Tilbake for fult

Heisann!

Nå har jeg vært borte en stund. Det har egentlig vært veldig godt å hatt en såpass lang pause. Men jeg har savnet litt å blogge og. Så jeg tror det blir ganske gøy å starte på igjen. Det blir sikkert som en helt ny start, så dette blir spennende. Og nå er det sommerferie!(!!!!:D:D) så det betyr nokså mange outfits og mange bilder. Jeg kan jo fortelle dere planene jeg har for sommerferien:

I helga som kommer skal jeg bli med på hyttetur med tre andre venninner. Vi skal spise taco, godteri, pizza og kose oss masse! Vi skal også på fjelltur, spille spill og se på tv. Tror det blir utrolig koselig! 

 

 

Torsdag neste uke (4. juli) drar jeg til Borlange på fotballcup. Jeg var der ifjor og, men da varte cupen i en uke, men dette året er det kun 3-4 dager. Selv om det ikke varer så lenge blir det nok veldig gøy! Jeg skal ha med ei venninne, så det ikke blir så ensomt i bilen haha! :-)

 

 

Kose meg hjemme og være med venner!

Grue cup!
I august en gang, skal jeg og begge fotballagene til Grue. Tror det blir en helg eller noe sånt, hvor vi spiller kamper hver dag. Vi for håpe at vi kommer langt!

 

Hva er deres planer for sommerferien?

Én kommentar


Ingjerd-Helene
-26.06.2013 kl:01:20


Gleder meg til hytteturen!

Skriv en ny kommentar