day after day after day

Heii!

Mandag igjen da. Føles nesten ut som om jeg sier det hver dag, haha! Neida.. joda. Men ukene går egentlig utrolig fort! I morgen er det jo bare 20 dager igjen til julaften! Har egentlig ikke noe julefølelse enda, men den kommer nok når jeg hører på julemusikk, julekalender og når det kommer snø! Håper virkelig det kommer snø til julaften i hvertfall. 

Uansett. I dag var det, som alltid, en helt vanlig skoledag. Med svømming som vi har hver mandag, men i dag var det faktisk siste gangen med svømming. Har hatt det fire ganger, litt godt egentlig fordi vi får så innmariiiiii dårlig tid i garderoben etterpå, men svømming er ganske gøy da, untatt at vi, som sagt, får veldig dårlig tid i garderoben etter. På skola i morgen har vi tentamen, denne gangen er det norks tentamen og på torsdag eller fredag, eller noe, så blir det matte tentamen, den gruer jeg meg mest til, men skal pugge til det sitter, hah! Flere som har tentamener?

Nå har jeg vært på trening fra 15 til 18 og dusjert og sånt, så derfor sen oppdatering. Har tatt noen bilder til dere, ikke noe særlig interesant men, haha!

Nå må jeg gjøre matten til i morgen!

Synes? Hva har dere gjort i dag?

3 kommentarer


nathalie
-03.12.2012 kl:21:02


hej.

har du något bra filmtips? :)

kram
Ag
-03.12.2012 kl:22:23


Lykke til med tentamener! Det går nok bra skal du se:)

Hvis det er noen trøst har jeg 6-timers eksamen på fredag :-O

Klem
Mariann - l0vems
-04.12.2012 kl:08:27


Ag:
Tusen takk! Og lykke til du og! :-)

Klem

Skriv en ny kommentar