Oslo!

Hei dere!

Jeg vet, jeg vet.. Jeg har ikke blogget på 2 dager. Bloggingen går så utrolig dårlig nå for tiden. På tirsdag var det alt for mye å gjøre. Var på en kjempe morsom bursdag hos Malin hvor vi koste oss med pizza, brus, kaker og masse godteri og kos! :-) Utrolig morsomt! Etter bursdagen måtte jeg pakke ned det siste som jeg skulle ha med til Oslo. Jeg og Andrea dro nemlig med toget til Oslo i går etter skolen. Eller vi tok oss fri siste timen, så vi hadde litt tid til å dra hjem til Andrea for å hente sakene hennes og kjøpe mat og litt sånt. Togturen tok hele 4 timer, men vi koste oss og hadde det faktisk gøy, så det føltes ikke ut som en særlig lang tur.

Nå sitter jeg og Andrea i Lillestrøm med sommerfugler i magen. Det er jo Justin Bieber konsert i kveld!!(!!!!!!!) Åå det kommer til å bli så fantastisk gøy! :-) Skal ta masse bilder utenfor Telenor Arena og slikt, så dere kan få se! Gleder meg så fryktelig at det er helt sykt! Det kommer til å bli opplevelse for livet! :-)

Før konserten i dag er planene å dra til et kjøpesenter. Det kommer kok også til å bli veldig koselig! Skal selvsagt lage en innkjøpsvideo når vi kommer hjem ;-)

Edit: Når det blir bilder fra mobilen, blir bildene veldig smale i forhold til innleggene, men jeg tok ikke med pc'n til Oslo, så da får det bare gå for denne gangen.

Skal dere på JB konsert?

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar