Heeeelg!

Heii!

Heeelg, endelig! Så godt å bli ferdig med to tentamener denne uka! Ukene går egentlig utrolig fort! Er ikke lenge til jul, tenk at det er 1. desember i morgen! Og det betyr at det bare er 24 dager til juuuulaften! 

Nå har jeg kommet hjem fra billedkunst. Var der fra 3 til 6, så det ble litt sen oppdatering i dag, unskyld for det, men håper det går bra. På skola hadde vi, som sagt, nynorsk-tentamen. Det var faktisk ikke noe særlig vanskelig, tror det gikk ganske bra! :-) 

Men så er det sånn at jeg har sagt at jeg skal spille inn favoritt plagg-video. Men movie makeren min får jeg ikke opp.. så jeg skal til expert i morra og få fikset det, så dere får det jeg har lovet! Vet ikke om jeg får spilt den inn i morgen (desverre) fordi jeg har en del å gjøre i morgen. Men hvertfall på søndag! Og den dagen jeg spiller den inn (satser på at det blir på søndag) så skal jeg prøve å være raskt med redigeringen så jeg kan legge den ut samme dag som jeg spiller den inn! Beklager at den blir litt forsinket.

I morgen skal jeg først på billedkunst halv ti til 1, men jeg kan ikke være der til 1, fordi jeg skal nemelig dra til Røros på håndballkamp. Vi skal spille to håndball kamper. Den ene mot 98'ere og den andre mot 99'ere. Satser på at vi hvertfall vinner mot 99'erne, skal prøve så godt vi kan. Vi har jo ikke vunnet en eneste håndballkamp i år, men det er egentlig fordi vi bare spiller mot 98'ere og egentlig alle 98'ere er større og sterkere enn oss stakkarse 99'ere, haha, neida! Dårlig unskylding? Men det er faktisk sant! :P

//arkivbilder//

Hva skal dere i helgen?

2 kommentarer


AG
-30.11.2012 kl:22:55


Lykke til på kamp! Første gang jeg heier på Tynset mot Røros ;)
Mariann - l0vems
-01.12.2012 kl:17:57


AG:
Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar