bilder

Bilder - Andrea og Ingjerd-Helene

Hva synes dere om bildene?

Bildedryss - 17. mai

Hei alle sammen!

Nå har jeg hatt en uforbredt bloggfri tid. Sa jo ikke noe om det på bloggen men det var jo 17. mai. Jeg koste meg med gode venner, familie, gikk i tog, tok bilder og ikke minst så spiste jeg masse is. Det ble 7 is til sammen på hele dagen. Det er skikkelig koselig å gå i tog, og i år var vi veldig heldig med været! Det regnet ikke noe som helst og det var fryktelig varmt - noe som var innmari godt! :-) Jeg gikk ikke i bunad i år, så det ble ikke så aller varmt til meg, men for dem som gikk i en lang, tung og varm bunad ble det passende varmt til tror jeg. Så etter toget dro jeg og Ida Marie ned på koisken og kjøpte oss is! Det som møtte oss inne der var to laaaaange køer som strakk seg fra begge kassene og helt ned til døra. Egentlig så var det ikke så stor sjokk, tenkte meg egentlig at det kom til å bli sånn! Etter en god stund i kø fikk vi endelig kjøpt is så dro vi hjem til Ida Marie og skiftet til shorts. Første dagen i år med shortsvær! Så godt! :-) Så da ble vi der litt og grillet og sånt. Siden pappa skulle ut en tur med venner ble jeg der og spiste også dro jeg hjem en tur før jeg så kom tilbake til Ida Marie om kvelden også overnattet jeg der :-) Hadde det veldig veldig koselig! 

Her er noen bilder fra 17. mai: 

Hva synes dere om bildene? Hadde dere en fin 17. mai?

Hjemme

Hei dere!

Vet det ikke ble blogging disse dagene som har vært, men har nettopp kommet hjem fra noen utrolig supre dager med beste jenta mi, Andrea i Oslo og en håndballcup-helg i Elverum! :-)

Konserten var helt fantastisk! Utrolig mye lys, og fryktelig bra stemning! Tror jeg skulle besvime da Justin kom på scena, så sykt! :D Skal også selvsagt få laget en innkjøpsvideo med det jeg kjøpte i Oslo med beste jenta mi, Andrea!

Jeg kom hjem fra Elverum nå i kveld. Det har vært en kjempe fin helg med laget - utrolig koselig! :-) Vi kom til semifinalen (tror jeg? Haha) i B-sluttspillet og vant den første kampen der, men røyk ut i kampen som var før finalen.

Ble ikke så veldig bra bilder med mobilen om jeg zoomet, fordi vi hadde sitte plasser, men kan sikker lage et eget innlegg om det senere :-)

Har dere vært på en cup? Var dere på Justin Bieber konsert?

Klar for JB

Hei dere!
Nå står jeg og Andrea på badet og "sminker" oss for JB konsert! Vi tusjer nemlig fjeset full av JB.

Nå er vi så og si helt klar for konsert! Gleder oss som noen små unger! Åååå, kommer til å bli tidenes opplevelse! :-) Det er egentlig helt sjukt!

Oslo!

Hei dere!

Jeg vet, jeg vet.. Jeg har ikke blogget på 2 dager. Bloggingen går så utrolig dårlig nå for tiden. På tirsdag var det alt for mye å gjøre. Var på en kjempe morsom bursdag hos Malin hvor vi koste oss med pizza, brus, kaker og masse godteri og kos! :-) Utrolig morsomt! Etter bursdagen måtte jeg pakke ned det siste som jeg skulle ha med til Oslo. Jeg og Andrea dro nemlig med toget til Oslo i går etter skolen. Eller vi tok oss fri siste timen, så vi hadde litt tid til å dra hjem til Andrea for å hente sakene hennes og kjøpe mat og litt sånt. Togturen tok hele 4 timer, men vi koste oss og hadde det faktisk gøy, så det føltes ikke ut som en særlig lang tur.

Nå sitter jeg og Andrea i Lillestrøm med sommerfugler i magen. Det er jo Justin Bieber konsert i kveld!!(!!!!!!!) Åå det kommer til å bli så fantastisk gøy! :-) Skal ta masse bilder utenfor Telenor Arena og slikt, så dere kan få se! Gleder meg så fryktelig at det er helt sykt! Det kommer til å bli opplevelse for livet! :-)

Før konserten i dag er planene å dra til et kjøpesenter. Det kommer kok også til å bli veldig koselig! Skal selvsagt lage en innkjøpsvideo når vi kommer hjem ;-)

Edit: Når det blir bilder fra mobilen, blir bildene veldig smale i forhold til innleggene, men jeg tok ikke med pc'n til Oslo, så da får det bare gå for denne gangen.

Skal dere på JB konsert?

15.04.2013

Heisann!

I dag fikk jeg besøk av Ida Marie. Vi ordnet oss og slik og var på vei ut døra med kameraet i hendene. Det som vi møtte på var pøsende regn. Så da ble det heller til at vi tok noen bilder inne istedenfor. 


 

Noen bilder
Hva synes du om bildene?

Noen bilder fra bursdagenJeg tok ikke så mange bilder

Bilder - Andrea og meg

Heia!

Har vært på Savalen og kjørt slalåm idag. Også var jeg med Andrea etterpå. Vi tok noen bilder som vi alltid gjør egentlig. Jeg vet jeg er fryktelig dårlig på blogging i det siste og jeg SKAL kjerpe meg! Dere skal få mange innlegg i løper av påska og mange bilder. LOVER dere! 

I morgen skal jeg ta noen bilder og forhåndspublisere noen innlegg i tilfelle det blir litt hektisk noen dager i påska. 

Ihvertfall noen bilder:Hva synes du om bildene?

Bilder

Aaaner ikke hvorfor bildene blir så små, men det får vel bare gå .. Hva synes du om bildene?

Onsdag

Heisann,
Da var onsdagen over. To dager igjen til helg nå! Hadde faktisk kun 3 fag iløpet av hele skoledagen. Uansett var det en grei dag, fordi da jeg kom inn døra etter skola lå det en diger pakke på bordet. Og der var macen min. Gjett hvor glad jeg ble? Er så utrolig fornøyd med den! Elsker den! Haha Tok bare et mobil-bilde som jeg kan vise dere nå, men skal ta bedre bilder av den i morgen og vise dere :-)

Hva synes dere om den? Har dere Mac? Hva har dere gjort i dag?

BIDLER - Winter #2Hva synes dere om bildene?

(Bildene er fra skituren i går)

Det er tid for fredagskos

Hei!

Ble med Ingrid Marie hjem i dag og jeg skal overnatte her i dag. Nå har vi satt oss ned og skal se på Kong Curling med boller og brus, nam! :-) Så vi Blogges!

Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

BIDLER - Andrea og megHva synes du om bildene?

Bilder fra bursdagen

Vi vant! Hva synes du om bildene?

Dagens outfit

Genser - Cubus // bukse - Cubus

Hva synes du om outfitet?

(det er ikke sånn jeg skal gå på bursdagen i dag, men det blir bukse og en topp)

Noen bilder fra Os

Haha mine gamle ski ..

Nå skal jeg dra på en nokså kjedelig mandag. Så er det håndball og sum etter skola. Så blir ikke blogging før litt sent i dag.
Hva synes du om bildene?

Dagens bilder

Det var bare så utrolig fin himmel i dag, så måtte bare ta med kameraet ut og ta noen bilder. 

Men uansett, så har jeg hatt besøk av Ingvill i dag. Vi bakte borwnise, tok bilder og dansa. Haha. Vi hadde det ihvertfall veldig gøy og kaka ble faktisk veldig god, bare det at den ble litt hard og tynn, men uansett... Det var værre en gang før da vi skulle bake brownies, da ble den helt hard og kanskje en halv cm eller noe.

Hva har dere gjort i dag? Hva synes du om bildene? ahha.. standard 

BILDER - Ballet

Heisann

Unskyld for at det ble null blogging i går. Men det ble en veldig stress dag. Først dro jeg på håndballtrening rett etter skola som varte til 5. Så var det en rask tur hjem for å spise bittelitt, så måtte jeg en tur på byen og få tak i strømpebukse. Det ble også kjole faktisk, fordi den jeg har bestilt kom ikke i går. Så da måtte jeg få tak i en annen kjole og det ble en kjempe fin kjole som egentlig kosta 999, men så var den satt ned 50 %. Kan vise dere den i et annet innlegg! ;-) Etter en tur på byen måtte jeg raske meg hjem, ta en veldig rask dusj. Da var kl litt og 6, så måtte jeg forte meg til Ingvill for å ordne oss der. Selvfølgelig ble det sånn at vi måtte løpe ut med krølltanga i hånda omtrent. Det ble ihvertfall veldig stress.

Ballet startet 7 og var ferdig kl 24. Det var vel rundt 250 stk på ballet, så du kan tenke deg hvor trangt det ble. Eller ... på dansegulvet var det ihvertfall fullpakka. Men uansett så var det kjemoe gøy og koselig. Jeg tok bare bilder ved spisebordet. Når det var dans og slikt tenkte jeg egentlig ikke på å ta bilder, da tenkte vi kun på å kose oss! :-) Men isåfall, så ble det en veldig bra kveld!

Hva syens du om bildene? Har du hatt ball?

Winter

Var bare så utrolig fint så måtte da bilder. Sola skinte, klar himmel og driit kaldt. Det er rundt - 30 nå og det er meldt enda værre. Så det er vel bare å pakke seg inn ekstra godt. Men alikevell så orka jeg ut en liten tur for å ta bilder og finværet. :-)

Men må bare si noe. Jeg og Johanne drev og lagde video i stad. Men så ble alt bare tull og kameraet var tom for strøm, så vi rakk ikke å filme ferdig før hun måtte hjem. Men vi skal lage spørsmålsrunde som vi skal filme inn neste gang vi møtes som garantert er no snart. Men uansett, så er det bare å komme inn med masse fler spørsmål og tips til andre videoer! :-)

Uansett. Nå skal jeg snart på et lite kaffebesøk. Til en som pappa jobber med. Så må nesten gå, blogges 

Hva synes du om bildene? Hvor kaldt er det hos dere nå fortiden? haha

Nikon D3100

Kvelden i går

Gina, meg, Johanne og Andrea <3

Johanne, Andrea og Juni <3

Andrea og Juni <3

Meg og Johanne <3Vanja, Else Marit og Mali <3Fint kort Hele gjengen <3Andrea <3

Ingjerd-Helene <3

Else Marit, Vanja og Mali <3

Else og meg <3 haha


Det ble en veldig fin bursdag i går med masse bilder, latter, sanger og mat. Vi var vel rundt 12 tror jeg, så det ble ihvertfall ganske fult rundt bordet. Men uansett så var det en veldig morsom kveld. Minnekortet mitt ble fult, så det ble ihvertfall en del bilder. 

Tok ikke med noen bidler fra selve bassenget. For det første er det flaut og for det andre ble det skikkelig dårlige bilder. De ble bare så tåkete. 

Nå sitter jeg og Johanne og spiller sims også skal vi lage en video etterpå en gang. Vi har fått inn noen spørsmål så det blir en liten spørsmålsrunde, men vi kan også lage en annen video, så kom med masse mmaassee MASSE forslag så blir det video. Kom igjeeeen! :-)

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes du om bildene? HUSK Å KOM MED FORLSAG TIL VIDEO!!

Dagens

Heisann

Nå har jeg vært med Ingjerd-Helene må byen. Vi kjøpte oss litt. Jeg kjøpte meg en ny fondatation og en rens til huden. Ingjerd-Helene kjøpte seg deg samma pluss litt til. Vi tok også noen bilder, pluss outfit. Legger ut innkjøpene litt senere i kveld. Ingvill var her også en tur i stad, men hun måtte gå for å dra på trening, så hun rakk ikke å bli med på byen, desverre. 

Genser Lindex (tror jeg..) min genser hahTopp kappalh 

Hah, ser så liten ut...


Det ble istedenfor mye tekst, en del bilder istedenfor, men uansett ... hva synes du om bildene?

Bilder - Ingjerd-Helene og meg

Har ikke gjort så mye spessielt i dag. Vært med Invill og Ingjerd-H så ble bare noen photoshot-bilder fra dagen.

Hva synes du om bildene?

10 timer inne i 2013
Andrea

Ingjerd-Helene

Gjett hva dette er, hahaahahahaha...

Fra v: Ingjerd-H, Andrea, Malin, meg. Ææææ... som  vanlig blir jeg helt rød og kald, æsj.

Vi dro til bestemor og spiste middag kl 4, så måtte jeg  ned på mix, kl kvart på 5, for å kjøpe godteri til kvelden med jentene. Og vi skulle være hos Andrea til 5, så måtte forte meg ned. Men uansett så ble en koselig kveld med masse spilling, bilder og godis med jentene. Det ble Fantasi og Alias, så var det dansing, hah! Hadde det ihvertfall veldig fint! :-)

Hva har dere gjort første dagen i 2013

2012 - 2013 BILDER

Jeg feiret hos bestemor, med god mat og kaker. Så ble det selvsagt litt kortspilling; Amerikaner og jeg vant! Vi kjørte hjem til oss rundt halv 12 for å fikse og sette opp fyrverkeriet. Det var liksom pang overalt i byen, men da var bare gøy å se på alle fyrverkeriene. Så det ble en kjempe koselig kveldHaha.. se hvor rare bildene ble... jeg stilte ikke inn på lang lukker tid (glemte det) så er det derfor det ble sånn ?uhh..

Hva synes du om bildene? // Hadde du en fin nyttårskveld? // Hvordan feiret du nyttårsaften?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå er det nytt år og nye muligheter. 2012 var et fint år med oppturer og nedturer. Kanskje jeg skriver et "nyttårsforsetter"-innlegg til dere senere i dag. 

BILDER - Andrea og megææ.. var helt rød i kinnene, så ... ble ikke noe fine bilder av meg!

uansett . . . hva synes dere om bildene?

Savalen

Heii!
Har nettopp spist middag etter å ha vært på Savalen i 2 timer, eller noe sånt. Var der med Ingjerd-Helene og pappa og kjørte slalåm; årets første turer nedover bakken! Kjemp gøy at det endelig åpnet igjen!

Snart så kommer Ingjerd-Helene og skal overnatte. Blir kos!
Oppdaterer dere senere!
Hva har dere gjort i dag? Kjører dere slalåm/twintip eller snowboard?

Sims3

Heipådere!
Sorry for dårlig og lite blogging i det siste, skal prøve å få til litt mer i morgen, kommer bare et lite og kjedelig innlegg nå også. Men uansett, så har vi vært på middagsbesøk hos bestemor i dag og, og spiste opp resten av ribba og trollkrem til dessert. Kjempe godt i dag og!
Nå sitter jeg hos Ingjerd-Helene og nørder sims3. Skal overnatte her. Sims er seriøst utrolig gøy. Det høres sikkert dritbarnselig ut, men sånn seriøst; prøv det, du blir avhengig(ihvertfall vi) Tror jeg har rundt 15 sims3 spill eller noe. Har ihvertfall utrolig mange! Men det er jo så sinnsykt gøy

Vi har lagd en sminkevideo, kødd, som vi ikke tørr å legge ut, haha!

Fler som har rundt 15 sims3 spill?

FredagskosSynes? Har dere hatt en fin fredagskveld? 

Havuz

Heisann!

Haha! Oversatte bassenget til Tyrkiskpå Google-oversetter, da ble det altså havuz, hah! ?? Kom nettopp hjem fra en tur i bassenget meg Ingjerd. Var kjempe koselig! Veldig godt å være i bassenget og slappe av litt. Blir så utrolig trøtt etter jeg har vært der, så da er det veldig godt å komme hjem og sette seg i koseklær!

I dag fikk jeg denne suuupersøte notisblokken i kalenderen! Bare så søøøøt, naww! Var den ikke søt, heh!

Synes?

Bursdag

Hei dere!

Håper dere har hatt en super 8.desember, det går bare så utrolig fort. Er ikke lenge til jul nå! Jeg har hvertfall hatt en kjempe bra kveld med hawaii-tema bursdag hos Marlene. Det var utrolig gøy! Utrolig god mat også! Bursdagen varte fra 6 til halv 10 og det var full party hele tida, hah! Kjempe gøy! Danse konkuranse, stollek, "skal vi danse?" Masse latter, bilder og filmer. Det var kjempe kult. Dem hadde lagd kokosdrink, som dere ser på et bilde nedenfor. Dem hadde lagd fruktdessert og masse annet god mat, dessert, drinker og godteri. 


Synes? 

Bilder - dagen

Heii!

Nå har jeg kommet hjem fra en bytur med Malin. Vi fant gaver til Marlene, gikk litt rundt, prøvde sko og spiste sjokolade haha! Fant et bare sko som var sååå fine;
Sinnsyyykt fine ikke sant? elsk

Synes? Har dere noen planer for helgen?

 

Dayyyy

Heii!

Hadde, som sagt, tentamen i dag. Tror det gikk bra, faktisk. Var først rettskrivings-oppgaver så skulle vi skrive en fortelling på dataen. Sorry for mobilbilder. Men nå skal jeg i bassenge og møte Andrea og Ingvill. :-) så dere får et bedre innlegg litt senere i kveld med masse bilder og greier, haha! Hva skal dere i dag?

My angelSmåen ♥ Sweeetiii

Dagen

Heijaa!

På skola i dag hadde vi engelsktentamen. Den car faktisk lettere enn det jeg trodde. Det tror jeg flere av dem i klassen synes. Det som var på tentamenen var 3 oppgaver + en historie på minst 2 sider. Følte at det gikk ganske bra, men får se når karakteren kommer!

Dagens antrekk:

Sorry for dårlig bilde ;P

Photoshot

 
Hva synes du om bildene? 

Snakkes i morra!

ett bilde, tre redigeringer


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Synes? // hvilket likte dere best?

Redigerte bilderSynes?

Husk å komme med forslag til video! :-)