å male rommet mitt! :-)

Hva skal du gjøre i dag? // Kom såå gjerne med forslag til videoer! :-)

Dagens

Heiisann

Har vært hos Ingjerd-Helene en tur i dag. Vi så på videoer på youtube og tok bilder. Vi tok sinnsykt mange og rare bilder, så legger ikke ut alle. Men uansett så hadde vi det veldig gøy.

Jeg driver også og ser på møbler og klesstativ og pynteting og slikt til rommet mitt, siden jeg har planer om å male og få inn nye møbler. Jeg skal bestille meg et sånn klesstativ fra Ikea. Også skal jeg kanskje få inn en hvit hylle og en sofa. Jeg skal ikke male det med en gang, siden det er såpass kaldt ute (eller veldig kaldt, rundt -30 hver dag, brrrr..) så det blir ikke med en gang, men etterhvert utover vinteren når kulda gir seg litt ihvertfall.Hva synes du om bildene? Har du planer om nytt rom?

Vanlig torsdag

Dream outfit

 

Heii
Har bare vært på trening og billedkunst og har som vanlig ikke noe spessielt å blogge om. Det er liksom ikke noe mye å blogge om foritden, så hadde blitt veldig glad om dere kome med tips til innlegg og videoer. Tenkte kanskje å lage sånn 10 favorittprodukter-video eller noe. Hva sier dere til det? 
I morgen er det ihvertfall fredag, igjen. Så er det helg også skal jeg kanskje dra til Johanne en tur og lage video som vi har lovt dere. Det er enda tid til å komme med forslag, men det blir ihvertfall spørsmålsrunde, siden vi har fått inn noen spørsmål. Men bare å komme med mer forslag! :-)
 
Hva synes du om "dream outfitet"? Hva har du gjort i dag? 

Spørsmålsrunde!

Hei mine kjære lesere! Nå må dere kjappe dere å sende inn spørsmål til spørsmalsrunde i kveld. Skal ha den med min kjære aller beste i HELE verden... Johanne <3 Elsker deg! Kom med spørsmål da, please... Så kommer den i kveld. Må gå no, det er kaldt her!

-Mariann

På vei ut

Heisann

Nå må jeg bare srkive et litt raskt innlegg, skal nemelig på bursdag kl 4. Eller vi skal dra fra Ingjerd-Helene kl 4 for å kjøre til Savalen. Der ska vi bade og kose oss, så drar vi tilbake til Tynset for å spise Kebab House. Så nå skal jeg bare spise litt, siden det ikke blir mat i kveld. 

Idag har vi spilt to håndballkamper. Vi vant den ene og tapte den andre. Stoltstolt over laget, haha

Etter bursdagen skal, som sagt Johanne overnatte hos meg. HUUUUUSK å komme med videoforslag til meg og Johanne! :-) Oppdaterer dere senere med bilder fra bursdagen.

Hva har dere gjort i dag og hva skal dere resten av dagen?

Sweet friday


Sweet little things

Noen som kan si meg hvordan man får det bedre enn dette? Er det noe med lukkertiden eller noe?? :-)

hhah


Hallo

Ingvill kom en tur i dag. Vi var nede og fiksa oss til ballet. Eller vi prøvde ut krølltang og sminke og slikt. Kjolen min har ikke kommet og ballet er på mandag, så vi får satse på at den kommer enten i morgen eller senest på mandag. Jeg har noen andre kjoler som jeg kan bruke i tilfelle, men den jeg har bestilt meg passer liksom mye bedre til ball, så vi får håpe at den kommer i tide! :-) Jeg har skrevet et innlegg om det før, men uansett så kan dere finne den HER! 

Og nå er det helg, AGAIIIIN, endelig. Egentlig så går ukene så fort at det føltes ut som om det var mandag i går? Men det er altså fredag allerede, igjen. Men unasett, nå har jeg rydda litt og støvsuga rommet mitt fordi, som sagt, jeg får overnattingsbesøk etter bursdagen i morgen. Av Johanne. Det er faktisk første gangen jeg har overnattingsbesøk av henne, så det blir kjempe koselig! :-)

Og forresten ... husk og kom med masse forslag til hvilke videoer jeg og Johanne kan lage! Køddesminkevideo? Mågjørevideo? Spørsmålsrunde? Dere bestemmer! :-)

Hva har dere gjort i dag?  

Dagens relax
Heii

Var på billedkunst etter skola så kom en halv time etter fotballtreningen hadde starta. Men fikk fortsatt en time trening så ble litt alikevell. 

Nå er det torsdag. Allerede? Bare fredag igjen så er det helg, igjen. Flere som synes ukene går så sinnsykt fort? Lørdagen blir en ganske morsom dag/kveld. Da skal jeg på bursdag fra 4 til 8 på Savalen basseng. Tar med kameraet. Også skal Johanne bli med til meg og overnatte. Vi tenkte å lage en video, som jeg kan legge ut. Men vi trenger tips. Mågjørevideo? Køddesminkevideo? Spørsmålsrunde? Isåfall så svarer selvsagt vi begge to om det blir spørmsålsrunde. Håper vi får flere tips så jeg kan legge ut noen videoer til dere! :-)Hva skal dere i helgen?

Travel søndag

Hei

Har vært en ganske travel dag i dag. Våknet halv 9 og skulle dra med minibuss til Rennebu for å spille håndballkamp. Vi vant akuratt ikke. Vi leda med ett mål da det var igjen 1 min, så scorte dem og then; the time was up. Jaja, 1 poeng er bedre en 0. Følte det egentlig var en veldig bra og jevn kamp for begge lagene. Så men omtrent en gang jeg kom hjem dro jeg til Ingvill for å se på den utroliiig fine kjolen hennes og slikt, så ble det kveldsmat hos bestemor, så fikk ikke oppdatert før nå, desverre. Men bedre en ingenting, sant?

Det er bare det jeg har gjort i dag. Bare og bare. Det ble jo som sagt ganske travelt. Men nå har jeg lagd en header til Ingjerd-Helene som har lagd seg blogg som dere finner HER! Men det som er, er at jeg ikke får til å sette den inn. Men uansett, kan vise dere et bilde av den:I morgen er det mandag igjen. Blir en del trening i morgen siden det blir gym på skolen også håndballtrening og fotball trening etter der. Får se om jeg orker begge treningene, men. Blogges i morgen!Hva har  du gjort i dag?

Mine nyttårsforsetter

Hei

(Nesten) alle blogger har laget et nyttårsforsettinnlegg, så måtte bare skrive et jeg og. Dette ble liksom 3 dager etter nyttår, men.. ja. Det ble heller ikke noe mye i det hele tatt, kom nemlig ikke på noe mer..

- Begynne med videoblogger (Bare å komme med forslag!) Dette har jeg vært så utrolig dårlig til. For det første, får jeg liksom aldri tid, men det får jeg jo ofte.. men rett og slett fordi jeg har null ide om hvilke videoer. 

Jobbe enda bedre med skolen. Jeg gjør lekser og pugger og slikt, men jeg skal gjøre det enda bedre og pugge hardere. For jeg vil virkelig starte ungdomsskolen ganske bra. 

- Ikke alltdi tenkte på hva andre mener. Jeg tenker alltid om hva folk vil mene hvis jeg sier eller gjør noe. Dette skal jeg slutte med! Jeg skal tenke og ha mine egne meninger.


Har du noen nyttårsforsetter?

tilbake til hverdagen

Heisann

Da startet man dagen med en time med matte fra 8 til kvart på 9 eller noe, så var det språkvalg, gym og valgfag, så var dagen over. Ble egentlig litt slitsom å starte 8, siden det er første dagen etter ferien og sånt. Men klarte meg gjennom dagen, haha. 

Fotballtreninga starta igjen i dag, så var på det fra 4 til halv 6. Nå skal jeg sette meg ned og gjøre hele 13 matte oppgaver og 4 engelskoppgaver. Hah.. neida, er ikke lekser denne uka, heldigvis. Er jo bare fredagen igjen så er det helg. Og jeg har faktisk planer om å pusse/male rommet mitt, så får se om det blir i helgen.røøøød..

Hva har dere gjort første, eller andre, skoledag?

 

 

Over allerede?

Hei

Da var dette siste dagen i juleferien? Tiden flyr så innmari fort. Det er jo ikke lenge siden ferien startet, og i morgen skal jeg opp halv 7, for å starte skole dagen kl. 8 med matte i førsetime. Synes dem kunne ha vært litt snill mot oss og latt oss ihvertfall starte 9 og ikke 8, haha. Jaja, anyways ... kom netopp inn døren etter en treningsøkt med håndball; fra 6 til halv 8. Så skal snart spise og hoppe i dusjen. Unskyld forkun en oppdatering i dag, men har hvert med Ingvill i dag og vi spilte sims (lovelovelovelove hehh) også var vi ute og bare nøt den halv meteren med snø som har kommet, kanskje det ENDELIG blir vinter og at snøen bare ikke går vekk etter en uke nå?Bilde fra i går


Noen som klarer å gjette hva dette blir? 

Startet dere i dag eller i morgen?

GODT NYTTÅR ALLE!

Hei verdens beste lesere! ?

Siste dagen i dette året nå! I morgen er det utrolig nok 1. januar. Desember har bare gått såååå utrolig fort; kan egentlig ikke tro at det er 2013 i morgen. Men uansett ... det kommer til å bli en fin kveld. Vi skal til bestemor og spise god mat, så drar vi hjem føt 12 en gang og sender opp raketter! :-) Skal ihvertfall dele bilder med dere!

Jeg har sett på denne bloggen HER og fått tips til å ta gode bilder av fyrverkerig;

-Lang lukkertid

-Skru av blitsen

+ mer! Så les innlegget HER for å få vite mer!


I dag sto jeg opp kl 8 for å dra til "senteret" kl 9 og stripe håret kl 10. Jeg stripa det selvsagt lysere og jeg ble driiiit fornøyd! Jeg stripa det for ca 1/2 år siden, men det har blitt en del ettervekst og fargen begynte å bli litt gul på en måte. Jeg tok ikke noen skikkelige "før og etter"-bilder og jeg har ingen bilder nå som viser det skikkelig, det eneste som jeg tok så stripene skulle synes, ble utydelig, så kan heller vise dere et ordentlig bilde senere! 

Jeg og Andrea gikk litt rundt på cubus og litt sånt. Kjøpte meg tre ting, som jeg kan vise i et innlegg senere i kveld. Så dro vi hjem til Andrea og avtalte at vi skulle ha en jentekveld i morgen. Blir sikkert veldig koselig; med Andrea, Malin, Ingjerd-Helene og meg. Blir spilling, bilder, masse godteri og brus, filming og musikk og mye mer kos. Tar med kameraet! ;-)

Her er det et bilde av mitt nye hår, men det ble litt utydelig og stripene synes ikke så veldig godt, men, som sagt, skal ta noen bedre bilder i kveld eller i morgen! :-)

Håper alle får en finfin kveld oooooooooog GODT NYTTÅR ALLE FINE!! ♥♥

på vei ut

Ble utydelig fordi kameraet ikke var i fokus; fant det ikke ut før nå ...

Hei

Jeg og Ingjerd-Helene våkna kl. 12 i dag, så ble ikke så mye tid på Savalen, når vi ikke dro før halv 2 og det stenger 3. Så det ble en time å kjøre slalåm på. Blir kanskje i morra også. Men ihvertfall ... nå er i på vei ut av døra for å ta bilder, så oppdaterer dere senere på det. Etter på skal jeg til Ingjerd-Helene. 

Her er ihvertfall neggelakken (depend) jeg tok på i går. Den er litt hudfarga, så synes ikke så godt

Hva går deres dager til?

Nails

Heihei!
Jeg og Ingjerd-Helene har egentlig ikke gjort noe særlig spesielt; sittet på dataen og tatt på neggelakk.
Kan vis litt mer og bedre bilder fra neglene og selve neggellakken i morgen? :-)

I morgen blir det kanskje en tur til Savalen igjen, så kan jeg lade opp kameraet og ta med det, så dere får bedre bilder enn iPhone-bilder hele tida(som det har blitt mye av i det siste) Også skal vi ut og ta noen bilder i morgen, så kan vise det og litt outfit og sånt.
Dere skal ihvertfall få litt mer bilder og bedre innlegg i morgen, da har jeg nemlig bedre tid.
Tror jeg lager en video i morgen (kanskje) hvis jeg for tid!

Nå ligger vi i senga og spiller og sånt, så ble ikke noen bilder av oss nå, men, som sagt, lover mye mer bilder i morgen!

Hvilket kamera bruker du til å ta bilder?

JULEFERIE

Hei!

Hadde en koselig dag med litt spørsmål og slikt med grupper på førsten av dagen, så ble det fotball- og håndballkamp. (10.klasse mot lærerne) Lærerne vant begge kampene! Så var det en fin forestilling til ti på ett, eller noe... SÅÅÅÅ; JULEFERIE!!(!!!!!!) Utrolig godt med en velfortjent (hah) juleferie! Får sikkert god tid til å filme inn en video og giveaways! Og det aller beste er at det er lørdag og søndag, så er julaften på mandag! Blir koselig med mat og besøk og gaver. Gleder meg! 

Nå har nettopp besøket mitt dratt, så sitter på snapchat og facebook. Ellers skjer det ikke noe særlig. Men i går så lasta jeg ned alle de 1401 bildene fra mobilen til dataen og siden jeg ikke har tatt noen bilder nå, så kan jeg bare slenge med noen random bilder til dere.


LYKKE!

Hadde dere noen avslutning på skola? Håper alle får en FIIIN JULEFERIE!

My life

Hei

Sorry for dårlig blogging i det siste, men jeg har ikke hatt noe spennende å skrive om. Har ikke det nå heller egentlig, but hello! Livet mitt er ikke spesielt innteresant liv jeg heller! :P

Var egentlig en bra skoledag med valgfag på slutten. Jeg går på design og re-design som er kjempe gøy! Men det som var aller best med dagen var at fransken må ha vært den beste skoletimen noensinne! Først var vi på dataen, hørte på musikk og lagde julekort. Så kom frankslæreren inn med to (liter) med julebrus, skjokolade og pepperkaker! Verdens beste lærer, uten tvil! Så fikk vi sitte på facebook, og egentlig det vi ville på dataen og kose oss med brus og goddis.

Var ikke på skolen i går, men fikk desverre ikke spilt inn video til dere. Men kan få gjort det i juleferien, da som jeg har så god tid til å filme, gjøre det jeg vil og blogge! Siste dagen på skolen i morgen! Blir nok en utrolig koselig dag i morgen. For da får vi ha med litt julebakst og litt brus også blir det ikke noe fag. Så skal lærerne spille mot 10. klasse i fotball og håndball! Blir kjempe gøy! Og det beste av alt: vi slutter halv 1! :-)

I kveld var jeg hos bestemor så hun kunne fikse kjolen som var for lang. Dere så sikkert at jeg hadde kjøpt en hvit blonderkjole? Den bytta jeg inn i svart, fordi jeg ville ha den på julaften og kanskje på ballet og svart (synes jeg ihvertfall) er mer jule-farge enn hvit! ;-) Så satte vi opp juletreet og så på The Julekalender. Det er så morsomt med julekalender på tv, da får jeg mye mer julestemning! 

 Husker dere at jeg sa jeg kunne ha noen givaways i desember? Jeg skal nemlig prøve å lage en til dere! Så følg med de siste dagene før desember!

Har dere noe spessielt på skolen om avslutning eller noe?

Video på vei!Hei!

Nå har jeg nettopp spilt inn en video til dere. Ble ganske klein haha. Men håper dere liker den da. Kommer nok i kveld eller morgen tipper jeg. 

Tenkte også å lage en video til dere på onsdag, fordi da skal jeg nemlig ta meg fri fra skola. Men først må jeg få vite om jeg har 6 eller fler flexi-timer. (Får dere som ikke vet hva det er: Det er sånn at man kan gå på skolen en time før og etter skolen, to dager i uka, for å gjøre lesker.) Så satser på at det blir fri da, hvis jeg har nok timer  ... Håper det! :-)ææh.. ble bare stygge bilder i dag

I dag fikk jeg denne utroliiig gode lepomaden fra Nivea. (luke 17) Hadde ikke akuratt denne fra før, men har to andre, som bare er forskjellige lukter/smaker, og denne er den beste. Står "cranberry & raspberry." Den lukter utrolig godt og disse lepomadene får man til og med litt lys, fin farge av også.

I morgen på skola, skal vi ha filmpremiere, med rødløper, "hollywood"-style og greier. Med rødløper til og med! Blir nok kjempe kos og kult! Vi har nemlig lagd en video om oss selv. Så har læreren spleiset sammen alt til en hel video! Tror det blir veeeldig flaut når det kommer til meg ... haha! Menmen, må vel velge ut noen freshe klær i morgen som passer til Hollywood! 

Haha

Synes?

Siste innspurt i julegavehandlingen
Heisann!

Denne søndagen gikk til siste innspurt med julegavehandling. Ble et lite innkjøp til meg selv og, så tenkte kanskje å lage en liten innkjøpsvideo? Ellers har jeg ikke gjort noe særlig i dag. Jeg og noen venner skulle egentlig på kino i dag, men så skulle 3 av dem på bursdag, så det blir flytta till onsdag i steden for. Blir koselig! ♥

luke 12

luke 13

luke 14

luke 15

luke 16

Fikk forresten et spøsmål for en stund siden som jeg har glemt å svare på. Og det var hvem lager kalenderen din? Og det er pappa som lager kalenderen min! :-)

På Cubus i dag var det virkelig helt stappfult, men det var vel sikkert fordi det var søndagsåpent. Også skulle jeg jo handle en del og da  så jeg at summen steg oppover mot 800, da ble jeg virkelig varm, haha.. jeg skjønte jo ingenting for de tingene som jeg kjøpte til meg, hang jo på "50 % og 90 kr" stativet. Sa selfølgelig i fra at det ble feil at det ble såpass dyrt og sa at noe av det hang på disse stativene, så da ble det rundt 500 isteden for 800, fjoo.. :PSnø hjelper på julestemningne, ikke sant? 

Synes? // Er dere ferdig med julegavehandlingen?

 

Finfin dag

Hei!

Kom nettopp hjem fra en super kveld med håndballgruppa. Vi var først på Milano og koste oss med kjempegod pizza. Så ble det en liten tur på byen for å kjøpe litt goddis til filmen, kl 8, "Hobitten" Den varte faktisk i 2 t og 45 min Ble egentlig ganske sliten etter å sitte i kinosalen i nesten 3 timer. Men filmen var ganske spennende og skummel med mange skumle, men samtidlig morsomme, figurer. Haha! 

Ble ihvertfall en kjempe koselig kveld med hele jenter og gutter 14! (håndballgruppe)
Gadd ikke å redigere dem litt lysere nå.. fikk litt dårlig tid til å blogge nå oooog må snart legge meg, er trøtt etter en finfin kveld med gjengen ♥

Før i dag var jeg med Andrea en liten tur på byen for å finne gave til lillesøstra hennes. Dro også på cafe og drakk en varm og god kakao, i kulda, og kake og boller. Kjempe godt og kjempe koselig. Ble en veldig fin dag i dag. 

Kan forresten vise dere det (bittelille) innkjøpet og det jeg har fått i kalenderen den siste tiden, i morgen. Rekker ikke det nå for nå må jeg legge meg.. er egentlig helt trøøøøtt. haha!

Håper dere har hatt en fin dag! 

Synes? // er dere med på håndball?

SUM

Heidere!

Grunnen til at det ble litt sen oppdatering var fordi jeg var på skola til kvart på 3 også skulle jeg til Røros kl. 5, så rakk ikke å oppdatere dere før jeg dro. Uansett... det som skjedde på Røros var at det var SUM-samling, som er håndballtrening bare at Tynset, Røros og Ålen møtes og trener håndball. Det var veldig gøy og veldig koselig å bli litt kjent med nye folk også :-)

Jeg kan vise dere bildene av det jeg fikk i julekalenderen di siste dagene, siden jeg ikke rekker så særlig å ta bilder og styre med det nå. Så jeg viser det i morgen! :-)

Tar bare noen arkivbilderSynes?

5 ting jeg hater

♦ Folk som tror dem er så kul og skal ta oppmerksomheten. Det er bare så irriterende når dem f.eks: skal ha tyggis i timen og liksom tygger sånn at læreren ser det, bare fordi dem tror dem er så kul. Eller når dem sier noe som dem tror er så kult og skal tøffe seg. Unskyld meg, men det er bare så irriterende. 

♦ Folk som klager på at dem er så tjukk, når dem egentlig er helt tynn. Hvis dem står og sier sånn her: "Åå.. jeg er så tjukk" også står det liksom en som er større enn den personen som klager, hvordan tror man at den personen som faktisk er litt sto føler seg da. Bare LA vær å si sånn når du er normal og ikke skal ha noe å klage på.

♦ Folk som skryter av seg selv og tror at dem er noe. Man kan bare la være? Hvis du synes du er flink i noe, så trenger du ikke å si det til alle. Du kan holde det inne eller la dem se deg f.eks: spille fotball, hvis du eks er god i det, og la dem se at du er flink i det isteden for å bryte ut selv.

♦ Når jeg ikke finner noe som helst å ha på meg. 

♦ Når jeg gleder meg til en spesiell da, f.eks: bursdag eller kino eller noe, også er det noe som skjer eller noen ødelegger så blir aalttt surt.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noe du er enig i?

Let it snow

Heija!

14 dager til julaften! 2 uker! Juleferie fredag 21 desember også. Men det jeg savner er snø... halo? Den kan ihvertfall komme FØR julaften. Vi har kanskje en 1/2 cm eller noe sånt, med snø. En dag for ca en måned siden kom det maaaasse snø på en natt også ble den borte igjen... det bare må komme snø før julaften, ellers så blir det ikke ordentlig julestemning.I kalenderen i dag fikk jeg denne utrolig gode shampooen. Den lukter for det første utrolig godt og den gir et glansfult og mykt hår. 

Har nettopp tatt en kjapp dusj etter en hånbaltrening. Gleder meg sånn til lørdag, da er det juleavslutning på håndballen. (blir selfølgelig mere etter nyttår, som dere sikkert skjønner) Da skal vi være med gutter14 også blir det god pizza på Milano (tror jeg) også blir det kino etterpå. Tror det blir utrolig koselig!

Vi har nettopp starta med et prosjekt på skola innenfor naturfag der vi skal lage en powerpoint. Tror det blir ganske spennende og lage det om Big Bang, så må nesten gjøre ferdig litt notarer og slikt til i morgen. Så mye snø er det altså nå, ikke en meter for å si det sånn, haha! Satset ihvertfall på snø til juuuul! ♥

Har dere snø der dere bor? 

Bilder fra bassenget

Heidu!

Nå har jeg vært i bassenget med bestebeste! Det var egentlig veldig mange folk der i dag, som det ikke pleier å være midt i uka, men det var jo gøy for det da. Det er egentlig ingen ting å gjør der, med tanke på at det ikke er sklier eller noe, men det er veldig godt å bare være der, slappe av, hoppe og kaste ball, hahah! :pTok ikke så mange bilder, men kan vel fortsatt dele noen med dere. 

Nam, dobbelthakeSynes?

Video?

Hei dere!

Jeg har sagt til dere at jeg skulle lage en video. Og jeg tenkte at jeg skulle lage "favoritt plagg-video" Tror jeg har sagt det før? Ja.. men uansett, jeg skal spille inn den, men har desverre ikke fått tid enda. Men den skal komme snart! 

I dag skal jeg bare på skola og ha tentamen. Ikke hele dagen, men halvdags. Ellers så har jeg ikke planlagt noe spessielt, skal sikkert møte noen venninner, eller så kan jeg sikkert spille inn videoen i dag, for i dag er det ikke trening eller noe. Håper jeg kan spille inn den så den kan komme nå snart. :-)

Har ikke noen bilder nå, så viser noen bilder fra bursdagen min å år!Haha! Synes?

Takk for at akuratt DU leser min blogg og kommenterer. Det setter jeg utroliiig stor pris på. Tusen takk!

Hva skal dere i dag? Høres det bra ut med video?

Bilder fra dagen - 2. desember

 

Heii!

Det var bare så fint vær i morres, så måtte bare ta noen bilder!

I dag har jeg vært med Ingvill og Ingjerd-Helene. Vi var hos Ingjerd-H og spilt SingStar, haha! Så gøy! 
2. desember gaven var skjokkiiiis, nammi! Og nå sitter jeg og ser på Istid 4, det er sååå gøy, hahah! Flere som har sett den?Hva har dere gjort i dag? Håper dere har hatt en super start på desember og kos dere i kveld! :-)

 //to siste - arkivbilder //


Tentamen - igjen

Heidere!

I dag har vi en tentamen igjen. Hadde jo engelsktentamen i går og i dag har vi nynorsktentamen. Vi har nettopp starta med nynorsk - har hatt to timer med det. Men vi starta ikke så vanskelig da, bare med hokjønn, hannkjønn og det der. Læreren sa hvertfall at det bare er med hokjønn og sånt også skal vi svare på noen spørsmål. Får håpe det går bra, vil gjerne starte ungdomsskola med ganske gode karrakterer! ;-) Flere som har hatt tentamen denne uken? 


Andrea <3 Bloggen hennes HER

Snakkes senere i dag! 

Bryllup 2012

 Hei! 

Har ikke fortalt dere det før, men for ca. en uke siden, altså 17.11.12, var jeg og pappa i bryllup til en på jobben til pappa. Vi dro med toget, på fredagen 16.11 siden det var fri fra skolen den dagen, kl. 15 til Porsgrunn, to timer utenfor Oslo. Det var bare så utroliig gøy! Det var første gangen jeg hadde vært i bryllup, så da ble det jo ekstra spennende! 

Hva synes du?

Besøk

Hei igjen!

Nå har jeg besøk av Ingvill! Vi gjør egentlig ikke noe spesielt. Sitter bare på dataen og cillern, hah! Etterpå, Kl 18, skal jeg på håndballtrening. Har forresten forhåndspublisert en video til dere, den kommer på bloggen i kveld :-) Snakkes søtinger!

(fortsatt bare å komme med masse spørsmål, så blir det spm-video også skal jeg filme inn favoritt plagg i morra!)

Ingvill ♥

(Sorry for dårlige bilder.. Tatt med iPhonen)

28.11.2012

Hei!

Nå har jeg fått inn noen spørsmål til spørsmålrunden. Men det er bare å komme med flere spørsmål. Jo fler spørsmål, jo lengre film og det betyr bedre film! :-) Også har jeg blitt tipset om å lage favoritt plagg-video og det kan jeg sjølsagt gjøre! Den kan jeg spille inn i morgen.  På skola i dag, skjedde det ikke noe spessielt egentlig. Bare fagdag. Men.. jeg fikk vite at vi skal ha engelsk tentamen i morra! Jeg trodde det var norsk-tentamen i morgen, men neida, det er engelsk. Haha! Så må bare pugge. Siden jeg ikke har så mye å blogge om, så skal jeg vise dere de bloggene jeg leser hver dag! (link på bildene)//Også leser jeg andreawestbye.blogg.no HER // Og thislife.blogg.no HER// Og theaaah.blogg.no HER //Fant nemmelig ikke et bilde av de bloggene //

Hvilke blogger leser du?

Hva skal jeg ha?

Hei dere!

Nå har jeg vært på skola. Skjedde ikke noe spseielt. Bare matte, norsk og sånt. Men.. kl 13:30 var jeg til tannlegen, ææææ.. Grudde meg litt men jeg viste at det ikke gjorde noe vondt fordi jeg bare skulle lakke 12 års jekkslene. ;-) Flere som har gjort det eller? // Anyways.. det jeg skulle spørre om var: Skal jeg ha spørsmålsrunde? Jeg tenkte jeg kunne det, men da MÅ dere komme med spørsmål, ellers så blir det ikke noe video! (skriv spørsmålene her og ikke i et annet innlegg, for hvis dere skriver de her er det mye enklere for meg å finne spørsmålene ;-)  Også var det en ting til. Jeg tenkte å ha noen gaver i desember. Men da blir det ikke hver dag, men det blir kanskje en gang i desember, men det blir hvertfall 24. desember! Så følg ekstra med i desember! 


Bare å komme med masse spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget! :-)

Hva har dere gjort i dag? // hvilke videoer vil dere at jeg skal ha?

Tilbake

Heiduu!

Jeg vet. Jeg har ikke blogga på lenge. Det er mest fordi jeg har mista blogglysten her. Men nå tror jeg blogglysten er tilbake, haha! Nå prøver jeg å starte på nytt på en måte, så da kommer det en liten beskrivelse av meg på nytt, selv om den kom på førsten av bloggen. 

Litt om Mariann:

- Spiller fotball og håndball

- Også tegner jeg

- Elsker familie, venner og dyr

- Jeg er 13 år

- Bor på Tynset 

- Inserkter er noe av det verste jeg vet, hjæælp

- Elsker å ta bilder (Nikon <3)

Facebook; Mariann Steen

Instagram: Marste12

Snapchat: Marianns99

Håper du liker bloggen min og alt det du få se; videoer, innkjøp, bilder, outfits, hverdag, trening og mye mer!

Synes?